Meni od simptoma odmah su me grudi počele boliti.Momentalni zatvor mučnine bez povraćanja.Sada su mi grudi skoro dva br.veće.
Konstatan umor spavam ujutro duže i još jedna runda popodne.Muž vozi cure školu tako da sam slobodna.
Sada sam trudna 15+3.
U utorak idem na kontrolu nadam se da će sve biti u redu.🙏
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Sta pijete sve od vitamina? Ja zasad samo elebaby
Stize nam Mihael ♡
Pozdrav novim curama i sretno u trudnoći!
Ja jučer bila na mini anomaly. CRL 6cm, nuhalni 1.6, vidljiva nosna kost. To je valjda sve ok. Sutra idem na kombinirani, nadam se da će potvrditi da je sve ok😊
Bebu sam vidila nakon dugih 5 tjedana i već sam počela svašta zabrijavati i baš me šokiralo kad sam vidila kako skače i miče se, a ja to ne osjetim i pojma nemam što se unutra događa😍
Još osjetim mučnine i stravičan umor, ali mi se malo apetit vratio.
Citala sam da se bebe boje ultrazvuka. Zato vecinom pocnu tako skakati i vrtiti se. Citala sam i da pokrivaju uha sa rucicama... sve zbog straha, a mi tako sretne sto ih vidimo
Njoj je super unutra, pa mi je onda zao kad vidim da nas se uplasi. Ali brzo je to gotovo, pa onda moze bit mirna u maminoj tibici.
Stize nam Mihael ♡
Sta pijete sve od vitamina? Ja zasad samo elebaby
pijem prenatal od solgara i magnezij direkt da mi olakša bolove u maternici.
cure, jel vi osjetite to širenje maternice? mene to zbilja toliko boli zadnjih par dana da ne mogu vjerovati....
Mene isto boli, vise kao da me pika. U kojem si tjednu? Ja ne pijem jos posebno magnezij, samo ono sto se nalazi u elebaby tabletama. Strah me proljeva, sklona sam tome. Cekam da mi se organizam jos malo smiri. Sad bas citam da u 5.,6.mj pocinje potreba za omega 3 masnim kiselinama. Vjerojatno cu morati dokupiti to uz elebaby, valjda nece biti puno
Stize nam Mihael ♡
12+6 sam danas. meni nije pikanje već baš kao menstrualna, jača bol...sjećam se kroz maglu da mi je tako bilo i u prošloj trudnoći samo tada sam od početka bila na mirovanju i ležala pa sam valjda to i lakše podnosila...
što se magnezija tiče, ja se proljeva ne moram bojati, sretna sam i kad svakih par dana odem na wc
Isto pijem elebaby, i on lavandica ima omega 3 u sebi tak da ne trebas dodatno kupovati
Ja pijem i ferrum sirup za zeljezo, i reglan i duphastone. Tolko tableta u zivotu nisam popila ko do sad!
Evo mene nakon nekoliko dana, nisam vas stigla popratiti, kad sad imam materijala za citati...
Prvo, svim novim curkama cestitke na trudnoci, da vam sve prode mirno i u najboljem redu :)
Posebno mi je drago zbog ana donne, znam te s foruma tko planira bebu, i znam koliko dugo radite na tome. Uvijek mi bude posebno drago kad vidim da se sav trud na kraju isplatio.
A mene vam je ulovila neka crijevna viroza, jucer prvo proljev pa onda navecer i povracanje, danas se samo nastavilo uz uzasan osjecaj umora. Sad cekam kod ove opce prakse da mi da doznaku.
A vrag me tjerao da, kao usput, odnesem svojoj ginekologici nalaze od pretraga. Svi su nalazi super, no kontrolirala mi je secer u urinu i naravno bio je jako nizak jer sam toliko toga izbacila iz sebe a nisam nis pojela do onda. I onda mi pocela prodikovati kako moram poceti jesti da beba moze dobivati na tezini. I dzabe ja njoj govorila da su mi inace mucnine prosle i da je ocito rijec o nekoj virozi i da inace jedem i previse. A ja bila toliko sretna sto se nisam nista udebljala proteklih mjesec dana jer sam u pocetku dobila oko 4-5 kg pa sam vec bila zabrinuta gdje to ide...
https://www.google.ba/search?q=lorelli+monza+3+pink&oq=lore&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57j69i60l3.2947j0j4&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=GKhiOMaa-vVH_M:
Tu je link pa slobodno recite sta mislite. 😀
Za graco evo sam cula samo pozitivne kimentare. I sto se tice jednostavnosti sklapanja i stanu u svaki gepeku. Ali i ova su bas lijepa. Sad mi zao sto vec imam kolica, izbora ima stvarno puno i tesko se odlučiti. Ko zna,mozd jos svoja prodam pa kupim druga😀
Sortiraj odgovore
Najstariji