Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kv2912
    18. Srpanj 2019. 09:58

Zadnji put kad su bile trudničke tajice u ponudi, otišla sam u četvrtak ujutro oko 8, pola 9 ostale jedne jedine. Nakon dva, tri dana ponovno sam otišla u Lidl, trudnickih tajica ima koliko hoćeš, hoćeš veličina, boja. O čemu to ovisi pojma nemam. 

CiniMINIS
    18. Srpanj 2019. 10:18

kv2912

Zadnji put kad su bile trudničke tajice u ponudi, otišla sam u četvrtak ujutro oko 8, pola 9 ostale jedne jedine. Nakon dva, tri dana ponovno sam otišla u Lidl, trudnickih tajica ima koliko hoćeš, hoćeš veličina, boja. O čemu to ovisi pojma nemam.

Ja mislim da oni to drze u skladistu i nadopunjuju po njihovoj procjeni jer kad nesto stave u letak po zakonu odredeni br dana mora biti dostupno

18. Srpanj 2019. 10:22

kv2912

Do toga je ako je tjedna akcija toga mora biti tokom cijelog tijedna i toga oni imaju samo sta su oni lini izniti iz svoga skladista i staviti u prodaju a ako je od cet na akciji onda oni to iznesu sto dobiju a nedobiju bas puno koliko sam ja skuzila 

kzeli
    18. Srpanj 2019. 11:12

Ja necu za sebe nista uzimat vec sam na kraju pa nema smisla imam njihove tajice u 3 boje i odlicne su mi zbilja al nema smisla da ih uzmem sta ce mi sad. Kratke hlacice imam iz h&m. One body benkice i pidzamice mi ae cine zgodne mozda uzmem ako nadem paket jedbog i drugog, mozda partiklice i oram tetra pelene vidjet kakve su . Imam jako puo kupljenih vec do sad al ove velike bi mogla uzet bilo bi zgodo za umatanje... 

Norules
    18. Srpanj 2019. 11:13

CiniMINIS

kv2912

Ja mislim da oni to drze u skladistu i nadopunjuju po njihovoj procjeni jer kad nesto stave u letak po zakonu odredeni br dana mora biti dostupno

Nema to veze za zakonom,na svakom reklamnom letku pise do prodaje zaliha, a ona moze biti 2 kom moze 20 kom 
    Radim u jednom trg lancu pa znam kako funkcionira ili posalju mizernu kolicinu ili kasni isporuka ili se roba ne nade na vrijeme i ne izlozi jer dode tamo mijesana s paletom pica,mlijeka itd,strasno eto a uvijek neduzni djelatnici dobiju po nosu

• kv2912
    18. Srpanj 2019. 11:14

Ne znam, uglavnom ja se baš iznenadila jer sam mislila da su sve prodali odmah taj dan. 

kzeli
    18. Srpanj 2019. 11:16

kv2912

Ne znam, uglavnom ja se baš iznenadila jer sam mislila da su sve prodali odmah taj dan.

Tako sam i ja prosla kad sam tajice u lidu kupovala i na kraju mi super bilo nakon par dana nasla sve 3 boje u L velicini koja mi je trebala ☺

Nikolina95
    18. Srpanj 2019. 11:47

Ja sam si kupila sad jednu majicu za trudnice o u s natpisom za 18kn 😀
    Kod mene u lidlu uvijek bude svega,ali imam svega pa nisam htjela kupovat.. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Norules
    18. Srpanj 2019. 12:20

Curke sta ste na kraju pripremile za izlazak iz rodilista ja sam kratke i duge rukavice,kratki kompletic bodi i hlacice i dugi bodi i hlacice pa ovisno o vremenu i sta sestre budu rekle,nisam neka odijelca,valjda ce jedan sloj odjece na bebi biti dovoljan

PatyDi
    18. Srpanj 2019. 12:26

kzeli

Ja necu za sebe nista uzimat vec sam na kraju pa nema smisla imam njihove tajice u 3 boje i odlicne su mi zbilja al nema smisla da ih uzmem sta ce mi sad. Kratke hlacice imam iz h&m. One body benkice i pidzamice mi ae cine zgodne mozda uzmem ako nadem paket jedbog i drugog, mozda partiklice i oram tetra pelene vidjet kakve su . Imam jako puo kupljenih vec do sad al ove velike bi mogla uzet bilo bi zgodo za umatanje…

Partiklice su ti podbradnici ili? Mi doma kazemo "partlek" pa brijem da je 😄 Ako da, onda su okej, mekani, ja uzela. Tetre mi se isto cine okej, mozda malo tanje, tak da za umatanje, ak mislimo na isto, mozda malo pretanke 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.