Pretvaramo se u majmuncice🙈😂😂….
Jel zna imati koja od vas nekad probadanja u vaginalnom podrucju ?sad smo 12+4 i kako se blizimo tjednima u kojima sam imala spontani u prosloj trudnoci(u 14.tt)stalno primjecujem i sto treba i sto netreba,pa me malo panika opere…
Mene je to mucilo nekoliko dana. Meni su rekli da moze biti da sam se nahladila pa me zato to tako probada. Utopli se na noge slapice i neka je pupa ususkana. Bit ce sve uredu 💋
A moguce,jer su mi nasli streptokok u urinu i na brisu...a bas sam dns cijeli dan ususkana pod dekicom...ma samo da bude sve ok🙏❤😘
Cureeee. Danas sam 15+1 i neznam jel stvarno. Ali mislim da sam osjetila baloncice i trbuhu na lijevoj strani. Malo mi se rano cini. Ali sretna sam jer mozda ipak je to to 😍
Cureeee. Danas sam 15+1 i neznam jel stvarno. Ali mislim da sam osjetila baloncice i trbuhu na lijevoj strani. Malo mi se rano cini. Ali sretna sam jer mozda ipak je to to 😍
A daj, blago ti se. uzivaj 😍 ja sam 18+1 i jos nista. Nikakvi baloncini ni leptirici. Ne mogu docekati da osjetim po prvi puta 😍
A daj, blago ti se. uzivaj 😍 ja sam 18+1 i jos nista. Nikakvi baloncini ni leptirici. Ne mogu docekati da osjetim po prvi puta 😍
Ja se iskreno nadam da je to to,da nisu crijeva. Vec sam i zaboravila kako je to u prvoj bilo
Jaoo,niti ja,sutra 19tt i jos nistaaa 😐😐a svako vecer osluskujem ali nikako..i ruke stavljam i sve,da bi bolje osjetila..ali nista jos..a jedva cekam 😍😍😍❤
jutro,
potpisujem dlačice na trbuhu, tako mi je bilo i u prošloj. srećom, vrlo brzo nakon poroda nestanu :)
cure koje ste prvi put trudne, tamo negdje iza 18. - 20-og tt ćete fino početi osjećati sve, iako ispočetka možda nećete ni kužiti da je to to
kažu da se u drugim i kasnijim trudnoćama dosta ranije to osjeti jer mame već znaju osjećaj...
mi smo sad u 13tt, a trbuh koda sam bar 5 mjeseci trudna, strahota
uopće više ne mogu skrivati...a dobila 2kg, valjda sve otišlo u trbuh
Bok cure 🙂 Meni je danas 10+0. Za tiedan dana je drugi pregled... mislite bude onda mjerila nauhalni nabor? Uopce neznam sta me ocekuje. Inace sam skroz neka nervozna, ne spavam po noci, mucnine me muce, zatvor uzasan. Jos me uhvatila, pazite ovo, griznja savjesti jer sam doma na bolovanju a neidem na posao. Pa sanjam da sam doma i neidem na faks i da kak cu sve to nadoknaditi i kak cu morati hrpu toga uciti.. ne znam koji mi je vrag da se sad vracam u studentske dane 🤣
Buby90 ti si u terminu sa mnom 😁😁 mislila sam da nema nitko 😊 mene jutarnje mucnine hvataju navecer pa povracam i onda me kiselina ubija nakon toga. Mislim da mi je sve od Duphastona pa se nadam da ce proci za 2tj kad ih prestanem piti
Bok cure 🙂 Meni je danas 10+0. Za tiedan dana je drugi pregled… mislite bude onda mjerila nauhalni nabor? Uopce neznam sta me ocekuje. Inace sam skroz neka nervozna, ne spavam po noci, mucnine me muce, zatvor uzasan. Jos me uhvatila, pazite ovo, griznja savjesti jer sam doma na bolovanju a neidem na posao. Pa sanjam da sam doma i neidem na faks i da kak cu sve to nadoknaditi i kak cu morati hrpu toga uciti.. ne znam koji mi je vrag da se sad vracam u studentske dane 🤣
Buby, nuhalni se mjeri između 11 i 13 tt, a hoće li ga tada mjeriti to buš se morala strpiti ;)
probaj se opustiti i uživati u trudnoći, bit će lakše kad izguraš još par tjedana i uđeš u drugo tromjesečje :)
nego, cure, imate li već imena za bebe?
Nadam se cure da ce nam sve tegobe sto prije proci 🙂 Bas ko da nisam svoja..
Nego sto se tice imena, svida mi se za curicu Franka ili Korina. A za decka mozda Aleksandar. Muzu se svida isto Aleksandar, a od zenskih imena kaj god predlozim odbaci 😂 Kak vi stojite s tim?
Sortiraj odgovore
Najstariji