Cure, trudna sam 9+5 i kojh 2 tj sam imala mucnine, onako kroz cijeli dan, prije par dana sam povratila i od tada kao da su mucnine manje, brinem se jer sam imala spontani…sto vi mislite?
Mislim da je to sve individualno….ja sam imala konstantne mucnine do nedavno,sad smo 12+5🙏❤…i zna mi jos tu i tamo biti mucno,ali puno manje …povracala sam samo 2 puta i to kad sam prst isla gurnut jer mi je bilo lose…nije svaka trudnica niti trudnoca ista….vjeruj razumijem tvoj strah,iza sebe imam 4 izgubljene trudnoce…ali dok nema nikakvih prejakih bolova i krvarenja mislim da nemas razloga za brigu….
Hvala ti na odgovoru i sretno dalje🤗💕
Hvala draga i tebi također sretno ❤🙏…
Cure,koje ste usle u 2.tromjesecje jel vas mucila pojacana glad?Mi smo 12+5 i zadnjih dana imam osjecaj da bi vola mogla pojest🙈…inace sam stalno bila gladna,ali zadnjih dana je bas turbo…
Nekida muz radio gulas ja pojela 2 i pol tanjura 🙈,samo me promatrao i kom vidim da si bas gladna🤣🤣…inace ne konzumiram kruh niti klasicna brasna,također ni tjesteninie ni slatkise…samo si svoje zdrave varijante radim…secer je hvala Bogu sad uredan…inace sam sitnije građe imam 49 kg i jos nisam niti pola kg dobila,ali trbuscic se nadzire….
Blago tebi ako nista nisi dobila meni se sad apetit smanjio ali sam do sad natukla sigurno 7 kg strah me sta ce sutra vaga pokazat jer vazem se samo kod doktora prosli put je za 11 tj trudnoce pokazala 5 kg vise skoro sam se srusila kad sam vidjela.Meni su te kile bas opterecenje jace sam grade i sklona sam debljanju koliko vidim trenutno su mi dupe i bokovi narasli vise od trbuha idem bas u sirinu 😢😢a ne jedem nista vise i drugacije nego obicno
Dobrodl dosle nove cure 😁😁🎉
Ja sam stalno u nekom muvingu s malim, nikad dosadno nikad stajanja, koncno zaspo..sto se tice komplikacija na prvu trudnocu sam otisla odma cim sam saznala potrefio mi se godisnji i samo sam produzila i nisam se sussrela s neg.komentarima bas suprotno svi rekli i bolje posto mi je poso takav kakav je..tako da vas ne brinu zli jezici, vama je bitno da se odmarate da pazite na bebace i uzivate, vec sam jednom napisala ko moze nek uzme jer vrijeme leti kad cete rodit imat cete manje vremena za odmarat i sve..sto se tice imena imam spremno ime za curicu i decka i to jos od prve trudnoce tako da cim saznamo spol znat cemo ime 😁😁 tak da jedva cekam da vidim sta je..i htjela bi jos jednog deckica 😍😍
Ja imena jos nemam,bas me zanima hice li se sutra pokazat spol i da li je test sa sodom bio tocan😂😂
Jaooo semy ja jedva cekam da nam kazes 🤗🤗🤗 da vidimo sodu kako djeluje dali je istinaa 😍😍😍
Hvala ti😍😍javim odmah nakon doktora bas sam uzbudena ja od pocetka govorim bebi u muskom rodu al nadam se da cemo sutra svakako znat.Zaboravila sam jel tebi test pogodio?
Daaaa,meni je test sa sodom pogodioo😍😍😍jaoo bas sam uzbuđenaa🤗🤗🤗
Cure, trudna sam 9+5 i kojh 2 tj sam imala mucnine, onako kroz cijeli dan, prije par dana sam povratila i od tada kao da su mucnine manje, brinem se jer sam imala spontani…sto vi mislite?
Mislim da je to sve individualno….ja sam imala konstantne mucnine do nedavno,sad smo 12+5🙏❤…i zna mi jos tu i tamo biti mucno,ali puno manje …povracala sam samo 2 puta i to kad sam prst isla gurnut jer mi je bilo lose…nije svaka trudnica niti trudnoca ista….vjeruj razumijem tvoj strah,iza sebe imam 4 izgubljene trudnoce…ali dok nema nikakvih prejakih bolova i krvarenja mislim da nemas razloga za brigu….
Cure,koje ste usle u 2.tromjesecje jel vas mucila pojacana glad?Mi smo 12+5 i zadnjih dana imam osjecaj da bi vola mogla pojest🙈…inace sam stalno bila gladna,ali zadnjih dana je bas turbo…
Nekida muz radio gulas ja pojela 2 i pol tanjura 🙈,samo me promatrao i kom vidim da si bas gladna🤣🤣…inace ne konzumiram kruh niti klasicna brasna,također ni tjesteninie ni slatkise…samo si svoje zdrave varijante radim…secer je hvala Bogu sad uredan…inace sam sitnije građe imam 49 kg i jos nisam niti pola kg dobila,ali trbuscic se nadzire….
Blago tebi ako nista nisi dobila meni se sad apetit smanjio ali sam do sad natukla sigurno 7 kg strah me sta ce sutra vaga pokazat jer vazem se samo kod doktora prosli put je za 11 tj trudnoce pokazala 5 kg vise skoro sam se srusila kad sam vidjela.Meni su te kile bas opterecenje jace sam grade i sklona sam debljanju koliko vidim trenutno su mi dupe i bokovi narasli vise od trbuha idem bas u sirinu 😢😢a ne jedem nista vise i drugacije nego obicno
Ma ajde lako za kg,poslije se sve skine...bitno da nase bebe budu ok🙏❤...
Meni su jedino cice bas buknule i trbuscic pomalo...
U prosloj trudnoci sam do 14.tt bila pala na 46 kg😐...bila sam bas sva osusena...tako da mi je ova kilaza jos super,bitno da ne padaju kg..iskreno jedva cekam da se i na mene malo zalijepi koja kg...ali kod mene je problem taj secer i stitna,pa mi je ocito takav metabolizam
A vjerovatno ce ti sad krenut apetit,meni su ga imam osjecaj i vitamini novalac otvorili kako sam njih pocela pit tako sam pocela rast😂
Jao ne pitaj. Jucer i danas koliko god jela ja gladna. Stvarno bezveze osjecaj. Jedem,nemogu vise a osjecaj gladi prisutan. Evo sad pojela 2 snite sendviča i jos jednu namazano pekmezom. I gladna. Idem peci kokice
Ja jedem cijeli dan a onda navecer vecinom povracam. Valjda svasta pomijesam pa mi se smuci. Inace ne jedem puno a u trudnoci imam bas veci apetit pa vjerujem da tijelo jos nije naviklo na to
Jao ne pitaj. Jucer i danas koliko god jela ja gladna. Stvarno bezveze osjecaj. Jedem,nemogu vise a osjecaj gladi prisutan. Evo sad pojela 2 snite sendviča i jos jednu namazano pekmezom. I gladna. Idem peci kokice
E bas to,kolko god pojem i dalje je glad tu...imam osjecaj da bi mogla svakih pol sata rucat🙈😂🐷
E cure, evo bila na pregledu, još je jako rano tako da je ginek duže trazio na uzv, ali našao je i ugnijezdilo se u maternicu...hvala bogu, samo da nije van. Idem opet za 2 tjedna, i rekao mi je da sada uzimam samo folacin...
E cure, evo bila na pregledu, još je jako rano tako da je ginek duže trazio na uzv, ali našao je i ugnijezdilo se u maternicu…hvala bogu, samo da nije van. Idem opet za 2 tjedna, i rekao mi je da sada uzimam samo folacin…
Super, čestitam!!
Ja sam na prvi pregled išla sa 4 tj i dobila utrogestan zbog implementacijskog krvarenja, tad nije radio uzv, a sa 6.tj točno se vidjela žv i sa skoro 8 se culo srce.
Bolje se uvijek javit ginekologu pa nek on kaže...
Sortiraj odgovore
Najstariji