Ja sam bila na pregledu sa 9+3 i bilo je jps rano za mjerenje nuhalnog a iduca kontrola je opet za 4tj. Valjda tad nece biti prekasno 🙈. Znam da se ne valja puno pregledavati ali meni se bas odulji ovo izmedju pregleda
A znam u pravu ste.. do 24.12 cu biti na bolovanju, onda godisnji dva tjedan i vracam se na posao 7.1. Trebale bi onda te mucnine prestati.. Radim puno s klijentima, pa ne mogu bas si dozvoliti da mi dode zlo na sastancima 🤣 al da, nikako nije dobro.. Nekako se bojim kaj ako me vide iz firme vani da se secem s nisam na poslu, dal je uopce to dozvoljeno?
Bok cure, evo da se javim na ovoj temi, u petak saznala za plusić :) nakon godinu i pol dana napokon uspjelo :) trebali smo ići na inseminaciju sljedeci mjesec i eto bas sad ovdje :)
Da Vas pitam, sa koliko tjedana ste išle na prvi pregled? Nama je tek 4tj+5.
Pošto sam imala jedan spontani jel bi se trebala ginek javiti već, da mi prepiše neku terapiju za svaki slučaj?
http://www.ljepotaizdravlje.hr/obitelj/trudnoca_porod/zeleni-caj-ne-biste-smjeli-piti-u-trudnoci
Ne mislim da ti je utjecala do sad salica ali pripazi 😉
Zupcica kako si ti? Eto došla malo ovdje škicnuti :) ne znam kad da idem na prvi pregled, sa 6 tt, 7 tt ? Sad je još rano, jel tako? Neće se ništa vidit...?
anna dona, ako si vec imala jedan spontani, odmah se javi svom ginekologu,sigurnije je :)
Ana Donna i ja preporucujem odmah odlazak ginekologu, ja sam otisla sa 4+2, nista nisam vidjela osim zadebljanja koje jendoktorica okarakterisala kao trusnocu, dala mi folnu kiselinu i preporucila da se jako pazim. Mozda zbog ranijeg spontanog dobijes i neku terapiju.
Ja imena jos nemam,bas me zanima hice li se sutra pokazat spol i da li je test sa sodom bio tocan😂😂
Jaooo semy ja jedva cekam da nam kazes 🤗🤗🤗 da vidimo sodu kako djeluje dali je istinaa 😍😍😍
Cestitke novimaaa 🤗🤗🤗 ana donna zovi si ginekologa pa ce ti on reci sta i kako ces..cestitke i sretnu i urednu trudnocu do kraja zelim 😍😍😍 pa mi se vrtimo sada oko imena Mark..meni je vrh a i tata se slazeee ❤❤❤
Ja imena jos nemam,bas me zanima hice li se sutra pokazat spol i da li je test sa sodom bio tocan😂😂
Jaooo semy ja jedva cekam da nam kazes 🤗🤗🤗 da vidimo sodu kako djeluje dali je istinaa 😍😍😍
Hvala ti😍😍javim odmah nakon doktora bas sam uzbudena ja od pocetka govorim bebi u muskom rodu al nadam se da cemo sutra svakako znat.Zaboravila sam jel tebi test pogodio?
Anna Donna ja bih otisla odnah jer nemas sto izgubiti. Meni je ginekolog rekao da radim betu i da dodjem na pregled. Moja je bila skoro 2000 na 5+2 a sutra se na pregledu vec vidjelo da sam trudna. Sretno 💋
Sortiraj odgovore
Najstariji