Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kv2912
    17. Srpanj 2019. 10:40

TonkicaPrrr

Srecice, čestitam! :))) uživaj u svojoj najvećoj sreći sada! 😊😊😊
    A jedno pitanje za ostatak: u kojem tjednu su vam se bebe smirile u trbuhu? Jesu li uopće? :)

Moja se još uvijek nije smirila, a termin nam je u subotu 

• Minnie_mi
    17. Srpanj 2019. 11:07

srećica

U 18h popodne je rođen mali frajer od 4340 i 53cm.
    Na kontroli zamuče plodna voda i odma na drip. Bilo je žestoko ali dosta brzo, ukupno 4 sata od početka do poroda. ☺️

Bravo sreciceeeee. Cestitam

Minnie

• kv2912
    17. Srpanj 2019. 12:51

proljetnica

kzeli

Pa da ja isto nikakve bolove nemam ni grceve , samo mi ginicka savjetovala da se sto vise krecem jer sam.aktivna dosta i sada vjerojatno si misli da se sto vise otvorim i to.je

Muž ti je invalid bez ruku pa ne zna sam skuhat ili?

Ne razumijem čemu osuđivanje i vrijeđanje.
    I mom je lakše otići kupiti nešto, nego skuhati ili ispeci. 
    A u ostalom i mama i svekrva su se ponudile da će nam donositi bar prvih tjedan, dva dok se ne uhodamo. 

mmama2
    17. Srpanj 2019. 12:54

kv2912

proljetnica

kzeli

Pa da ja isto nikakve bolove nemam ni grceve , samo mi ginicka savjetovala da se sto vise krecem jer sam.aktivna dosta i sada vjerojatno si misli da se sto vise otvorim i to.je

A u ostalom i mama i svekrva su se ponudile da će nam donositi bar prvih tjedan, dva dok se ne uhodamo.

Ignoriraj ovu spodobu tu je samo da trolla🙄

url=https://lilypie.com]

• Ivonne
    17. Srpanj 2019. 13:02

srećica

U 18h popodne je rođen mali frajer od 4340 i 53cm.
    Na kontroli zamuče plodna voda i odma na drip. Bilo je žestoko ali dosta brzo, ukupno 4 sata od početka do poroda. ☺️

Čestitam mama i brz oporavak 😘😘

kika28
    17. Srpanj 2019. 13:07

mmamma

Nosite li sad pred kraj torbe za porod sa sobom na preglede za svaki slučaj ili ne? Ne doslovno, nego ono, da stoje u autu?

Meni je u ponedjeljak prvi pregled u TA, bit ću 38+2 pa si sve mislim za svaki slučaj uzeti torbe pa neka budu u auto, bliže će biti auto nego kuća 😁 imam neki osjećaj da bi moj bucko mogao ranije, zadnja dva dana imam dosta jake kao menstrualne grčeve, tako ulovi boljeti da se moram okolo loviti uz zid ako stojim da me ne skrka na pod, onda popusti i mir, i tako nekoliko puta dnevno. Mališa se malo smirio, prije je skoro cijeli vrijeme ludovao i malo spavao, sada mi se čini da ipak više spava. Više ne znam, ovaj kraj mi je totalni misterij 

17. Srpanj 2019. 13:13

kika28

mmamma

Nosite li sad pred kraj torbe za porod sa sobom na preglede za svaki slučaj ili ne? Ne doslovno, nego ono, da stoje u autu?

Meni je u ponedjeljak prvi pregled u TA, bit ću 38+2 pa si sve mislim za svaki slučaj uzeti torbe pa neka budu u auto, bliže će biti auto nego kuća 😁 imam neki osjećaj da bi moj bucko mogao ranije, zadnja dva dana imam dosta jake kao menstrualne grčeve, tako ulovi boljeti da se moram okolo loviti uz zid ako stojim da me ne skrka na pod, onda popusti i mir, i tako nekoliko puta dnevno. Mališa se malo smirio, prije je skoro cijeli vrijeme ludovao i malo spavao, sada mi se čini da ipak više spava. Više ne znam, ovaj kraj mi je totalni misterij

Mozda onda ni ne docekas pon... To su kao pripremni trudovi, tako mi je gin rekla... ☺️ 
    Ja isto stalno osluskujem tijelo i jel ce krenut, ali nista se ne desava... Znam da ce uskoro, ali ubija me znatizelja jer ne znam kad ce tocno 😅

kzeli
    17. Srpanj 2019. 13:22

proljetnica

kzeli

Pa da ja isto nikakve bolove nemam ni grceve , samo mi ginicka savjetovala da se sto vise krecem jer sam.aktivna dosta i sada vjerojatno si misli da se sto vise otvorim i to.je to… nadam se da nisu abnormalne guzve bas u bolnici.i.to je to… budemo vidjeli u petak ☺
    Nego glupo pitanje🤣 kak si planirate kuhanje za dan poslije sad si mislim da skuham sutra neki cuspajz da ima i za petak ako me slucajno ostave u bolnici vec mi je muz rekao samo ti smrzni ako ostane po malo od svakog rucka necu ja kod nikog na rucak ic 😂 danas pizzu pecem pa sutra ne znam sta bi nesto bi s piletinom svekrva hrani pilice pa me stalo spopadaju da slabo piletinu trosim a uopce mi se nesto piletina ne jede 🙃😂🙃😅

Kak znas da nije ? Čestitam ti nadam se da ti je dan uljepšao komentar koji si napisala i da ti je upotpunilo život to 🥰 iskrene čestitke ! Pusa 😍🤣🤣🤣

kzeli
    17. Srpanj 2019. 13:26

kv2912

proljetnica

kzeli

Pa kao i svima nama al ono nije na odmet imat u frizu nesto dok si u bolnici ako ti muz dolazi u posjetu kad da si skuha ili da ode kod mama jedne ili druge jest ☺
    Jeste dugo cekale kad ste isle u TA ono bilo bipametno ponjet si neke čokse i koješta jel ?

CiniMINIS
    17. Srpanj 2019. 13:28

Moja se zadnjih tjedan dana negdje malo smirila. Jos se povremeno javi, nekad i sa malo jacim udarcima, al uglavnom osjecam laganije pokrete. Torbu sam krenula vozit sa sobom od ovog vikenda kad sam bila za vikend kod svojih (sat i pol do bolnice) pa kod svekrve (dva sata do bolnice), lakse mi tako nego da se moram vracat u stan po nju ako zagusti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.