Evo ja danas bila na kontroli, nema nikakvih pomaka.. Kazu jos cemo malo pricekat ako nekrene onda indukcija 🙈🙈
Norules sretno i da sto prije zavrsi 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Evo nas da se javimo iz boxa,danas je termin,jutros isla na pregled kod svog ginekologa i on kaze 5 prstiju otvorena,setaj sto vise,krenit ce to lagano..ja dosla kuci krenili nekakvi trudovi na svako 5 min i tako sam ja kuci 2sata mirila trudove i sviju uvjeravala da to nisu trudovi jer mene nebole i kad su se smanjili na 3 min,uputili smo se u rodiliste,odma su me ostavili..ctg ocitava trudove i do 90 i nesto al mene neboli samo stegne stomak..
Evo nas da se javimo iz boxa,danas je termin,jutros isla na pregled kod svog ginekologa i on kaze 5 prstiju otvorena,setaj sto vise,krenit ce to lagano..ja dosla kuci krenili nekakvi trudovi na svako 5 min i tako sam ja kuci 2sata mirila trudove i sviju uvjeravala da to nisu trudovi jer mene nebole i kad su se smanjili na 3 min,uputili smo se u rodiliste,odma su me ostavili..ctg ocitava trudove i do 90 i nesto al mene neboli samo stegne stomak..
Sretno 🙂
Deewillow citala sam taj clanak, al navodno ni ti ulosci nisu 100% jer ako ti pobjegne urin ili sluz iz rodnice onda opet ne prikazuje.
Alexandra sretno i tebi! super ako nemas bolne trudove i ja zelim takve. Drzim fige da do kraja bude tak bezbolno.
Danas je izgleda dobar dan! Sretno curke da što prije dođu mrvice 😍😍😍😍
Evo ipak je curila voda bez trudova,otvorena bila vec 4-5 cm,stavili me na prostagin kako vec i cekanje trudovakako si otkrila da je plodna voda? Ja se isto bojim da uz sve savjete i upute ipak necu skuzit ako ce lagano curkat. Drzim ti fige da sve prode sto bezbolnije.
Dakle, kada mokrite i stisnete misice zdjelice, zaustavite mokrenje! Ako curka plodna voda i stisnete misice zdjelice, necete je zaustaviti, tako se moze razlikovati jedno od drugog. Kod prvog poroda to nisam znala, mislila sam da piskim cijelo vrijeme, a ono plodna voda 😰
Nego jeste se vi nesto posebno prebiljezile na epiduralnu ili? Ja bila u petak na pregeldu i isam uopce pitala kakva je procedura 😲 idem u utorak na pregled ako docekam...
Nego jeste se vi nesto posebno prebiljezile na epiduralnu ili? Ja bila u petak na pregeldu i isam uopce pitala kakva je procedura 😲 idem u utorak na pregled ako docekam…
Kolko ja znam u merkuru ne trebas nista unaprijed. kad dodes tamo s trudovima izjasnis se da ju zelis i to je to. al mislim da nije svugdje tak..
Sortiraj odgovore
Najstariji