Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    05. Siječanj 2019. 09:37

Sorry moj autocorrect je kriminalan:O

ancy2010
    05. Siječanj 2019. 10:06

Pozdrav svima, evo jos jedna nova trudnica..danas sam 10+5 a termin mi je 29.7. Nakon visegodisnje borbe s endometriozom uspjeli smo prirodnim putem. Zasada sve ide kako treba, nadam se da ce se tako i nastaviti 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• marinica29
    05. Siječanj 2019. 10:56

Lavica nisam. Dali mi samo malo da me omame neku inekciju'bolove sam osjecaja samo sam kaze muz bila malo kao u transu. Kod nas ne daju epi jer nemaju dovoljno anesteziologa

• Nena-98
    05. Siječanj 2019. 11:45

lavandica

Nena-98

I da prepisao mi neke tablete u ljekarni ih nije bilo i dala mi je neke druge sto se stavlja u rodnicu za gljivice a na papiru nutra pise da nije dobro koristenje u prvom tromjesecju.. sto ucinit? Strah me:(

Koje vaginalete?

Dala mi je Plimycol

Lavica27
    05. Siječanj 2019. 11:56

marinica29

Lavica nisam. Dali mi samo malo da me omame neku inekciju'bolove sam osjecaja samo sam kaze muz bila malo kao u transu. Kod nas ne daju epi jer nemaju dovoljno anesteziologa

Ah da,tako je inkod nas ili treba imati vezu :(

Pozdrav ancy2010, pratimo se na dan razmaka :) Držim fige da sve ide po p.s.-u!

Bulbi91
    05. Siječanj 2019. 12:04

Nena-98

lavandica

Nena-98

I da prepisao mi neke tablete u ljekarni ih nije bilo i dala mi je neke druge sto se stavlja u rodnicu za gljivice a na papiru nutra pise da nije dobro koristenje u prvom tromjesecju.. sto ucinit? Strah me:(

Koje vaginalete?

Dala mi je Plimycol

Mislim da njih smijes u trudnoci bez problema,jer slicne su kao canesten...sumnjam da bi ti ih u ljekarni dale dale da se ne smiju koristiti u trudnoci...ako ces biti mirnija posto je vikend nazovi hitnu ginekologiju i cisto ih priupitaj za savjet...

05. Siječanj 2019. 13:20

Lavica,u varazdinu sam kod doktorice u suncu, stvarno je super! Na uzv u 12. tt se tolko super sve vidjelo da smo muz i ja bili doslovno ocarani, ova slicica na profilu mojem je iz 12. tt. Tak da idem opet njoj na 4D...
    Sto se tice poroda, ja stvarno ne znam kak budem, prag tolerancije na bol nemam, padam u nesvjest kod svake male boli i straha (vadenje krvi, pregled kod ginekologa, par puta kod kuce jer me nesto zaboljelo), u rodilistu imam vezu jako dobru srecom i budemo probali dogovoriti carski, znam da je opasniji i rizicniji, ali jednostavno mislim da ja prirodno ne mogu roditi nazalost  

Bulbi91
    05. Siječanj 2019. 13:29

Cure koje ste na utrogestanu jel ga pijete ili stavljate vaginalno?
    Ja ga cijelo vrijeme pijem,jer imam fobije od infekcija radi sveg sto sad do sad prosla....dr.je jos prije rekao da uzimam na nacin koji mi pase...sad citam da se kasnije u trudnoci on koristi za ocuvanje cerviksa ,ali vaginalno pa nisam pametna bi li trebala preci na vaginalno stavljanje🤔...pitat cu ginica na pregledu svakako....

• Atremida
    05. Siječanj 2019. 13:41

Bulbi91

Cure koje ste na utrogestanu jel ga pijete ili stavljate vaginalno?
    Ja ga cijelo vrijeme pijem,jer imam fobije od infekcija radi sveg sto sad do sad prosla….dr.je jos prije rekao da uzimam na nacin koji mi pase…sad citam da se kasnije u trudnoci on koristi za ocuvanje cerviksa ,ali vaginalno pa nisam pametna bi li trebala preci na vaginalno stavljanje🤔…pitat cu ginica na pregledu svakako….

Ja sam ga koristila vaginalno jer ima bolji ucinka tak su mi rekli dr sa humane reprodukcije jer sam isla na ivf, moja dr mi je rekla da pije zbog hematoma... i kroz neko vrijeme su mi se povisili jetreni enzimi pa ih ponovno stavljam vaginalno 1x2 cisto radi neke predostroznosti!  

• Atremida
    05. Siječanj 2019. 13:41

*učinak 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.