Moja je zadnja 2 dana izrazito mirna. I inače je mirnija, ali evo ova 2 dana posebno. Zna imat nekoliko baš mirnijih dana pa se odjednom trgne i par dana bude baš aktivna.
Torbu ne nosim, kod kuće je spremna, treba ubaciti još par stvari prije polaska i to je to. Ako me baš ne bi pustili kući ni po stvari, donijet će mi muž.
Što se kuhanja tiče, ne zamrzavam. Nisam to nikad radila, nismo ljubitelji. Snaći će se tih par dana, ne brinem se za njega 🙈😁
Cure koje ste krenule na ctg, jel vam očita ikad trudove i kolike?
Čekam u prosjeku 2 sata, nekad više. Doručkujem ujutro prije polaska pa mi za tih par sati ne treba ništa. Ponesem si samo vode i to je to. Ali nose si žene svašta, kad krenu vadit iz ruksaka, kao da su na izletu 🙈🙈😁
Ja sam u 36tom tjednu i zadnjih dana me dok sam na nogama jako zaboli dolje ostro i neki pritisak ne smiri se dok ne legnem ili nekad dok se ne pomokrim a cesto bude i dok je beba skroz aktivna. Druga mi je trudnoca znam da mi je nekad bilo ovako pred kraj al ne ovako cesto e sad dali se namjestila tako da me udara dolje rukom ili glavom neznam al bas je neugodno. Prije 10 dana sam bila na oregledu otvorena sam za prst a idem tek za 10ak dana na ctg
Minnie
U 18h popodne je rođen mali frajer od 4340 i 53cm.
Na kontroli zamuče plodna voda i odma na drip. Bilo je žestoko ali dosta brzo, ukupno 4 sata od početka do poroda. ☺️
Čestitam!! Uživajte sada... ❤💙
Pa da ja isto nikakve bolove nemam ni grceve , samo mi ginicka savjetovala da se sto vise krecem jer sam.aktivna dosta i sada vjerojatno si misli da se sto vise otvorim i to.je to… nadam se da nisu abnormalne guzve bas u bolnici.i.to je to… budemo vidjeli u petak ☺
Nego glupo pitanje🤣 kak si planirate kuhanje za dan poslije sad si mislim da skuham sutra neki cuspajz da ima i za petak ako me slucajno ostave u bolnici vec mi je muz rekao samo ti smrzni ako ostane po malo od svakog rucka necu ja kod nikog na rucak ic 😂 danas pizzu pecem pa sutra ne znam sta bi nesto bi s piletinom svekrva hrani pilice pa me stalo spopadaju da slabo piletinu trosim a uopce mi se nesto piletina ne jede 🙃😂🙃😅
Muž ti je invalid bez ruku pa ne zna sam skuhat ili?
Kak znas da nije ? Čestitam ti nadam se da ti je dan uljepšao komentar koji si napisala i da ti je upotpunilo život to 🥰 iskrene čestitke ! Pusa 😍🤣🤣🤣
Koja ladovina od zene 👍 hahahahaha 👍😂
Curke jedite prije ctg,-a al si i uzmite neku cokoladicu i hladne vode,beba mora bit budna,meni zadnja dva puta spavao,vrazicak jedva smo ga zdrmali pred kraj,drzala me vise od pol sata na ctg-u a na red ne bi bila cekala puno
Curke jedite prije ctg,-a al si i uzmite neku cokoladicu i hladne vode,beba mora bit budna,meni zadnja dva puta spavao,vrazicak jedva smo ga zdrmali pred kraj,drzala me vise od pol sata na ctg-u a na red ne bi bila cekala puno
E bas sam to maloprije pitala na ljetim bebama nase curke koje su vec rodile. Znaci da nosim cokolade i bombona jer garant ce spavat znas kak to ide .
U 18h popodne je rođen mali frajer od 4340 i 53cm.
Na kontroli zamuče plodna voda i odma na drip. Bilo je žestoko ali dosta brzo, ukupno 4 sata od početka do poroda. ☺️
Cestitam na bebici,pravi frajer 😊😊 Super da je tako brzo sve proslo,brz oporavak ti zelim ❤
Moja je zadnja 2 dana izrazito mirna. I inače je mirnija, ali evo ova 2 dana posebno. Zna imat nekoliko baš mirnijih dana pa se odjednom trgne i par dana bude baš aktivna.
Torbu ne nosim, kod kuće je spremna, treba ubaciti još par stvari prije polaska i to je to. Ako me baš ne bi pustili kući ni po stvari, donijet će mi muž.
Što se kuhanja tiče, ne zamrzavam. Nisam to nikad radila, nismo ljubitelji. Snaći će se tih par dana, ne brinem se za njega 🙈😁
Cure koje ste krenule na ctg, jel vam očita ikad trudove i kolike?
Meni je u ponedjeljak ocitalo jedan laznjak do 60 i jedan do 45 u 20 min.
Srecice, čestitam! :))) uživaj u svojoj najvećoj sreći sada! 😊😊😊
A jedno pitanje za ostatak: u kojem tjednu su vam se bebe smirile u trbuhu? Jesu li uopće? :)
Moja se još uvijek nije smirila, a termin nam je u subotu
I nama je termin u subotu,otvorena 4 prsta,ispa sluzni cep u ponediljak jos i dalje se nista nedesava,sad cu za uru na ctg..ovaj nas malac vec sad sefuje cini mi se..po svemu je vec triba bit vani al neda se on 😁..mirniji je nego inace al mislim da je to sve normalno ipak ima manje prostora sad unutra,kad ga pozelimo gnjavit malo mu pricamo on se odma javi a i svaki ctg do sad je bio u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji