Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norules
    19. Srpanj 2019. 11:42

Nikolina95 kakvo stanje kod tebe?vidim da si presisala termin,sta kazu il samo cekanje?

Nikolina95
    19. Srpanj 2019. 12:10

Norules

Nikolina95 kakvo stanje kod tebe?vidim da si presisala termin,sta kazu il samo cekanje?

Mom malisi se nezuri van 😂
    Nista se puno nedesava, povremena bol u ledima se javi ali skroz slabo vise neznam jesu to neki laznjaci ili od tezine stomaka 🙄
    Sutra je kontrola pa cemo vidit, u bolnici nisu nista jos spominjali osim cekanja da krene samo 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

deewillow
    19. Srpanj 2019. 12:19

Cure, opet ja padobranka 🙈
    Naime, sad imam vremena, pa bih voljela sto vise istraziti o kolicima, jajima i sjedalicama. Zasto pisem ovdje? Tema "Koja kolica kupiti" nije bas aktivna, cesto curama nitko ni ne odgovori, pa si mislim neke od vas ste vec rodile, a druge samo sto necete ☺️, pa vrlo vjerojatno imate kolica, ili barem znate sigurno koja cete kupiti. Eto ☺️ a kako je meni termin u drugoj polovini studenog, cure u zimskim bebama nemaju jos kolica (u pravilu). Dakle, ako vam se da, molim vas da mi napisete za koja kolica + jaje + sjedalicu ste se odlucile (kupile) i zasto. Moze kratko, dugo, kako hocete ☺️😁 unaprijed vam puno puuunooo hvala 💓💓

kzeli
    19. Srpanj 2019. 12:21

zvrkica92

Rodila se jucer moja beba.

Iskrene čestitke ☺ 
    Ja danas bila na pregledu ctg i vaginalni pregeld , pise 2-3 pp do ovoja i glavice poslali me doma i nek dodem u utorak al evo sad ila na wc cini mi se da mi izlazi pomalo sluzni cep pa sad budemo vidjeli kako ce zavrsit ovaj dan... dobro doktorica je bila bas nekako grupa moja ginicka je bas divna starija zena i kod nje nije takav pregled a ovo bila neka mlada al bas me boli sve od nje danas....

Norules
    19. Srpanj 2019. 12:39

kzeli

zvrkica92

Iskrene čestitke ☺
    Ja danas bila na pregledu ctg i vaginalni pregeld , pise 2-3 pp do ovoja i glavice poslali me doma i nek dodem u utorak al evo sad ila na wc cini mi se da mi izlazi pomalo sluzni cep pa sad budemo vidjeli kako ce zavrsit ovaj dan… dobro doktorica je bila bas nekako grupa moja ginicka je bas divna starija zena i kod nje nije takav pregled a ovo bila neka mlada al bas me boli sve od nje danas….

Kzeli tak je meni na prvom vaginalnom bilo sukrvica i kao da je sluzni cep izasao il mi je tako izgledalo, uglavnom postupno se smanjivalo,uglavnom prati mozda se kod tebe i bude pokrenulo nesto..

Norules
    19. Srpanj 2019. 12:41

Nikolina95

Norules

Mom malisi se nezuri van 😂
    Nista se puno nedesava, povremena bol u ledima se javi ali skroz slabo vise neznam jesu to neki laznjaci ili od tezine stomaka 🙄
    Sutra je kontrola pa cemo vidit, u bolnici nisu nista jos spominjali osim cekanja da krene samo 😀

A tako znaci,vjerojatno vecina ceka do 41 tt ako je sve u redu na kontrolama,i mene ta leda svako toliko boluckaju vise ne znam od cega dal priprema,tezina il od spavanja

Norules
    19. Srpanj 2019. 12:45

deewillow

Naime, sad imam vremena, pa bih voljela sto vise istraziti o kolicima, jajima i sjedalicama. Zasto pisem ovdje? Tema "Koja kolica kupiti" nije bas aktivna, cesto curama nitko ni ne odgovori, pa si mislim neke od vas ste vec rodile, a druge samo sto necete ☺️, pa vrlo vjerojatno imate kolica, ili barem znate sigurno koja cete kupiti. Eto ☺️ a kako je meni termin u drugoj polovini studenog, cure u zimskim bebama nemaju jos kolica (u pravilu). Dakle, ako vam se da, molim vas da mi napisete za koja kolica + jaje + sjedalicu ste se odlucile (kupile) i zasto. Moze kratko, dugo, kako hocete ☺️😁 unaprijed vam puno puuunooo hvala 💓💓

Probaj postavit pitanje na jesenskim,tamo se frajla dosta razumije,drugorotka,ja sam gledala sebi po prakticnosti,ovisi gdje zivis,u zgradi,kuci,u gradu van grada,u praksi tek moram vidjet kako ce funkcionirat

CiniMINIS
    19. Srpanj 2019. 12:54

deewillow

Razmisli si prvo sto ti je bitno i kolko para si spremna dati za to. Mi smo za kolica odlucili da ne zelimo 3u1 jer beba kosaru koristi pola godine i onda ju odlozis negdje i stoji ti do daljnjeg, a imamo mali stan i nemamo bas mjesta za takve stvari koje se ne koriste, a sto se jaja tice, htjela sam isto neku provjerenu a ne neku uz kolica za koja onda ne znam koliko su sigurna. 
    Kupili smo na kraju kinderkraft grande kisobran kolica koja idu od rodenja, u kompletu je bila zimska zastita za noge i navlaka za kisu. Kompaktna su za auto a opet su cvrsta i imaju cvrste kotace koji se (ako bude potrebe) mogu zamjeniti, a cijena na kraju daleko ispod onog sto sam bila spremna platit.
    Jaje sam uzimala prema adac istrazivanju jer hak i onako od njih prepise rezultate a oni imaju tabelu i sa starijim modelima (ne znaci da je jaje staro, samo je model stariji) i mozes odabrati kolko si spreman platiti za odredenu sigurnost i na kraju odabrala cybex aton5 koji je medu prvima po sigurnosti cijena je oko 150€. Nismo htjeli fiksnu sjedalicu da bebu u kuci mozemo pokriti dekicom i tako iznjet u auto. Kod nas ju u trgovinama nije vise bilo pa sam morala online narucivat sto mi je malo bilo bed, al sve naruceno online mozes vratiti u roku tjedan/dva ako ne odgovara pa reko riskirat cu. Provjerila jaje s curama koje imaju iskustva s njima i zakljucila da mi se svida i zadrzala. 

CiniMINIS
    19. Srpanj 2019. 13:02

Norules

kzeli

zvrkica92

Iskrene čestitke ☺
    Ja danas bila na pregledu ctg i vaginalni pregeld , pise 2-3 pp do ovoja i glavice poslali me doma i nek dodem u utorak al evo sad ila na wc cini mi se da mi izlazi pomalo sluzni cep pa sad budemo vidjeli kako ce zavrsit ovaj dan… dobro doktorica je bila bas nekako grupa moja ginicka je bas divna starija zena i kod nje nije takav pregled a ovo bila neka mlada al bas me boli sve od nje danas….

Kzeli tak je meni na prvom vaginalnom bilo sukrvica i kao da je sluzni cep izasao il mi je tako izgledalo, uglavnom postupno se smanjivalo,uglavnom prati mozda se kod tebe i bude pokrenulo nesto..

Kod mene isto poceo izlaziti nakon pregleda u ponedjeljak i sad pomalo izlazi. Al me to malo ljuti jer sam zakljucila da ocito ne bi jos izlazio da dr nije cackao prstom. Tak da ne vjerujem da se ista pokrenulo prirodno

kzeli
    19. Srpanj 2019. 13:08

Pa da ... ne znam sta bih rekla ... smeckasto malo i malo sluzi sad vidjet cemo kako ce bit i hoce krenut ili ce pomalo izlazit tako. U utorak sam bila kod moje ginicke na pregledu i isto provjeravala koliko sam otvorena i nista nakon toga a danas bila u bolnici i bas je grublja puno doktorica...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.