Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavandica
    22. Studeni 2018. 10:41

Dok sam bila u bolnici doktor je jednoj curi preporucio Eva cepice. Pa eto mozda kome pomogne. 

Stize nam Mihael ♡

Lavandica
    22. Studeni 2018. 10:43

Za stolicu*

Stize nam Mihael ♡

• coolkiki
    22. Studeni 2018. 10:44

Pozdrav trudnice, kako ste...  vidim kod svih manje-vise isto...  probadanja, isjedak, nesanica, ludi snovi, slaba probava...  sve to imam 😂
    i sve mi to ide na zivce, ali samo cekam da udjem u 4. ili 5. mjesec i da budem normalna trudnica
    ja sam kilu dobila, kad se najedem onda i dvije 😂
    trebam da idem ginekologu za nuhalni i ostalo, a sve mi se odnedalo 😵
    probava, pomogne mi psilijum, ujutro kuhane marelice i suhe sljive, sjemenke lana
    ako ko nije isprobao :)

22. Studeni 2018. 11:16

Vodite li dnevnik trudnoće? 
    Meni se sviđa onaj iz DMa, s jedne strane je "Naših 9 mjeseci", a s druge "Naša 1. godina", zgodno je baš, cijena mu je 70kn... Nisam još kupila, ali planiram... ☺️

Lavandica
    22. Studeni 2018. 12:10

mamita

Vodite li dnevnik trudnoće?
    Meni se sviđa onaj iz DMa, s jedne strane je "Naših 9 mjeseci", a s druge "Naša 1. godina", zgodno je baš, cijena mu je 70kn… Nisam još kupila, ali planiram… ☺️

Iskreno jos ne, danas sam po uvz 11+6, cekam uci u 13 tjedan. Sad sam koncentrirana samo na to da je beba dobro, ne mogu se bas opustiti. Cure jel je lakse kad udjete u 2.tromjesecje?

Stize nam Mihael ♡

22. Studeni 2018. 12:46

Tek sam usla u drugo tromjesjecje, ali simptomi i sve ostalo je jos uvijek identicno. Osim sto mi je malo lakse dok je doktorica na uzv nam sve detaljno pojasnila svaki organ i svaku koscicu, izmjerila nn koji je uredan, sad sam samo malo na iglama dok ne dodu rezultati niftyja. I da, ja sam malo zabrinuta zbog te niske posteljice, ali ako gledam u globalu, jos sam u istom strahu ko i prije. Bude za koji tjedan lakse sigurno.
    Ja imam onu knjizicu Me and my baby, malo sam popisivala unutra, ali nekak ja ni nemam volje za to 

andreaam
    22. Studeni 2018. 12:50

Hvala puno probat cu nesto od ovoga gore navedenog. Nadam se da ce nesto pomoci. Jucer sam prvi put povratila i od tad stalno imam osjecaj da cu svaki tren trcati u wc opet. Danasnji dan cu izgleda prespavati jer sam sva nikakva. Vama pozdrav veliki i nastavljam vas citati ❤

PatriciaZG
    22. Studeni 2018. 13:14

Drage moje, 
    Hrpa obaveza, pa nikako da se javim. Vidim da je puno potencijalnih cimetica naredno ljeto. Neka, neka , zasluzile smo.
    Ja sam danas 6tt. Punih! Osim umora i tu i tamo probadanja u grudima nikakvih simptoma nemam. Ne panicarim, jer ni u prve dvije trudnoce nisam imala nikakve simptome do 7-8tt. Jos nisam bila na prvom pregledu. Rano je. ..tamo za tjedan, dva. Iz prve trudnoce i sa prvog pregleda u 5+4tt vucem traumu, jer mi je doktor rekao da nema ploda i da cekam da prokrvarim. A za 4 dana, srceko je kucalo kod drugog doktora. 
    Trudnjace, je li postoje ikakvi pokazatelji da je trudnoca ipak ok, a da to donekle znamo prije prvog pregleda?
    Paralizirana sam strahom od spontanog, vanmatericne...
    Nemam nikakve senzacionalne bolove. Tu i tamo me zna malo kao probost, ali siri se, nije to konstantna bol. Iscjedak proziran, krvarenja nema....
    Sanjam cuda 🤣
    Kakva su vasa iskustva? Bude li ipak sve dobro? Imate li takvih strahova??

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Lavandica
    22. Studeni 2018. 13:28

Kad smo 14+1, onda je sluzbeno zavrsilo 1.tromjesecje ili?

Stize nam Mihael ♡

PatriciaZG
    22. Studeni 2018. 13:36

lavandica

Kad smo 14+1, onda je sluzbeno zavrsilo 1.tromjesecje ili?

Da,  evo slicica da nam bude lakse pratit

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.