Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Prosinac 2018. 12:45

Ana, ja sam isla s tocno 4+0, stoga da je meni onda bilo 18 dana nakon ovulacije, dva dana prije pregleda i na dan pregleda sam izvadila betu privatno i vidjela da se dupla, na pregledu je doktor vidio tockicu u maternici. Isla sam odmah zbog spontanog i biokemijske koje sam imala prije, a i sam doktor mi rekao poslije spontanog da sljedeci put dodem cim vidim plusic.
    I da, cestitam na trudnocu, sad samo lagano 

Babyq
    10. Prosinac 2018. 13:02

Evo i ja sam usla u 15 tjedan.💞Jedva čekam da osjetim bebu.Za curu nemam ime a za dečka Lovro.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Ana Donna
    10. Prosinac 2018. 13:28

Tenci

Ana, ja sam isla s tocno 4+0, stoga da je meni onda bilo 18 dana nakon ovulacije, dva dana prije pregleda i na dan pregleda sam izvadila betu privatno i vidjela da se dupla, na pregledu je doktor vidio tockicu u maternici. Isla sam odmah zbog spontanog i biokemijske koje sam imala prije, a i sam doktor mi rekao poslije spontanog da sljedeci put dodem cim vidim plusic.
    I da, cestitam na trudnocu, sad samo lagano

Hvala Tenci i ostale cure :) evo zvala upravo idem poslje na pregled, nemam mira...

• marinica29
    10. Prosinac 2018. 13:44

OhSoBoho

Buby90

Bok cure 🙂 Meni je danas 10+0. Za tiedan dana je drugi pregled… mislite bude onda mjerila nauhalni nabor? Uopce neznam sta me ocekuje. Inace sam skroz neka nervozna, ne spavam po noci, mucnine me muce, zatvor uzasan. Jos me uhvatila, pazite ovo, griznja savjesti jer sam doma na bolovanju a neidem na posao. Pa sanjam da sam doma i neidem na faks i da kak cu sve to nadoknaditi i kak cu morati hrpu toga uciti.. ne znam koji mi je vrag da se sad vracam u studentske dane 🤣

Buby, nuhalni se mjeri između 11 i 13 tt, a hoće li ga tada mjeriti to buš se morala strpiti ;)
    probaj se opustiti i uživati u trudnoći, bit će lakše kad izguraš još par tjedana i uđeš u drugo tromjesečje :)

nego, cure, imate li već imena za bebe?

Nemam jos konkretno. Za decka Ivan ili Fran,a cura tena ili Marta

• marinica29
    10. Prosinac 2018. 13:50

A vi cure koje ste na komplikacijama nemojte se opterećivati drugim ljudimA. Same znate razloge zasto se kod kuce i nikom se niste dizne opravdavati. Ljudi previše vode brigu o tudjim stvarima. .
    Sretno sutra na pregledu i javi nam spol 😀
    Nove dobrodošle

• Alea
    10. Prosinac 2018. 14:25

Cure, trudna sam 9+5 i kojh 2 tj sam imala mucnine, onako kroz cijeli dan, prije par dana sam povratila i od tada kao da su mucnine manje, brinem se jer sam imala spontani...sto vi mislite?

Bulbi91
    10. Prosinac 2018. 14:33

Ana Donna sretno na pregledu...bolje otici sada,ako je i prerano mozda ti dr. bar da terapiju po potrebi i naruci te dalhe za pregled...
    Ja sam bila sa nesto vise od 5tt i vidio se GM i ŽV...
    Cure koje se brinu sto smiju na komplikacijama...nemate potrebe za to😊...pa nije to klasnicno bo,uostalom ne mora svaka trudnica mirovati doma...u prosloj na zalost neuspjeloj trudnoci imala sam strogo mirovanje i jedini izlazak su mi bili odlasci dr....u ovoj trudnoci ne moram mirovati 🙏❤i sam dr.mi je rekao neka samo uzivam,setam i radim sto me veseli...posao kakav god bio donosi stres i ne mozes biti opustena kao sto mozes biti doma....uostalom ja osobno znam puno trudnica koje su na komplikacijama znale ljetovati na moru i putovati na sve strane....

Bulbi91
    10. Prosinac 2018. 14:36

Alea

Cure, trudna sam 9+5 i kojh 2 tj sam imala mucnine, onako kroz cijeli dan, prije par dana sam povratila i od tada kao da su mucnine manje, brinem se jer sam imala spontani…sto vi mislite?

Mislim da je to sve individualno....ja sam imala konstantne mucnine do nedavno,sad smo 12+5🙏❤...i zna mi jos tu i tamo biti mucno,ali puno manje ...povracala sam samo 2 puta i to kad sam prst isla gurnut jer mi je bilo lose...nije svaka trudnica niti trudnoca ista....vjeruj razumijem tvoj strah,iza sebe imam 4 izgubljene trudnoce...ali dok nema nikakvih prejakih bolova i krvarenja mislim da nemas razloga za brigu....

• Alea
    10. Prosinac 2018. 14:50

Bulbi91

Alea

Cure, trudna sam 9+5 i kojh 2 tj sam imala mucnine, onako kroz cijeli dan, prije par dana sam povratila i od tada kao da su mucnine manje, brinem se jer sam imala spontani…sto vi mislite?

Mislim da je to sve individualno….ja sam imala konstantne mucnine do nedavno,sad smo 12+5🙏❤…i zna mi jos tu i tamo biti mucno,ali puno manje …povracala sam samo 2 puta i to kad sam prst isla gurnut jer mi je bilo lose…nije svaka trudnica niti trudnoca ista….vjeruj razumijem tvoj strah,iza sebe imam 4 izgubljene trudnoce…ali dok nema nikakvih prejakih bolova i krvarenja mislim da nemas razloga za brigu….

Hvala ti na odgovoru i sretno dalje🤗💕

Bulbi91
    10. Prosinac 2018. 14:59

Alea

Bulbi91

Alea

Mislim da je to sve individualno….ja sam imala konstantne mucnine do nedavno,sad smo 12+5🙏❤…i zna mi jos tu i tamo biti mucno,ali puno manje …povracala sam samo 2 puta i to kad sam prst isla gurnut jer mi je bilo lose…nije svaka trudnica niti trudnoca ista….vjeruj razumijem tvoj strah,iza sebe imam 4 izgubljene trudnoce…ali dok nema nikakvih prejakih bolova i krvarenja mislim da nemas razloga za brigu….

Hvala ti na odgovoru i sretno dalje🤗💕

Hvala draga i tebi također sretno ❤🙏...
    Cure,koje ste usle u 2.tromjesecje jel vas mucila pojacana glad?Mi smo 12+5 i zadnjih dana imam osjecaj da bi vola mogla pojest🙈...inace sam stalno bila gladna,ali zadnjih dana je bas turbo...
    Nekida muz radio gulas ja pojela 2 i pol tanjura 🙈,samo me promatrao i kom vidim da si bas gladna🤣🤣...inace ne konzumiram kruh niti klasicna brasna,također ni tjesteninie ni slatkise...samo si svoje zdrave varijante radim...secer je hvala Bogu sad uredan...inace sam sitnije građe imam 49 kg i jos nisam niti pola kg dobila,ali trbuscic se nadzire....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.