Bez toga watchera mislim da bi poludjela izmedu pregleda. Jucer nisam mogla naci otkucaje jedno 10 minuta, tolko sam se preplasila da je to strasno i onda uspjela, bila beba skroz nisko kod pubicne kosti. Ostale dane nadem bez problema. Cujes otkucaje, ali ti i pise na monitoru, moji su uvijek izmedu 60 i 80, a bebini se krecu izmedu 130 i 150. Neki dan sam ulovila bebu, spavala valjda jer sam slusala otkucaje jedno 10-ak min na istom mjestu, super je bilo. Bitno mi je da samo makar na sekundu nadem okucaje bebine da se smirim.
jutro
Tenci koliko si platila taj aparatic?
i ja cu da izludim od pregleda do pregleda da samo izguram do 13 tjedna da budem malo opustenija
Ja jos radim nije neki problem al sam primjetila da sam postala jako zivcana al ono vristim doslovce nemogu kao prije da zanemarim neke stvari nego sad svaku gresku odmah napadam .Da napomenem radim sa djevojkom od 20g i doslovce puse kroz glavu nemarna je moras joj crtat i to sam prije mogla ono presutit al sad vise ne ...Do 12h super na poslu sve iza 12 umor pospanost nemam snage i nestrpljivo cekam kuci ici
Ostali simtome nemam sve me proslo i mucnine ni probadanja bas sve
navecer cesto imam nesanice i dost idem na wc al bas navecer to me izludjuje
Kupila sam si i 100%brusnicu. Caj mi je cak i ok, kiselkast je sto mi odgovara. Imam uvijek los urin. Pila sam cefaleksine na pocetku trudnoce, a sad nedavno sam kotistila rojazol vaginalete. Pijem brusnicu, sta jos mogu kupiti da ublazim ovo stanje jer mi nije skroz proslo? Nesto prirodno me vise zanima
Stize nam Mihael ♡
Jasmina, Platila sam 480 kn na stranici baby watcher, sad je neka akcija, ali ima i na njuskalu malo koristenih za 300-tinjak kn... Malo prouci, mene spasava doslovno jer sam sva u strahu zbog spontanog prije i ovo mi bas olaksa dok cujem otkucaje...
I da, znam kak ti je, radim u srednjoj skoli s 300-tinjak 15 i 16 godisnjaka, i to jos u muskoj skoli, psihicki me ubijaju, izdrzala budem jos ta 4 tjedna i onda na bolovanje.
Bok cure kako ste? Meni je danas 7+4. Evo sjedim na poslu i baš mi je neki pritisak.. teško mi je sjediti. Još sam povračala danas dok sam došla na posao. Razmišljam da kažem u ponedjeljak za trudnoću. Kada ste vi rekle? Neznam kolko ću moži raditi iskreno.
hvala Tenci na info,a sto se tice bolovanja ja sam mislila izdrzat radit tamo do tri kralja pa onda na komplikacije i jedva cekam
to ce im dovoljno bit da nadje zamjenu i da obucim tog radnika ..Zanima me jos godisnji ,ja imam svog godisnjeg da to uzmem prije komplikacija da iskoristim hmm
Pa 1.1 dobiš novi godišnji ne? Možeš još i to onda iskoristiti u cjelosti
hvala Tenci na info,a sto se tice bolovanja ja sam mislila izdrzat radit tamo do tri kralja pa onda na komplikacije i jedva cekam
to ce im dovoljno bit da nadje zamjenu i da obucim tog radnika ..Zanima me jos godisnji ,ja imam svog godisnjeg da to uzmem prije komplikacija da iskoristim hmm
Moja kolegica je odmah otisla na komplikacije, pa kad joj je isticao porodiljni tj.dok je vec beba imala godinu dana tad je iskoristila ovaj godisnji koji joj je ostao. Komplikacije placa drzava, znaci cim odete na komplikacije, poslodavac vam ne placa nista, skidate se njemu s ajmo rec tereta, i prelazite na hzzo. Kako je s porodiljnim ne znam. Ja sam zbog prirode posla, odmah ostala doma.. pisali su mi go i cim mi je gin dao komplikacije, otisla sam na njih
Stize nam Mihael ♡
Ja sam danas 11+ 7, a na stickeru pise 12tjedana😍😍😍😍 kako je to lijepo vidjeti.
Stize nam Mihael ♡
Curke kazem ja vama da nema opustanja. Jutros me isprepadali neki strasni bolovi u stomaku i preobilno povracanje, privatna doktorica mi ne radi pa me poslala u bolnicu. Pregledao me doktor, kaze sigurno je urinarna infekcija i evo me lezim u bolnici da mi urade sve pretrage. Sa bebom kaze da je sve ok, cak je rekao i spol.
Sortiraj odgovore
Najstariji