Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    20. Srpanj 2019. 11:23

mmamma

Meni jutros ispao sluzni čep, sad ćemo vidjeti koliko će proći do poroda 😁
    Norules kakvo je stanje kod tebe? Jel se dešava šta?
    Deewillow mi smo uzeli cam combi tris kolica i ja sam ovako na prvu zadovoljna, ali najbolje cu vidjeti kad cu ih poceti koristiti.. nisu bila skupa, a imaju sve potrebno.. uzmi si vremena pa malo prosvrljaj po ducanima, tamo mozes sve isprobati ako imas volje.. ja sam ih nasla preko neta i ciljano sam isla po njih, nisam nista isprobavala 😝

Kako je izgledao ? Menibpo malo sluzi izlazilo al nije puno i sad nista vec 2 sata malo smeckastih tockica al jako malo...

20. Srpanj 2019. 11:55

kzeli

mmamma

Meni jutros ispao sluzni čep, sad ćemo vidjeti koliko će proći do poroda 😁
    Norules kakvo je stanje kod tebe? Jel se dešava šta?
    Deewillow mi smo uzeli cam combi tris kolica i ja sam ovako na prvu zadovoljna, ali najbolje cu vidjeti kad cu ih poceti koristiti.. nisu bila skupa, a imaju sve potrebno.. uzmi si vremena pa malo prosvrljaj po ducanima, tamo mozes sve isprobati ako imas volje.. ja sam ih nasla preko neta i ciljano sam isla po njih, nisam nista isprobavala 😝

Kako je izgledao ? Menibpo malo sluzi izlazilo al nije puno i sad nista vec 2 sata malo smeckastih tockica al jako malo…

Išla ujutro na wc, i osjetila (i čula 😂)da je nešto ispalo, baš kao veliki komad sluzi... Sad ne znam koje je boje točno kad je završilo u wcu... Ali puno je gušće i više količinski nego običan iscjedak... 
    Sad za ovo tvoje ne znam, može biti da ti je od pregleda, a može biti i čep... 

deewillow
    20. Srpanj 2019. 12:01

mmamma

https://youtu.be/P1jUhtO2hcE evo to su ta kolica…

Hvala puno! ❤😘

Norules
    20. Srpanj 2019. 13:51

Evo ipak je curila voda bez trudova,otvorena bila vec 4-5 cm,stavili me na prostagin kako vec i cekanje trudova

kzeli
    20. Srpanj 2019. 14:06

Jesi bas bila jako mokra ? Drz se 

CiniMINIS
    20. Srpanj 2019. 14:54

Norules

Evo ipak je curila voda bez trudova,otvorena bila vec 4-5 cm,stavili me na prostagin kako vec i cekanje trudova

kako si otkrila da je plodna voda? Ja se isto bojim da uz sve savjete i upute ipak necu skuzit ako ce lagano curkat. Drzim ti fige da sve prode sto bezbolnije.

20. Srpanj 2019. 15:24

Norules

Sretno 😘

deewillow
    20. Srpanj 2019. 15:37

CiniMINIS

Norules

kako si otkrila da je plodna voda? Ja se isto bojim da uz sve savjete i upute ipak necu skuzit ako ce lagano curkat. Drzim ti fige da sve prode sto bezbolnije.

Navodno se mogu, samo online doduse, naruciti neki posebni dnevni ulosci, koje su dizajnirali neki hrvatski gin. Natopljeni su nekim posebnim kemikalijama (spojevima) koji promijene boju ako curi plodna voda. Procitala sam u Glorii prije par tjedana... navodno skroz sigurni. Ne mogu se sjetiti kako se zovu... 🤔

deewillow
    20. Srpanj 2019. 15:37

Norules, sretno! 💪💓

kzeli
    20. Srpanj 2019. 15:51

CiniMINIS

Norules

I meni isto to frka da necu skuzit 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.