Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    20. Srpanj 2019. 15:56

Evo ja danas bila na kontroli, nema nikakvih pomaka.. Kazu jos cemo malo pricekat ako nekrene onda indukcija 🙈🙈
    Norules sretno i da sto prije zavrsi 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Alexandra
    20. Srpanj 2019. 15:56

Evo nas da se javimo iz boxa,danas je termin,jutros isla na pregled kod svog ginekologa i on kaze 5 prstiju otvorena,setaj sto vise,krenit ce to lagano..ja dosla kuci krenili nekakvi trudovi na svako 5 min i tako sam ja kuci 2sata mirila trudove i sviju uvjeravala da to nisu trudovi jer mene nebole i kad su se smanjili na 3 min,uputili smo se u rodiliste,odma su me ostavili..ctg ocitava trudove i do 90 i nesto al mene neboli samo stegne stomak..

20. Srpanj 2019. 15:58

Alexandra

Evo nas da se javimo iz boxa,danas je termin,jutros isla na pregled kod svog ginekologa i on kaze 5 prstiju otvorena,setaj sto vise,krenit ce to lagano..ja dosla kuci krenili nekakvi trudovi na svako 5 min i tako sam ja kuci 2sata mirila trudove i sviju uvjeravala da to nisu trudovi jer mene nebole i kad su se smanjili na 3 min,uputili smo se u rodiliste,odma su me ostavili..ctg ocitava trudove i do 90 i nesto al mene neboli samo stegne stomak..

Sretno 🙂

20. Srpanj 2019. 16:08

Curke sretno da sto prije i bezbolnije prode 😘

CiniMINIS
    20. Srpanj 2019. 16:08

Deewillow citala sam taj clanak, al navodno ni ti ulosci nisu 100% jer ako ti pobjegne urin ili sluz iz rodnice onda opet ne prikazuje.
    Alexandra sretno i tebi! super ako nemas bolne trudove  i ja zelim takve. Drzim fige da do kraja bude tak bezbolno.

TonkicaPrrr
    20. Srpanj 2019. 16:20

Danas je izgleda dobar dan! Sretno curke da što prije dođu mrvice 😍😍😍😍

nena1986
    20. Srpanj 2019. 16:50

CiniMINIS

Norules

Evo ipak je curila voda bez trudova,otvorena bila vec 4-5 cm,stavili me na prostagin kako vec i cekanje trudova
    kako si otkrila da je plodna voda? Ja se isto bojim da uz sve savjete i upute ipak necu skuzit ako ce lagano curkat. Drzim ti fige da sve prode sto bezbolnije.

Dakle, kada mokrite i stisnete misice zdjelice, zaustavite mokrenje! Ako curka plodna voda i stisnete misice zdjelice, necete je zaustaviti, tako se moze razlikovati jedno od drugog. Kod prvog poroda to nisam znala, mislila sam da piskim cijelo vrijeme, a ono plodna voda 😰

20. Srpanj 2019. 19:53

Sretno cure svima! Nadam se da ću i ja uskoro 😊😊

kzeli
    20. Srpanj 2019. 20:28

Nego jeste se vi nesto posebno prebiljezile na epiduralnu ili? Ja bila u petak na pregeldu i isam uopce pitala kakva je procedura 😲 idem u utorak na pregled ako docekam...

CiniMINIS
    20. Srpanj 2019. 20:54

kzeli

Nego jeste se vi nesto posebno prebiljezile na epiduralnu ili? Ja bila u petak na pregeldu i isam uopce pitala kakva je procedura 😲 idem u utorak na pregled ako docekam…

Kolko ja znam u merkuru ne trebas nista unaprijed. kad dodes tamo s trudovima izjasnis se da ju zelis i to je to. al mislim da nije svugdje tak..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.