Cure, ide li tko od vas na sv. Duh možda? Ili ako ne ide, možda zna kako je tamo? Svašta sam pročitala, ali me zanima ako tko ima kakvo nedavno iskustvo jer nemam pojma šta trebam točno nositi za sebe i malu, niti išta drugo..
Inače, nismo iz Zga pa nisam upoznata s rodilistima baš 🙄
U jesenskoj grupi ti je Frajla koja je tamo rodila i opet ce, pa ju mozes pitat za savijet, dns smo o tome pisale pa je i ona pisala sta je nosila pa vrati unazad di je pisala 🙂
Hvala ti! Trebalo mi je neko vrijeme da dođem do toga.. jeste aktivnee! 😊😊😁😁
Cure, ide li tko od vas na sv. Duh možda? Ili ako ne ide, možda zna kako je tamo? Svašta sam pročitala, ali me zanima ako tko ima kakvo nedavno iskustvo jer nemam pojma šta trebam točno nositi za sebe i malu, niti išta drugo..
Inače, nismo iz Zga pa nisam upoznata s rodilistima baš 🙄
U jesenskoj grupi ti je Frajla koja je tamo rodila i opet ce, pa ju mozes pitat za savijet, dns smo o tome pisale pa je i ona pisala sta je nosila pa vrati unazad di je pisala 🙂
Hvala ti! Trebalo mi je neko vrijeme da dođem do toga.. jeste aktivnee! 😊😊😁😁
😂😂 Zenske se raspisale 😂😂😊
Jutro curke,evo ja se jutros u 6 probudila popisana,reko plodna voda je pocela curit,spremila se,otusirala,jela medutim sad mi nista ne curi,nemam ni trudova,ne znam dal da jos cekam pa da odem na pregled da mi provjere.kazu do 12 sati od otjecanja da treba doci
Curke pitanje. Nekako si razmišljam zadnjih par dana o tom sluznom čepu, realno ako on nije ispao ne možemo biti niti otvorene, pošto se on nalazi na ulazu. Jel tako? Eventualno da je ispao a da ne bi primijetila, ali kako cure to opisuju da izgleda sve mi se čini da se ne može dogoditi da ispadne a da ne primijetim
Neke žene jednostavno ni ne skuze da im je ispao, a nekima ispadne tek na samom porodu. Nije pravilo da mora ispasti ili ispadati prije početka trudova.. tako da mislim da se ne moraš puno brinuti o tome..
Mojoj sogorici je ispao tjedan dana prije, a frendica nije uopće primjetila.
Prestao moj smeckasti sluzavi iscjedak… mislim da je bilo do pregleda malo me leda strcnu al ok je ista za sada mali mi nagurao guzu pod rebra rekla bih nemrem se ni sagnit 🤣
Deewillow ja sam kupila cam taski sport i cine mi se super al cine mi se super i joie kolica i njihovu autosjedalicu od 0-15 kila spin 360 planiram kupit odmah nakon 2 mj i vozit ga u njoj.
Kzeli, hvala ti puno 😘😘 bas mi je drago da sam vidjela i neki komentar za Cam kolica jer dosta razmisljam o njima. Prije par god., zena od tatinog rodjaka koji vec godinama radi u velikoj baby trgovini, preporucila mi je bas marku Cam, zbog omjera cijene i kvalitete. Ali kako je to bilo 2015., a njena djeca imaju oko 20 god.minimalno, treba mi i neki svjeziji komentar 😁 gledala sam ih u jednom ducanu prije tjedan dana u Zgu, i dizajn mi se svidja i cinjenica da su dosta lagana ☺️ u svakom slucaju tnx! ☺️
Prestao moj smeckasti sluzavi iscjedak… mislim da je bilo do pregleda malo me leda strcnu al ok je ista za sada mali mi nagurao guzu pod rebra rekla bih nemrem se ni sagnit 🤣
Deewillow ja sam kupila cam taski sport i cine mi se super al cine mi se super i joie kolica i njihovu autosjedalicu od 0-15 kila spin 360 planiram kupit odmah nakon 2 mj i vozit ga u njoj.
Mi smo uzeli joie kolica 3 u 1 i mislim da će nam biti skroz dobra. :)
Lagana, jednostavna, ne zauzimaju puno prostora, a opet nisu premali kotači radi lakšeg upravljanja.. jedva čekam isprobati 😀 a isto tako planiramo njihovu autosjedalicu čim nam jaje postane naknap.
Hvala i tebi Tonkica 😘😘
Deewillow odi si vidi cam i joie zbilja su oba kolica dobra u omjeru cijene i kvalitete jedino sad eto koja tu budu vise stimala u 3 mj kad sam ih ja uzimala cam su bila na 20 % u magic baby i bila su zelena a ja sam si zamislila da bi bas zelena kolica tako da muz i ja smo doslovno zbog boje i popusta izabrali njih (cam s popustom nas je kostao kao joie na redovoj ponudi) a kod joie i kod njih mi je fora njihova autosjedlaica (jaje) al kako planiram uzet onu od 0-15 kg ipak je cam prevladao
Uz cam smo dobili torbu, autosjedalicu, navlaku za kisu, kosara, sportski dio, konstrukcija, navlaka za kisu i btw svi djelovi kolica osim konstrukcije su identicni kao per perego i torba i kosara i sportski dio.
Norules kakvo je stanje ? Meni jutros kad sam se digla opet malo smeckaste sluzi ne znam jel cep ili eto ugl olove nemam i sad idem na kavu u grad , kaze muz torba je u autu mozemo na kavu blizu je bolnica ja sam spreman 🤣🤣🤣
Deewillow odi si vidi cam i joie zbilja su oba kolica dobra u omjeru cijene i kvalitete jedino sad eto koja tu budu vise stimala u 3 mj kad sam ih ja uzimala cam su bila na 20 % u magic baby i bila su zelena a ja sam si zamislila da bi bas zelena kolica tako da muz i ja smo doslovno zbog boje i popusta izabrali njih (cam s popustom nas je kostao kao joie na redovoj ponudi) a kod joie i kod njih mi je fora njihova autosjedlaica (jaje) al kako planiram uzet onu od 0-15 kg ipak je cam prevladao
Uz cam smo dobili torbu, autosjedalicu, navlaku za kisu, kosara, sportski dio, konstrukcija, navlaka za kisu i btw svi djelovi kolica osim konstrukcije su identicni kao per perego i torba i kosara i sportski dio.
Norules kakvo je stanje ? Meni jutros kad sam se digla opet malo smeckaste sluzi ne znam jel cep ili eto ugl olove nemam i sad idem na kavu u grad , kaze muz torba je u autu mozemo na kavu blizu je bolnica ja sam spreman 🤣🤣🤣
Hvala tiii 💓
Meni jutros ispao sluzni čep, sad ćemo vidjeti koliko će proći do poroda 😁
Norules kakvo je stanje kod tebe? Jel se dešava šta?
Deewillow mi smo uzeli cam combi tris kolica i ja sam ovako na prvu zadovoljna, ali najbolje cu vidjeti kad cu ih poceti koristiti.. nisu bila skupa, a imaju sve potrebno.. uzmi si vremena pa malo prosvrljaj po ducanima, tamo mozes sve isprobati ako imas volje.. ja sam ih nasla preko neta i ciljano sam isla po njih, nisam nista isprobavala 😝
Sortiraj odgovore
Najstariji