Ana Donna cestitke, ginekolog najbolje zna, neka si isla.
Cure i mene uvijek pitaju do kad mislim radit, kao da je to nesto o cemu ja odlucujem. Ja radim s malcima, sve dok vidim da sam u stanju pratiti njihov tempo i potrebe,radit cu, cim primjetim sama da od mene na poslu nema velike koristi i da neko mora raditi za mene, sama cu traziti bolovanje, ionako me doktorica stalno pita da li mi treba. Nekako je tesko unaprijed odrediti do kad cu raditi, nema tu planiranja, dok tijelo bude moglo i to je to.
jutro, cure :)
ja zadnjih dana sve ozbiljnije razmišljam o odlasku na bolovanje s početkom nove godine. evo, od sinoć me baš boli sve dolje, jedva sjedim, a hodam koda mi je bar 70g. Doktorica mi je na samom početku trudnoće predložila komplikacije zbog prijašnjih trudnoća ali nisam htjela jer sam se tek u srpnju vratila na posao s porodiljnog....sad vidim da nema smisla više odugovlačiti...
nadam se da ste mi vi sve dobro i da se pazite :)
jutro, cure :)
ja zadnjih dana sve ozbiljnije razmišljam o odlasku na bolovanje s početkom nove godine. evo, od sinoć me baš boli sve dolje, jedva sjedim, a hodam koda mi je bar 70g. Doktorica mi je na samom početku trudnoće predložila komplikacije zbog prijašnjih trudnoća ali nisam htjela jer sam se tek u srpnju vratila na posao s porodiljnog….sad vidim da nema smisla više odugovlačiti…
nadam se da ste mi vi sve dobro i da se pazite :)
Ako se tako osjecas radije odi na komplikacije bitnija si ti i beba nego posao,najvaznije je da nisi pod stresom,sve polako o ugodit sebi moramo ker neve mam nitko ako to ne napravimo same😉
Pozdrav zenice, mirno nam ovdje :)
lavandice, da nisu iritabilna crijeva, ja imam to ali kod mene je druga strana, grcevi bez stolice... 😐
terapiju sad ne smijem koristiti, pa je to haos unutra...
Pokusaj ubaciti dvopek, ili crnu cokoladu, onu sa velikim udjelom kakaa, obavezno probiotik, npr prolife onaj u bocicama,on fino smeka.
bioaktiv lgg, slanija supica, mineralna, stapici... to bi trebalo smiriti stomak
Pozdrav curke!
Evo ja se prebacujem s potpomognute na ljetne bebe 2019
Nakon dvije i pol godine čekanja plusića, prve inseminacije imamo i mi lijepe vijesti, eto nas u 5+2
Prvi pregled nam je tek 27.12. tako da čekamo još malo i križamo dane na kalendaru.
Kako se vi osjećate? Ja nemam još uopće nikakvih simptoma, jedino me sise lagano boluckaju i kod naglog pokreta me zna probosti dolje (kod ustajanja ili kašljanja).
Veselim se druženju s Vama i želim Vam svima urednu i bezbrižnu trudnoću
Pozdrav curke!
Nakon dvije i pol godine čekanja plusića, prve inseminacije imamo i mi lijepe vijesti, eto nas u 5+2
Prvi pregled nam je tek 27.12. tako da čekamo još malo i križamo dane na kalendaru.
Kako se vi osjećate? Ja nemam još uopće nikakvih simptoma, jedino me sise lagano boluckaju i kod naglog pokreta me zna probosti dolje (kod ustajanja ili kašljanja).
Cestitam dobro nam dosla i nek sve bude uredno i bezbrizno😘
Pozdrav curke!
dobro nam došla, Karla! želimo ti lijepu, školsku trudnoću
Pozdrav žene..
Evo vraćamo se s pregleda, danas smo 12+3.. Lijepo se sve vidjelo, glavica, ruke, nožice, trbuščić, i njiše se kao da pleše a srčeko kuca.. Nešto zaista predivno i sada 100% shvaćam da sam zaista trudna. do sada mi je sve bilo čudno, ali kada vidite da se u vama zaista odvija jedan mali život onda ste definitivno sigurni. Želim vam svima da imate ovakav divan osjećaj i osmjeh na licu 😊❤
Pozdrav curke!
Cestitaam 💞 meni su simptomi poceli tek sa 7tj otprilike. Svima se hvalila kako ja ne povracam pa sad skoro svaku vecer 😂😂
hahahaha, andreaam, baš si me sad nasmijala :)
tako i ja govorim kako nemam nikakvih simptoma i nikad ne povraćam a mučno mi je 95% vremena
Sortiraj odgovore
Najstariji