Evo curke da javim da je malac roden popodne u 18,nije bilo tako strasno,,javim se jos s detaljima
Čestitam 😍 i brz oporavak
Evo i nas da se javimo,tocno na termin 20.07. u 23i30 stiga nam je mali Luka 3750kg i 52cm,prvo smo se smijali kako je flegma samo je spava,a onda kad je tata napustia radjaonu malac je napravia show,gura sake u usta i kad shvati da tu nema nista odma vice,tako da sad upravo doji gladus mali 😊🥰🥰🥰
Čestitam i brz oporavak 😍
Cure mozete mi pomoć 🙈
Ujutro sam imala iscjedak smede boje, onako kao sluzni cep, ljigavo, okupala sam se i jos je malo ispalo tokom kupanja.. (mozda je i od pregleda, dan prije bio pregled) i onda me popodne uhvatila bol kao menstrualna ali dosta jaca, samo u donjem djelu trbuha.. I to uhvati i stane.. Odlucila sam preko aplikacije mjeriti.. Vec sat vremena mjerim i razmaci idu ovako 8min,5min, 5min,7min,9min, 6min,4min.. I svaki trud traje omo 45sekundi..
Jel to too?? Hahaha setam po stanu ali neprestaje..
Ispricavam se na duzem postu 🙋
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Cure mozete mi pomoć 🙈
Ujutro sam imala iscjedak smede boje, onako kao sluzni cep, ljigavo, okupala sam se i jos je malo ispalo tokom kupanja.. (mozda je i od pregleda, dan prije bio pregled) i onda me popodne uhvatila bol kao menstrualna ali dosta jaca, samo u donjem djelu trbuha.. I to uhvati i stane.. Odlucila sam preko aplikacije mjeriti.. Vec sat vremena mjerim i razmaci idu ovako 8min,5min, 5min,7min,9min, 6min,4min.. I svaki trud traje omo 45sekundi..
Nikolina, probaj postavito pitanje na ljetnim bebicama, tamo su žene koje su već rodile pa sigurno znaju. Ja ti nažalost ne mogu pomoći. Ako je, želim ti da prođe što brže i bezbolnije 🙂🙂
Ja o tome isto ne znam nista jos iz osobnog iskustva, al sam mislila da bi trebali biti pravilniji razmaci i postupno se smanjivati 🤔 al mislim da i uvijek postoje iznimke pa mozda bolje provjeriti. Nesto se definitivno dogada, samo je pitanje sto.. uglavnom sretno Nikolina!
Hvala cure, nadam se da je nesto jer je termin bio prije tjedan dnaa, a dragi navaljuje da idmo u bolnicu, a ja nebi da tamo moram provest sate i sate, bolje mi je doma, a ujutro je kontrola pa cemo vidit 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ekipa rodila oko 19:30 , stigao Krešimir 3430 i 50 cm. Popucala i rezana al dobro proalo je i to prirodno nista od moje epiduralne 😒
Cure mozete mi pomoć 🙈
Imala trudove od 4 ujutro i to nepravile 10, 12, 15, pa 8 pa pola sata nista i otisla kao na pregled da vidim sta je oko 14:30 , rodila oko 19:30
Ekipa rodila oko 19:30 , stigao Krešimir 3430 i 50 cm. Popucala i rezana al dobro proalo je i to prirodno nista od moje epiduralne 😒
Cestitam i brz oporavak zelim tebi i bebici 😘
Čestitam, fina bebica 🙃 bitno da je sve dobro prošlo, na brzinu si ti to riješila 💐🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji