Patrizica, mozes vaditi betu, i ako ti se pravilno podupla nakon dva dana, znaci da je u ovoj ranoj fazi sve oke.
Patrizica, mozes vaditi betu, i ako ti se pravilno podupla nakon dva dana, znaci da je u ovoj ranoj fazi sve oke.
Idi begaj 🤣 skoro sam posasavila, jos betu vadit. Tripujem i nadam se najboljem. Za tjedan do dva cemo vidjeti. I onako ne mogu utjecat nista...
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
došla s pregleda, ali nije me htio pregledati moj ginekolog jer sam bila u petak na uzv prije nego sam radila nifty, kao da ne čačka bezveze dolje tolko puta u kratko vrijeme, rekao da dođem za dva tjedna i da bude onda radio mini anomaly scan. tak da sam sad naručena 7.12. na sljedeći pregled. ima sreće kaj imam doma baby watcher pa svaku večer slušam otkucaje, inače mi ne bi uopće bilo lako čekati preglede.
Večer . Kako ste? Citam vas ali slabo uspijem napisati koju. Od jutros se spremam i nikako vremena uhvatiti. Sad par dana mi bilo manje muka opet i danas mi je doslovno cijeli dan mucno. Samo juhu jedem,nemogu nista drugo.
Jel se bacate u shoping sutra? Vidjela sam da imaju u bubamari od 8-11 30%na redovne cijene,kasnije pada na 20% i opet na 10. Tak da c ako ulovim vremena obavit soping igračaka za bozic za poklone.
Zna netko gdje ima dobrih knjiga preko weba za kupiti za djecu
Lavandica, ja koliko znam punih 13 tjedana je kraj orvog tromjesjecja a tako je i po pregnancy+ aplikaciji.
Mada evo u drugom sam skoro dva tjedna, nije da osjecam ogromno olaksanje, i dalje strahujem kao i do sad, propadanja i rastezanja kao i iscjedak su jos tu, samo mucnina je popustila. Vjerujem da nismo mirne dok pored nas ne vidimo bebu pa onda u nove brige.
Ja sam toliko loše od umora i konstantne mučnine od 0 do 24 da ništa od black friday shoppinga..skoro ništa ne mogu jesti i baš nemam snage. Jedva čekam da popuste mučnine..
Ja sam toliko loše od umora i konstantne mučnine od 0 do 24 da ništa od black friday shoppinga..skoro ništa ne mogu jesti i baš nemam snage. Jedva čekam da popuste mučnine..
Ja sto uspijem preko weba obavit to kupim. U guzve nejdem.
Galaxy radis ili si kod kuce? Mislim zbog umora i mucnina
Radila sam do ovog tjedna, a onda počela povraćati😩ali planiram se vratit na posao čim popuste mučnine. Sutra 10tt i 3 tjedna otkako me more mučnine..
Tenci... I ja cu si kupiti baby watcher definitivno. Jel tesko naci otkucaje? Kako znas koji su bebini? Brzi su jel da ?Ja cu izluditi od pregleda do pregleda i od pipkanja svojih grudi.
Stize nam Mihael ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji