Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    18. Srpanj 2019. 12:38

DijMar

kzeli

Ja necu za sebe nista uzimat vec sam na kraju pa nema smisla imam njihove tajice u 3 boje i odlicne su mi zbilja al nema smisla da ih uzmem sta ce mi sad. Kratke hlacice imam iz h&m. One body benkice i pidzamice mi ae cine zgodne mozda uzmem ako nadem paket jedbog i drugog, mozda partiklice i oram tetra pelene vidjet kakve su . Imam jako puo kupljenih vec do sad al ove velike bi mogla uzet bilo bi zgodo za umatanje…

Partiklice su ti podbradnici ili? Mi doma kazemo "partlek" pa brijem da je 😄 Ako da, onda su okej, mekani, ja uzela. Tetre mi se isto cine okej, mozda malo tanje, tak da za umatanje, ak mislimo na isto, mozda malo pretanke 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Da da podbradnici, podbradci, baleške, partikle hehe 🤣 pa da mislim uzet ako bude bilo kad dodem poslije pola 5 😅
    A tetre sam mislila da nije lose i ako je tanja a veca malo za umotavanje preko dana ionak ce imat ispod obuceno nesto pa cisto preko dana kad bude nervozan da se umiri malo.

Norules

Curke sta ste na kraju pripremile za izlazak iz rodilista ja sam kratke i duge rukavice,kratki kompletic bodi i hlacice i dugi bodi i hlacice pa ovisno o vremenu i sta sestre budu rekle,nisam neka odijelca,valjda ce jedan sloj odjece na bebi biti dovoljan

• kv2912
    18. Srpanj 2019. 13:06

Norules

Curke sta ste na kraju pripremile za izlazak iz rodilista ja sam kratke i duge rukavice,kratki kompletic bodi i hlacice i dugi bodi i hlacice pa ovisno o vremenu i sta sestre budu rekle,nisam neka odijelca,valjda ce jedan sloj odjece na bebi biti dovoljan

Ja sam pripremila haljinicu, stramplice, carapice, trakicu za glavu i jastuk za nošenje, a izaći će u košari koju smo dobili uz kolica. Premisljala sam se hoću li u košari ili autosjedalici (znam da je po zakonu autosjedalica najsigurnije i tako to), ali izgleda mi neudobno tako malu bebu staviti u autosjedalicu, tako da ću u košari, a otkako sam krenula na ctg u bolnicu vidim da pretežno svi u košari iznose. 

nena1986
    18. Srpanj 2019. 13:09

kv2912

Norules

Ja sam pripremila haljinicu, stramplice, carapice, trakicu za glavu i jastuk za nošenje, a izaći će u košari koju smo dobili uz kolica. Premisljala sam se hoću li u košari ili autosjedalici (znam da je po zakonu autosjedalica najsigurnije i tako to), ali izgleda mi neudobno tako malu bebu staviti u autosjedalicu, tako da ću u košari, a otkako sam krenula na ctg u bolnicu vidim da pretežno svi u košari iznose.

Ne znam, i to ovisi o rodilištu. Kod nas su inzistirali na autosjedalici/jaje. Tako da, lako još provjeriš na licu mjesta 😉

• kv2912
    18. Srpanj 2019. 13:09

kzeli

kv2912

Ne znam, uglavnom ja se baš iznenadila jer sam mislila da su sve prodali odmah taj dan.

Tako sam i ja prosla kad sam tajice u lidu kupovala i na kraju mi super bilo nakon par dana nasla sve 3 boje u L velicini koja mi je trebala ☺

E pa isto tako i ja, samo što sam uzela 2 komada, a trebala sam još jer su mi baš super. Sad mi je kasno da uzimam, uzet ću neki drugi put kad ponovno budemo u iščekivanju 😅😅😅

• kv2912
    18. Srpanj 2019. 13:13

nena1986

kv2912

Norules

Ne znam, i to ovisi o rodilištu. Kod nas su inzistirali na autosjedalici/jaje. Tako da, lako još provjeriš na licu mjesta 😉

Kažem eto kod nas svi u košari iznose, nema nikakvog pravila.

kzeli
    18. Srpanj 2019. 13:19

Mislim da je kod nas obavezno u autosjedalici u Osijeku al nešto sam googlala da je naša košara licencirana i kao autosjedalica... no ne znam kak se ona veže nisam dobila uputstva za to pa ću ipak u jajetu .

kzeli
    18. Srpanj 2019. 13:27

Spakirala gospodina ☺

CiniMINIS
    18. Srpanj 2019. 13:28

Ja bila sad u lidlu donje svetice, bilo jos nesto robice, tetrica, trudnicke odjece i cak nekih stvari koje nisu bile u letku na ekstra popustu, al nisam nista kupovala jer imamo svega i visak od necakinja. 
    I navratila do novog placa na dubcu po grudnjak za dojenje, al samo na jednom standu bilo, al sve vece od 90, a meni to pre veliko. Na dva prodaju one kao topic grudnjake. Uzela jedan kojem se naramenice skidaju (slicno ko grudnjaku za dojenje) tek tolko da na sto imam stavit jastucice. Za 20kn ce bit ok za prvu.

Norules
    18. Srpanj 2019. 13:30
    Kratka i duga varijanta obadva br 50
    Kratka i duga varijanta obadva br 50
    kzeli
    18. Srpanj 2019. 13:36

Norules divnooooo ovaj lavic mi je 😍😍😍😍🥰🥰🥰.
    Ja sam sve u velicini 56 stavila pa kak bude nisam nisam kupila nista 50 jer kao mislim bit ce dugacak 😉😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.