Dok sam bila u bolnici doktor je jednoj curi preporucio Eva cepice. Pa eto mozda kome pomogne.
Stize nam Mihael ♡
Pozdrav trudnice, kako ste... vidim kod svih manje-vise isto... probadanja, isjedak, nesanica, ludi snovi, slaba probava... sve to imam 😂
i sve mi to ide na zivce, ali samo cekam da udjem u 4. ili 5. mjesec i da budem normalna trudnica
ja sam kilu dobila, kad se najedem onda i dvije 😂
trebam da idem ginekologu za nuhalni i ostalo, a sve mi se odnedalo 😵
probava, pomogne mi psilijum, ujutro kuhane marelice i suhe sljive, sjemenke lana
ako ko nije isprobao :)
Vodite li dnevnik trudnoće?
Meni se sviđa onaj iz DMa, s jedne strane je "Naših 9 mjeseci", a s druge "Naša 1. godina", zgodno je baš, cijena mu je 70kn... Nisam još kupila, ali planiram... ☺️
Vodite li dnevnik trudnoće?
Meni se sviđa onaj iz DMa, s jedne strane je "Naših 9 mjeseci", a s druge "Naša 1. godina", zgodno je baš, cijena mu je 70kn… Nisam još kupila, ali planiram… ☺️
Iskreno jos ne, danas sam po uvz 11+6, cekam uci u 13 tjedan. Sad sam koncentrirana samo na to da je beba dobro, ne mogu se bas opustiti. Cure jel je lakse kad udjete u 2.tromjesecje?
Stize nam Mihael ♡
Tek sam usla u drugo tromjesjecje, ali simptomi i sve ostalo je jos uvijek identicno. Osim sto mi je malo lakse dok je doktorica na uzv nam sve detaljno pojasnila svaki organ i svaku koscicu, izmjerila nn koji je uredan, sad sam samo malo na iglama dok ne dodu rezultati niftyja. I da, ja sam malo zabrinuta zbog te niske posteljice, ali ako gledam u globalu, jos sam u istom strahu ko i prije. Bude za koji tjedan lakse sigurno.
Ja imam onu knjizicu Me and my baby, malo sam popisivala unutra, ali nekak ja ni nemam volje za to
Hvala puno probat cu nesto od ovoga gore navedenog. Nadam se da ce nesto pomoci. Jucer sam prvi put povratila i od tad stalno imam osjecaj da cu svaki tren trcati u wc opet. Danasnji dan cu izgleda prespavati jer sam sva nikakva. Vama pozdrav veliki i nastavljam vas citati ❤
Drage moje,
Hrpa obaveza, pa nikako da se javim. Vidim da je puno potencijalnih cimetica naredno ljeto. Neka, neka , zasluzile smo.
Ja sam danas 6tt. Punih! Osim umora i tu i tamo probadanja u grudima nikakvih simptoma nemam. Ne panicarim, jer ni u prve dvije trudnoce nisam imala nikakve simptome do 7-8tt. Jos nisam bila na prvom pregledu. Rano je. ..tamo za tjedan, dva. Iz prve trudnoce i sa prvog pregleda u 5+4tt vucem traumu, jer mi je doktor rekao da nema ploda i da cekam da prokrvarim. A za 4 dana, srceko je kucalo kod drugog doktora.
Trudnjace, je li postoje ikakvi pokazatelji da je trudnoca ipak ok, a da to donekle znamo prije prvog pregleda?
Paralizirana sam strahom od spontanog, vanmatericne...
Nemam nikakve senzacionalne bolove. Tu i tamo me zna malo kao probost, ali siri se, nije to konstantna bol. Iscjedak proziran, krvarenja nema....
Sanjam cuda 🤣
Kakva su vasa iskustva? Bude li ipak sve dobro? Imate li takvih strahova??
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Kad smo 14+1, onda je sluzbeno zavrsilo 1.tromjesecje ili?
Stize nam Mihael ♡
Kad smo 14+1, onda je sluzbeno zavrsilo 1.tromjesecje ili?
Da, evo slicica da nam bude lakse pratit
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji