U 18h popodne je rođen mali frajer od 4340 i 53cm.
Na kontroli zamuče plodna voda i odma na drip. Bilo je žestoko ali dosta brzo, ukupno 4 sata od početka do poroda. ☺️
Čestitam 😊😊😊🌼🌸😍💖💙💖 bez oporavak želim 😊🌹
Na kontroli zamuče plodna voda i odma na drip. Bilo je žestoko ali dosta brzo, ukupno 4 sata od početka do poroda. ☺️
Čestitam 🥰
Nosite li sad pred kraj torbe za porod sa sobom na preglede za svaki slučaj ili ne? Ne doslovno, nego ono, da stoje u autu?
Čestitam. Drago mi je da je sve brzo prošlo i što je najvažnije da je s tobom i bebacem sve u redu 😊😊😊
Iskrene čestitke !!!!! Uživajte sad zajedno i mazite se i pazite 🥰🥰😍😘
Norules budemo vidjeli ja idem u petak u TA pa ću cut jel sta krenulo. Kakvo je stanje kod tebe ? Kad ides na pregled?
Nosite li sad pred kraj torbe za porod sa sobom na preglede za svaki slučaj ili ne? Ne doslovno, nego ono, da stoje u autu?
U petak idem u TA na prvi pregled i strpat cu torbu u auto pa bek stoji dok ne bude trebala . Muz me vozi pa ide radit pa ako zatreba zvrcnit cu ga da doveze torbu ili da dode po mene pa da me vrati kuc takav nam je plan pa sad ne znao sta ce nas cekat ☺
Iskrene čestitke !!!!! Uživajte sad zajedno i mazite se i pazite 🥰🥰😍😘
Norules budemo vidjeli ja idem u petak u TA pa ću cut jel sta krenulo. Kakvo je stanje kod tebe ? Kad ides na pregled?
Evo ja cekam ponedjeljak tek,bila sam prst otvorena vec prije 2 tjedna al ne pridaju tome neku vaznost,naprave ctg,provjere urin,na uzv mjere bebe,plodnu vodu i protok krvi
Ja sam ko pticica,nista da bi moglo krenut brzo,malo leda me pocela bolit al vise nekako sa strane gore visoko pa ne znam dal od tezine bebe ili spavanja
Pa da ja isto nikakve bolove nemam ni grceve , samo mi ginicka savjetovala da se sto vise krecem jer sam.aktivna dosta i sada vjerojatno si misli da se sto vise otvorim i to.je to... nadam se da nisu abnormalne guzve bas u bolnici.i.to je to... budemo vidjeli u petak ☺
Nego glupo pitanje🤣 kak si planirate kuhanje za dan poslije sad si mislim da skuham sutra neki cuspajz da ima i za petak ako me slucajno ostave u bolnici vec mi je muz rekao samo ti smrzni ako ostane po malo od svakog rucka necu ja kod nikog na rucak ic 😂 danas pizzu pecem pa sutra ne znam sta bi nesto bi s piletinom svekrva hrani pilice pa me stalo spopadaju da slabo piletinu trosim a uopce mi se nesto piletina ne jede 🙃😂🙃😅
Srecice, čestitam! :))) uživaj u svojoj najvećoj sreći sada! 😊😊😊
A jedno pitanje za ostatak: u kojem tjednu su vam se bebe smirile u trbuhu? Jesu li uopće? :)
Kzeli ja nisam ni razmisljala da bi kuhala unaprijed jer to ne radim ni inace, svaki dan kuham nesto drugo i to pojedemo taj dan tako da ne ostane... Imam muza da kuha, svekrva isto, ako ne, rade restorani i dostave... Necu se jos s tim opterecivati... 🙂
TonkicaPrr moja se smirila sad pred kraj, a sad ne znam tocno od kad... Ima perioda kad je bas aktivna, vecinom dva puta dnevno... Ima perioda kad je budna, ali ne luduje... A ostatak spava... Ako mi se cini da dugo spava, probudim ju i onda vidim da je sve okej... Malo me to brinulo na pocetku, ali ne moze toliko ludovati kad je velika i nema mjesta... ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji