Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    andreaam
    10. Prosinac 2018. 11:17

Ja sam bila na pregledu sa 9+3 i bilo je jps rano za mjerenje nuhalnog a iduca kontrola je opet za 4tj. Valjda tad nece biti prekasno 🙈. Znam da se ne valja puno pregledavati ali meni se bas odulji ovo izmedju pregleda

Buby90
    10. Prosinac 2018. 11:18

A znam u pravu ste.. do 24.12 cu biti na bolovanju, onda godisnji dva tjedan i vracam se na posao 7.1. Trebale bi onda te mucnine prestati.. Radim puno s klijentima, pa ne mogu bas si dozvoliti da mi dode zlo na sastancima 🤣 al da, nikako nije dobro.. Nekako se bojim kaj ako me vide iz firme vani da se secem s nisam na poslu, dal je uopce to dozvoljeno?

Ana Donna
    10. Prosinac 2018. 11:38

Bok cure, evo da se javim na ovoj temi, u petak saznala za plusić :) nakon godinu i pol dana napokon uspjelo :) trebali smo ići na inseminaciju sljedeci mjesec i eto bas sad ovdje :) 
    Da Vas pitam, sa koliko tjedana ste išle na prvi pregled? Nama je tek 4tj+5. 
    Pošto sam imala jedan spontani jel bi se trebala ginek javiti već, da mi prepiše neku terapiju za svaki slučaj? 

Ana Donna
    10. Prosinac 2018. 11:41

Župčica

http://www.ljepotaizdravlje.hr/obitelj/trudnoca_porod/zeleni-caj-ne-biste-smjeli-piti-u-trudnoci

Ne mislim da ti je utjecala do sad salica ali pripazi 😉

Zupcica kako si ti? Eto došla malo ovdje škicnuti :) ne znam kad da idem na prvi pregled, sa 6 tt, 7 tt ? Sad je još rano, jel tako? Neće se ništa vidit...?

• coolkiki
    10. Prosinac 2018. 11:47

anna dona, ako si vec imala jedan spontani, odmah se javi svom ginekologu,sigurnije je :)

lena.5
    10. Prosinac 2018. 11:52

Ana Donna i ja preporucujem odmah odlazak ginekologu, ja sam otisla sa 4+2, nista nisam vidjela osim zadebljanja koje jendoktorica okarakterisala kao trusnocu, dala mi folnu kiselinu i preporucila da se jako pazim. Mozda zbog ranijeg spontanog dobijes i neku terapiju.

mjehuric
    10. Prosinac 2018. 11:58

Semyzg31

Ja imena jos nemam,bas me zanima hice li se sutra pokazat spol i da li je test sa sodom bio tocan😂😂

Jaooo semy ja jedva cekam da nam kazes 🤗🤗🤗 da vidimo sodu kako djeluje dali je istinaa 😍😍😍 

mjehuric
    10. Prosinac 2018. 12:05

Cestitke novimaaa 🤗🤗🤗 ana donna zovi si ginekologa pa ce ti on reci sta i kako ces..cestitke i sretnu i urednu trudnocu do kraja zelim 😍😍😍 pa mi se vrtimo sada oko imena Mark..meni je vrh a i tata se slazeee ❤❤❤

• Semyzg31
    10. Prosinac 2018. 12:06

mjehuric

Semyzg31

Ja imena jos nemam,bas me zanima hice li se sutra pokazat spol i da li je test sa sodom bio tocan😂😂

Jaooo semy ja jedva cekam da nam kazes 🤗🤗🤗 da vidimo sodu kako djeluje dali je istinaa 😍😍😍

Hvala ti😍😍javim odmah nakon doktora bas sam uzbudena ja od pocetka govorim bebi u muskom rodu al nadam se da cemo sutra svakako znat.Zaboravila sam jel tebi test pogodio?

andreaam
    10. Prosinac 2018. 12:12

Anna Donna ja bih otisla odnah jer nemas sto izgubiti. Meni je ginekolog rekao da radim betu i da dodjem na pregled. Moja je bila skoro 2000 na 5+2 a sutra se na pregledu vec vidjelo da sam trudna. Sretno 💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.