cure, što se tiče baby watchera, ja ga naručila tu http://www.baby-watcher.hr/ , stiglo za 4 dana doma na adresu, cijena je još uvijek kolko vidim 480 kn, ima jedan članak u kojem ima kod za popust pa se on upiše kod kupnje, naravno možete uzeti i u nekoj ljekarni ili na njuškalu, kak kome odgovara. koristi se kao trbušni uzv, treba biti strpljiv i polako tražiti otkucaje, prije dva tjedna dok je beba bila manja, uspjela sam samo uloviti na monitoru otkucaje, nisu se čuli još, ali znala sam da sve kaj je iznad 120 da je bebino, ostalo je bilo moje. sad u ovim tjednima se čuju baš i otkucaji, totalno se čuje razlika između mojih i bebinih, duplo su brži i baš mi je gušt svaku večer prije spavanja malo to preslušati.
lena, drago mi je da je sve u redu s bebicom, i izgleda da imamo prvu curku na forumu
patrizia, meni mučnine počele u 9 tt i traju još uvijek, prije toga me samo grudi boljele i to je bilo to. sad grudi više ne bole, samo su se povećale, povraćam još uvijek, umor je prisutan još uvijek i željno iščekujem da to prođe.
na bolovanje idem od drugog polugodišta, još nisam ni rekla ravnatelju, nisam željela prije jer sam i sama zamjena kolegici koja je na čuvanju trudnoće pa mi je bilo malo glupo odmah ići na bolovanje, a počela raditi 1.9., mislim da sam morala, išla bih, ali ovak, budem odradila još tih mjesec dana. i malo me trta reći to ravnatelju, možda da je ravnateljica u pitanju bi mi bilo lakše.
the, dobro sam, bilo mi mučno oko podneva, ali sam se oduprijela povraćanju, ali nekak si mislim da budem morala. ah, sve standard još uvijek. čekam rezultate niftyja, nisu danas zvali, bilo je točno tjedan dana kak sam vadila krv, nadam se da budu u ponedjeljak nazvali, malo me počela panika loviti, ali se nadam da je sve u redu.
i malo sam istraživala taj mini anomaly scan, i ne kužim zakaj mi ga ginekolog misli raditi pošto sam radila nifty, doktorica mi je prije na uzv izmjerila nuhalni nabor, vidjela nosnu kost, pregledala sve organe i sve je bilo oke. ne znam, budem vidjela za dva tjedna.
cure, kak ste vi danas? bila koja na pregledu možda osim lene?
Lena, curica? Bas lijepo. Ja bih naravno voljela prvo da je zdravo. Ali da mogu birat radije bi curicu :)
Curkr evoene ma sajmu u west gateu,dosla s frendicom ona sebi kupuje neke stvari ja za sad samo gledam al mogu vam rec sto se cijena tice meni to nis ne vuce bas veliki popust al da ima puno toga ima raspametis se vidjela sam komplet paket sa ozdajalicom i bocicama i jos nekim stvarima kosta 350 kn sto je frendica komentirala da i nije puno da se isplati uglavnom sad krece stednja do 4 mj 😂😂
Tratincica, muz i ja isto cijelo vrijeme prvo cekamo cuti da je sve ok s bebom, a potajno se nadamo da je curka, ja sam cak bila ubjedjena da je decko ali doktor me danas iznenadio. Dosla sam tu zbog bolova a cula bas lijepe vijesti.
evo to je moj baby watcher
Ovaj imam i ja jos od prosle trudnoce s tim da sam ga ja platila nekih 250-300kn od jedne tada friske mame...mi smo uspjeli u prosloj trudnoci vec od 11.tt uhvatitu bebine otkucaje i uvijek bi me umirio nekako,do u 14.tt kada sam imala spontani u prethodnoj trudnoci😔...nekako sad uopce nemam neku zelju koristit ga ..ali mozda se s vremenom i predomislim...
Moja mama bas nesto zeli do wg,a porefio se taj sajam...mozda i odem s njom,ali ne planiram nista kupovati ...vjerojatno cemo ovaj put cekati skroz pred termin da kupimo sto treba,samo neka bebica bude ok i da izduramo do termina🙏❤....
Jel ima koja ovdje da ju zeza nos i kihanje?
Inace sam sklona alergijama i dr .op.je rekla da ne postoji nista za trudnice protiv alergija...nezz odakle sad usred zime al mene svkih 2 -3 dana uvati smrcanje i kihanje,sva se moram ispresavijat dok kisem jer me inace bas probode dolje u trbuhu...
Fala na slikici, znaci oko 11 se moze curi?? Hm.. taman,ja sutra bas taman ulazim u 11😂😂, pogledati cu u ljekarni, uz 2, novalac kutije,vitamina,i baby watcher,pa na 3rate,necu ni osjetit,😍
Ja evo danas do Vinogradske,naruciti za rani probir,4.12,tek,ali strpljen spasen😂 i nalaz isti dan gotov😍
Sortiraj odgovore
Najstariji