Bila sam jucer kod susjede koja ima psa i bas sam se iznenadila. Cucnula kraj nje da ju pomazim kad onda provukla glavu i naslonila je na pupu i sve je njuskom mazi. Nisam znala da psi tako rano osjete. To me bas raznjezilo. Imate li vi slicna iskustva ?
Kako slatko. Jel pitala sto susjeda ili Zna da si trudna?
Zna da sam trudna a i vidi se vec pupa pa ne mogu sakriti. I ona se iznenadila kako je osjetila. Valjda je i do hormona tko ce znati
Pozdrav cure🤗...
andreaam 😍 ja vjerujem da zivotinje sve osjete ....
Mozda sam pitala vec,al se ne sjecam odg🙈...jel se koja od vas pika heparinom?
Ovo mi je prva trudnoca u kojoj sam na fragminu i pikam se u trbuh,posto imam dosta podlijeva i masnica koje onako malo boluckaju na dodir nezz koliko je pametno da se mazem s kojekakvim kremama previse po trbuhu🤔...
P.S. jek koja primjetila da joj je podlakavio trbuh?🙈
Meni se to desavalo u prethodnoj trudnoci,a i sad opet primjecujem...
mi bili na adventu u zagrebu danas, malo prije došli doma. tolko sam umorna da uopće ne znam kak još nisam zaspala.
imamo peseka malog doma, i osjeti trudnoću, jako često se dolazi maziti, inače je velika maza, ali sad puno više, i često spava tik uz moj trbuh, tak da vjerujem da životinje osjete.
a kaj se tiče mazanja, dok se sjetim, i to bademovim uljem, jednom tjedno možda, skroz zaboravim na to mazanje.
bulbi, daaaa i ja sam primijetila to da je malo podlakavio
Jos jedna cupavica ovdje 😑
u prosloj trudnoci isto bio dobio dlake, ali sveee ode najkasnije dva mj nakon poroda
Pretvaramo se u majmuncice🙈😂😂....
Jel zna imati koja od vas nekad probadanja u vaginalnom podrucju ?sad smo 12+4 i kako se blizimo tjednima u kojima sam imala spontani u prosloj trudnoci(u 14.tt)stalno primjecujem i sto treba i sto netreba,pa me malo panika opere...
Cure, meni se vise puta desilo da osjetim bas jaki bol na lijevoj strani trbuha, skroz nisko,i uvijek bas na tom mjestu, kao neko cupanje, nije prejako ali je jako neugodno i tupo nekako, dosta sam istrazivala i po strucnim slikama cini mi se da je to Round ligament,ili okruglasti ligament. Je li se desavalo jos kome?
I kod mene je trbuh zadlakavio, ja se mazem nekom mjesavinom ulja za trudnice ali ne bas redovno.
Evo i mene s adventa bilo lijepo.Ima puno ljudi pojeli kobasice i sad sam umorna.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Pretvaramo se u majmuncice🙈😂😂….
Jel zna imati koja od vas nekad probadanja u vaginalnom podrucju ?sad smo 12+4 i kako se blizimo tjednima u kojima sam imala spontani u prosloj trudnoci(u 14.tt)stalno primjecujem i sto treba i sto netreba,pa me malo panika opere…
Mene je to mucilo nekoliko dana. Meni su rekli da moze biti da sam se nahladila pa me zato to tako probada. Utopli se na noge slapice i neka je pupa ususkana. Bit ce sve uredu 💋
Sortiraj odgovore
Najstariji