Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kv2912
    18. Srpanj 2019. 13:44
    ovo je naša kombinacija😊😊
    ovo je naša kombinacija😊😊
    Norules
    18. Srpanj 2019. 13:59

Preslatko curke!
    I ja se pripremam ko da ce nas naslikavat na izlasku😄a za broj kako bude dosta je rastezljivo sve a i mislim se koliko to stvorenje moze bit veliko da izade iz mene,jedino ako bude preko 3500 g imao moze bit malo al kazu da ne bi trebalo vise od toga,sitna sam dosta

18. Srpanj 2019. 14:32

nena1986

kv2912

Norules

Curke sta ste na kraju pripremile za izlazak iz rodilista ja sam kratke i duge rukavice,kratki kompletic bodi i hlacice i dugi bodi i hlacice pa ovisno o vremenu i sta sestre budu rekle,nisam neka odijelca,valjda ce jedan sloj odjece na bebi biti dovoljan

Ja sam pripremila haljinicu, stramplice, carapice, trakicu za glavu i jastuk za nošenje, a izaći će u košari koju smo dobili uz kolica. Premisljala sam se hoću li u košari ili autosjedalici (znam da je po zakonu autosjedalica najsigurnije i tako to), ali izgleda mi neudobno tako malu bebu staviti u autosjedalicu, tako da ću u košari, a otkako sam krenula na ctg u bolnicu vidim da pretežno svi u košari iznose.

Ne znam, i to ovisi o rodilištu. Kod nas su inzistirali na autosjedalici/jaje. Tako da, lako još provjeriš na licu mjesta 😉

Kod nas ne daju iznijeti dijete u košari, nego baš mora biti autosjedalica.
    Lijepe su vam kombinacije, ja ću pripremiti bodi dugih rukava, hlačice, čarape, kapicu, tetra pelenu, a ako bude potrebno muž će još dodati i dekicu.
    Kako se planirate boriti sa ljubljenjem bebe i prevelikim razvlačenjem po rukama? Mi živimo u zajednici sa svekrom i svekrvom, i znam da će odmah početi dolaziti susjedi i rodbina i da će sigurno doći i gore do nas vidjeti bebu. A nekako se ježim od pomisli da ju svatko uzima tako malu i slini, posebno po rukama i licu 🤮 ili sam ja čudna? 🥴

mmama2
    18. Srpanj 2019. 14:36

Tako su vam preslatka kombinacije za bebe😍😍 moji nisu nikada tako mali bili🤣🤣 samo dobronamjeran savjet, ako vam je prva beba uzmite benkice koje ne idu preko glave jer oni vam bebu obuku u bolnici za izlazak, ali doma ju sami skidate 😂😂

url=https://lilypie.com]

18. Srpanj 2019. 14:42

Cure, super su vam kompletici za izlazak 😍
    Ja sam danas bila na pregledu, nema pomaka, ako ne bude kroz 10 dana onda cu morat na indukciju.. 😣
    Danas sam dozivjela i bezobrazluk i pristojnost.. u trudnickoj neka zena stalno vodi djecu sa sobom, vec su velika, osnovna sk, tamo ionako nema mjesta, a oni zauzmu pol cekaone dok trudnice stoje.. odem na sladoled, stojim i cekam red, 3 nadobudne klinke se poguraju ispred, kao da sam nevidljiva, a stojim u redu.. okej, progutam to... A s dr str, u lidlu mi je jedan gospodin pomogao dici kosaricu da ne dizem tesko, a prodavac mi je sve stvari lijepo slozio u vrecicu... 🙂Danas je bas neki ludi dan... 

kzeli
    18. Srpanj 2019. 14:43

Zato sam i uzela ove body benkice 🤣 reko.jednostavnije je ☺
    Shell ja sam mojoj mami i tati održala predavanje već o tome da im ne padne na pamet ljubit ga malo mi.bed svekru i svekrvi al ako muž ne održi govor ja ću nije bed ☺😇 najviše me plaši to što apsolutno svi osim mene i muža imaju herpes (groznicu) koja im se izbacuje na usni i ne želim da ga ljube ! Još ću to naglasit jednom ovih dana (ako ne odemo u bolnicu prije) i kad dodemo doma ponovno da ga ne ljube ni pod razno ako im smeta nemoraju dolazit i bok 🥰

18. Srpanj 2019. 14:50

kzeli

Zato sam i uzela ove body benkice 🤣 reko.jednostavnije je ☺
    Shell ja sam mojoj mami i tati održala predavanje već o tome da im ne padne na pamet ljubit ga malo mi.bed svekru i svekrvi al ako muž ne održi govor ja ću nije bed ☺😇 najviše me plaši to što apsolutno svi osim mene i muža imaju herpes (groznicu) koja im se izbacuje na usni i ne želim da ga ljube ! Još ću to naglasit jednom ovih dana (ako ne odemo u bolnicu prije) i kad dodemo doma ponovno da ga ne ljube ni pod razno ako im smeta nemoraju dolazit i bok 🥰

Da, tako sam i ja napravila, svekra i svekrvu sam prepustila mužu, a i ovim letećima ću reći ako bude potrebno, pa ako će se ljutit nek se ljute. Joooj grozno, herpes je jako opasan za male bebe. Dovoljno je da imaš virus u sebi, ne mora nužno biti vidljiv, da se prenese dalje.
    Mmamma ista stvar i mene jako ljuti od kad idem na ctg. Mnoge žene vode sa sobom pratnju, muževe, mame i šta ti ja znam koga. I onda te pratnje sjednu, poneke na stolicu do stave svoju torbu, a trudnice satima stoje. To me tako ljuti da ne mogu opisati. Ne znam šta uopće imaju tražiti tu, ako su već i došli, nek ustanu ako za neku trudnicu nema sjedećeg mjesta. I uvijek su ti najglasniji, vode neke svoje razgovore na sav glas, cijela čekaonica samo njih sluša.

kzeli
    18. Srpanj 2019. 14:55

Ma mislim nije im trenutno aktivan herpes al ono ja sam i inace gadljiva i ne zelim da ga ljube najradije ne bi ni da ga diraju al ajd nekako cu prezivjet 😂 uzasna sam 🤣
    Jeza me hvata od te TA sutra idem prvi put i ne planiram stojat ni pod razno makar cirkus napravila tamo , nemam problem sa stojanjem inace i vrlo sam aktivna i puno hodam al stvar principa i jos idem sama jer ono svi rade i muz i mama i kuma nudili su se uzet slobodno ma reko pa napunit cu mob i zabavljat se 🥳

• Alexandra
    18. Srpanj 2019. 14:58

Norules

Curke sta ste na kraju pripremile za izlazak iz rodilista ja sam kratke i duge rukavice,kratki kompletic bodi i hlacice i dugi bodi i hlacice pa ovisno o vremenu i sta sestre budu rekle,nisam neka odijelca,valjda ce jedan sloj odjece na bebi biti dovoljan

Ja sam spremila trokutic i tetra pelenu za povijanje,bodi,kapicu,bicvice i za preko ono jednodjelno na kopcanje odjelce,nekako mi to najjednostavnije i onako u tom trenu samo zelim na brzinu pobic iz rodilista kuci 😂 imam jos neku sarenu tetra pelenu za pokrit ga onako dok uskocimo u auto od sunca ili ako bude puvalo u Splitu vec danima puse.Sto se tice daljnjeg oblacenja kuci pitat cu patronaznu jer prvog malca sam rodila u zimu pa je opet drugacije.

srećica
    18. Srpanj 2019. 15:14

Cure hvala svima na čestitkama 😘 Mi smo vam dobro i sutra bi trebali doma. 

Ova Proljetnica, koji doseg, ebote... Al jest me žena nasmijala, prošlo proljeće davnih dana pa očito uvenula 🤷😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.