Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    22. Prosinac 2018. 00:55

Cestitke novim trudnicama zelim vam uredni trudnocu.Cure jel netko zna kako kloviceva radi iduci tj trebam doznake odnijet?

• marinica29
    22. Prosinac 2018. 05:24

Babyq dvije kolegice imaju ta joie kolica i kazu da su oduševljene. Sportski dio se sklapa skupa sa konstrukcijom i to je veliki plus .i nisu ogromna kad se sklope.
    Mjehuric bravo za uspjesno obavljen soping
    Jutro cure. Moja cura odlučila ne spavati vise😴,igra se u kreveticu dok se ja malo razbudim i vama posaljem pozdrave😀

Župčica
    22. Prosinac 2018. 07:33

Dobro jutro... Opet se ja dugo ne javljam turbo sam pogon iako sam na komplikacijama...
    Najprije cestitke novim trudnicama....
    Mi smo dobro l guramo dan po dan... Od trudnickih tegoba me samo muci povremena ostra bol s lijeve ili desne donje strane trbuha i bol tj pritisak na zdjelicu... Ali cujem i citam da je to normalno pa se ne brinem...
    U cetvrtak mi je pregled pa cu uzet doznake... Valjda mi ih moze dati prije 31. Onda moram odnjeti prosijek placa iz firme i kopiju osobne i tekuceg na HZZO... I sad do kad je to rok i treba li jos sto nosit? 

22. Prosinac 2018. 07:35

babyq, lijepa su mi kolica jako, i mi budemo uzeli neka siva, tak da su mi ova super  ma uopće ne znam kakva bi, htjeli smo maclaren daytripper, ali bili u tri magic babyja i u ni jednom ih nemaju da ih vidim, a naručivati bez da ih vidim u živo mi nema smisla. tak da smo u potrazi za novima.
    ivana, ja sam na ovom poslu od 1.9., vjerojatno ravnatelj nije bio baš oduševljen da opet mora raspisivati natječaj i tražiti nekog drugog, al baš me briga  cijelo prvo polugodište sam odradila trudna (saznala sam drugi tjedan nastave u 9. mj), rekla mu tek prije mjesec dana i od drugog polugodišta sam doma i uživam. ne sekiraj se, misli na sebe i bebice svoje, a ne kaj si na poslu tek 3 mj.

22. Prosinac 2018. 08:27

Župčica

Dobro jutro… Opet se ja dugo ne javljamturbo sam pogon iako sam na komplikacijama…
    Najprije cestitke novim trudnicama….
    Mi smo dobro l guramo dan po dan… Od trudnickih tegoba me samo muci povremena ostra bol s lijeve ili desne donje strane trbuha i bol tj pritisak na zdjelicu… Ali cujem i citam da je to normalno pa se ne brinem…
    U cetvrtak mi je pregled pa cu uzet doznake… Valjda mi ih moze dati prije 31. Onda moram odnjeti prosijek placa iz firme i kopiju osobne i tekuceg na HZZO… I sad do kad je to rok i treba li jos sto nosit?

Doznake ti se daju poslje 20tog u mjesecu (zavisi od ginekologa do ginekologa) do 5dana u mjesecu ih mozes odnjet u hzzo, tamo ces ispunit papir za otvaranje komplikacija i poneses sve to sta si napisala i netrebas nista..jedna doznaka u firmu druga hzzu :)

• coolkiki
    22. Prosinac 2018. 09:25

Jutro trudnice, nove trudnice sretno  sa trudnocom da prodje sve u najboljem redu.  
    Vidim vecina nesto kupila, ja nisam jos, planiram u primark u januaru pa cu tamo robicu i tekstil zbaviti, iako imam od djecaka sve moram nesto novo ubaciti.  
    Sto se tice kolica,  meni su najbolja ona kod kojih se sportski dio moze pretvoriti u kosaru, jer kad je beba mala a ides na put koosara puno zauzima mjesta
    takodjer da su lahagna i nisu komplikovana za odrzavanje, i obavezno ih probati u radnji.  Ja imam 3u1, i nakon manje od godinu zbavila kisobran, nisam vise mogla da sebi komplikujem zivot :D
    Ja na antibioticima, prehlada me jaka uhvatila, imunitet mi odjednom strasno pao, afte po ustima...  uz to svako jutro povracam vec par dana
    praaavi sam bolesnik
    ja u skoli jos nisam rekla da san trudna, ne planiram dok ne skontaju jer ne planiram na bolovanje do pred porod, volim da se krecem i da imam obavezu,a tad ce i skolska godina skoro zavrsiti i bice sve okej. 
    Rekli smo roditeljima, djecak je imao majicu sa natpisom stariji brat,rekli smo da je djecak, svekrva koja ima same sinove je bila njeeeeh, ona i svekar nisu ni cestitali, sto mi je bilo pravo bezze...
    a mama priprema mjesto za sliku svog drugog djecaka,mnooogo se ljepse osjecam kad znaju.  
    raspisah se ja 😂

• marinica29
    22. Prosinac 2018. 10:05

coolkiki

Jutro trudnice, nove trudnice sretno sa trudnocom da prodje sve u najboljem redu.
    Vidim vecina nesto kupila, ja nisam jos, planiram u primark u januaru pa cu tamo robicu i tekstil zbaviti, iako imam od djecaka sve moram nesto novo ubaciti.
    Sto se tice kolica, meni su najbolja ona kod kojih se sportski dio moze pretvoriti u kosaru, jer kad je beba mala a ides na put koosara puno zauzima mjesta
    takodjer da su lahagna i nisu komplikovana za odrzavanje, i obavezno ih probati u radnji. Ja imam 3u1, i nakon manje od godinu zbavila kisobran, nisam vise mogla da sebi komplikujem zivot :D
    Ja na antibioticima, prehlada me jaka uhvatila, imunitet mi odjednom strasno pao, afte po ustima… uz to svako jutro povracam vec par dana
    praaavi sam bolesnik
    ja u skoli jos nisam rekla da san trudna, ne planiram dok ne skontaju jer ne planiram na bolovanje do pred porod, volim da se krecem i da imam obavezu,a tad ce i skolska godina skoro zavrsiti i bice sve okej.
    Rekli smo roditeljima, djecak je imao majicu sa natpisom stariji brat,rekli smo da je djecak, svekrva koja ima same sinove je bila njeeeeh, ona i svekar nisu ni cestitali, sto mi je bilo pravo bezze…
    a mama priprema mjesto za sliku svog drugog djecaka,mnooogo se ljepse osjecam kad znaju.
    raspisah se ja 😂

Tako sam i ja morala i kisobran kolica uzeti,jer ova sto imam 3u1su bas ogromna. Ne obaziri se na svekrvu,bitno da je sve u redu i da ste vi zadovoljni 😀

22. Prosinac 2018. 14:43

marinica, i ja bi ta kojima se sportski dio pretvara u košaru, a daytripper su baš takva, samo za njih moramo kupiti autosjedalicu neku jer nemaju svoju. najlakša su na tržištu kolko sam uspjela istražiti, kotači su veći i puni (nisu na zrak), a i baš mi se sviđaju. samo nigdje ih nema i ne mogu ih vidjeti u živo 

Tonka185
    22. Prosinac 2018. 14:58

mjehuric

Hellooo😊😊😊 evo danas bila na pregledu posto inace patim od hipera(stitnjaca ubrzana) koja je bila ok godinu dana bez terapije,i sada se opet aktivirala u trudnoci😐😐🙈🙈🙈 stavili su me pod ljekove,pola tablete na dan,nisam bas zadovoljna ali jbga..gin mi je rekao da ih slusam i pijem tako..ugl,rekla mi je dr.danas da ako pijem tablete ne emijem dojiti uopce,i ja sam tako zalosna..nadam se da ce se popraviti stanje do 5 mj.do poroda..ugl.pitati cu gin u ponedjeljak,imamo prvi veliki uzv,i md ide samnom..🤗🤗

Pozdrav cure, želim vam ugodnu i zdravu trudnoću😊 ja sam sa Zimsko proljetnih ali vas nekad čitam da se pridjetim početka hehe 😁
    Htjela sam te pitat koje tablete piješ za hiper? Ja sam na Athyrazolu trenutno četrvtina čablete. Imam još jedan pregled do pred porod kod doktorice za štitnjaču pa ću baš pitat to za dojenje, nisam znala za to.

22. Prosinac 2018. 15:09

e da cure, još jedno pitanje, beba bude s vama u sobi ili bude imala svoju sobu?
    rekla sam svima da planiramo bebi urediti sobu da ima zasebnu, na početku da bude s nama, a poslije sam, al su me svi tolko napali, od mojih do njegovih, da više uopće ne znam je li to ispravno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.