Cure, opet ja padobranka 🙈
Naime, sad imam vremena, pa bih voljela sto vise istraziti o kolicima, jajima i sjedalicama. Zasto pisem ovdje? Tema "Koja kolica kupiti" nije bas aktivna, cesto curama nitko ni ne odgovori, pa si mislim neke od vas ste vec rodile, a druge samo sto necete ☺️, pa vrlo vjerojatno imate kolica, ili barem znate sigurno koja cete kupiti. Eto ☺️ a kako je meni termin u drugoj polovini studenog, cure u zimskim bebama nemaju jos kolica (u pravilu). Dakle, ako vam se da, molim vas da mi napisete za koja kolica + jaje + sjedalicu ste se odlucile (kupile) i zasto. Moze kratko, dugo, kako hocete ☺️😁 unaprijed vam puno puuunooo hvala 💓💓
Što se kolica tiče, slažem se s curama ranije. Sve ovisi koliki ti je budžet, gepek, gdje živiš, po kakvim terenima ćeš voziti... Mi smo uzeli 2u1, košaru i sportski dio, i onda odvojeno Maxi Cosi autosjedalicu, model Rock. I naravno adaptere. Ne sviđaju mi se as koje idu uz kolica, čine mi se male i nezgrapne, zato smo se odlučili za tu opciju.
Cure kojima je počeo izlaziti sluzni čep, ako nije problem da opišete. Ja oduvijek imam jači iscjedak pa mi se čini da neću ni primjetiti 🤷
Meni je bio termin 13-tog i ja uopce nisam primjetila da je ispo sluzni cep, isto imam pojacan iscjedak pa sam mislila da mozda pomalo ispada a da neprimjecujem, neznam..
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Sluzni cep je ko kad imas gusci, rastezljivi iscjedak. Nekad je samo proziran, nekad malo bjelkast, nekad prosaran krvnim zilicama a nekad sa malo sukrvice, ovisi kak kod koga.
Prestao moj smeckasti sluzavi iscjedak... mislim da je bilo do pregleda malo me leda strcnu al ok je ista za sada mali mi nagurao guzu pod rebra rekla bih nemrem se ni sagnit 🤣
Deewillow ja sam kupila cam taski sport i cine mi se super al cine mi se super i joie kolica i njihovu autosjedalicu od 0-15 kila spin 360 planiram kupit odmah nakon 2 mj i vozit ga u njoj.
Prestao moj smeckasti sluzavi iscjedak… mislim da je bilo do pregleda malo me leda strcnu al ok je ista za sada mali mi nagurao guzu pod rebra rekla bih nemrem se ni sagnit 🤣
Deewillow ja sam kupila cam taski sport i cine mi se super al cine mi se super i joie kolica i njihovu autosjedalicu od 0-15 kila spin 360 planiram kupit odmah nakon 2 mj i vozit ga u njoj.
Mi smo uzeli joie kolica 3 u 1 i mislim da će nam biti skroz dobra. :)
Lagana, jednostavna, ne zauzimaju puno prostora, a opet nisu premali kotači radi lakšeg upravljanja.. jedva čekam isprobati 😀 a isto tako planiramo njihovu autosjedalicu čim nam jaje postane naknap.
Cure, ide li tko od vas na sv. Duh možda? Ili ako ne ide, možda zna kako je tamo? Svašta sam pročitala, ali me zanima ako tko ima kakvo nedavno iskustvo jer nemam pojma šta trebam točno nositi za sebe i malu, niti išta drugo..
Inače, nismo iz Zga pa nisam upoznata s rodilistima baš 🙄
Cure, ide li tko od vas na sv. Duh možda? Ili ako ne ide, možda zna kako je tamo? Svašta sam pročitala, ali me zanima ako tko ima kakvo nedavno iskustvo jer nemam pojma šta trebam točno nositi za sebe i malu, niti išta drugo..
Inače, nismo iz Zga pa nisam upoznata s rodilistima baš 🙄
U jesenskoj grupi ti je Frajla koja je tamo rodila i opet ce, pa ju mozes pitat za savijet, dns smo o tome pisale pa je i ona pisala sta je nosila pa vrati unazad di je pisala 🙂
Curke pitanje. Nekako si razmišljam zadnjih par dana o tom sluznom čepu, realno ako on nije ispao ne možemo biti niti otvorene, pošto se on nalazi na ulazu. Jel tako? Eventualno da je ispao a da ne bi primijetila, ali kako cure to opisuju da izgleda sve mi se čini da se ne može dogoditi da ispadne a da ne primijetim
Sortiraj odgovore
Najstariji