Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina-39.Zg
    23. Studeni 2018. 19:40

Bulbi91

Tenci

evo to je moj baby watcher

Ovaj imam i ja jos od prosle trudnoce s tim da sam ga ja platila nekih 250-300kn od jedne tada friske mame…mi smo uspjeli u prosloj trudnoci vec od 11.tt uhvatitu bebine otkucaje i uvijek bi me umirio nekako,do u 14.tt kada sam imala spontani u prethodnoj trudnoci😔…nekako sad uopce nemam neku zelju koristit ga ..ali mozda se s vremenom i predomislim…
    Moja mama bas nesto zeli do wg,a porefio se taj sajam…mozda i odem s njom,ali ne planiram nista kupovati …vjerojatno cemo ovaj put cekati skroz pred termin da kupimo sto treba,samo neka bebica bude ok i da izduramo do termina🙏❤….
    Jel ima koja ovdje da ju zeza nos i kihanje?
    Inace sam sklona alergijama i dr .op.je rekla da ne postoji nista za trudnice protiv alergija…nezz odakle sad usred zime al mene svkih 2 -3 dana uvati smrcanje i kihanje,sva se moram ispresavijat dok kisem jer me inace bas probode dolje u trbuhu…

Suosjecam se sa tobom,ja se jucer mucila sa bolovima od kihanja..nesto...uff prebolno😢😢

Bulbi91
    23. Studeni 2018. 19:50

the

Bulbi91

Tenci

evo to je moj baby watcher

Ovaj imam i ja jos od prosle trudnoce s tim da sam ga ja platila nekih 250-300kn od jedne tada friske mame…mi smo uspjeli u prosloj trudnoci vec od 11.tt uhvatitu bebine otkucaje i uvijek bi me umirio nekako,do u 14.tt kada sam imala spontani u prethodnoj trudnoci😔…nekako sad uopce nemam neku zelju koristit ga ..ali mozda se s vremenom i predomislim…
    Moja mama bas nesto zeli do wg,a porefio se taj sajam…mozda i odem s njom,ali ne planiram nista kupovati …vjerojatno cemo ovaj put cekati skroz pred termin da kupimo sto treba,samo neka bebica bude ok i da izduramo do termina🙏❤….
    Jel ima koja ovdje da ju zeza nos i kihanje?
    Inace sam sklona alergijama i dr .op.je rekla da ne postoji nista za trudnice protiv alergija…nezz odakle sad usred zime al mene svkih 2 -3 dana uvati smrcanje i kihanje,sva se moram ispresavijat dok kisem jer me inace bas probode dolje u trbuhu…

Suosjecam se sa tobom,ja se jucer mucila sa bolovima od kihanja..nesto…uff prebolno😢😢

Da,bas je ruzan osjecaj...ali ja se uvijek nekako savijem pa se onda ne osjeti 🙈...i da baby watcher mozes vec i od 11.tt koristit samo ce ti mozda trebati mrvu dulje da pronadjes bebine otkucaje..

Bulbi91
    23. Studeni 2018. 19:53

Jel mozda koja od vas ima dijagnozu inzulinske rezistencije ili gestacijskog dijabetesa?
    Ja od prije trudnoca imam IR i onda sam pod strogim kontrolama zbog toga,dr.forsiraju one svoje nezdrave dijete...ali nakon svega sto mi se izdesavalo ovaj put slusam iskljzcivo sebe po tom pitanju i sad sam na paleo prehrani....

24. Studeni 2018. 09:15

zadnjih nekoliko dana kišem ko luda, isto se trebam savinuti svaki put dok kihnem jer me prereže u trbuhu inače, neugodan osjećaj to kihanje sad u trudnoći, prije sam obožavala kihanje 
    bila sam u ljekarni i kupila neki sirup protiv zatvora, sad budemo vidjeli dal bude pomoglo kaj ili nikaj.
    bulbu, nažalost nemam iskustva s tim, ali sigurno neka od cura zna nešto više o ir pa bude napisala.

lena.5
    24. Studeni 2018. 14:55

Cure, da se javim, pustili su me iz bolnice danas jer su rezulatatu pretraga dobri, osim malo vise bakterija u urinu pa cu to jos koji put kontrolisat sljedeci tjedan. Zbog svega nisam stigla muzu priredit nikakvo iznenadjenje za otkrivanje pola ali svejedno smo presretni da je sve ok. 

Lavandica
    24. Studeni 2018. 18:59

Jeste radile vaginalne briseve?

Stize nam Mihael ♡

Kristina-39.Zg
    24. Studeni 2018. 19:12

Hey😃. Ja htjela jucer,ali ginko rekao da se strpim jos 2 tj. 😂 Jer za mene prerano posto 11 tj.  CES ti uskoro raditi?

• Semyzg31
    24. Studeni 2018. 19:54

Jesam ja u 9 tj trudnoce,hvala Bogu svi negativni.

• little_miss
    24. Studeni 2018. 19:58

Meni su jucer uzeli briseve (10+6 sam), ali meni je ljetos otkrivena ureaplazma koju sam uspjesno izlijecila sa doksiciklinom, no rekli su mi da se ona zna vracati pa su mi moguce zato vec uzeli briseve. 

Kristina-39.Zg
    24. Studeni 2018. 20:16

Blago vama cure,meni jos nije htio,jer sam 11 tj.kaze prerano😬😬😬,a ja htjela sto prije znat dal' sve ok sa brisevima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.