Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kv2912
    16. Srpanj 2019. 12:53

srećica

kv2912

srećica a što tebi kažu??

Sutra ostajem na odjelu pa ako ne krene samo onda ću u srijedu na indukciju. Previše je sad već prošlo od termina i bilo bi ludo čekati još.

Ajme, neizvjesnost ta ubi. Nadam se da će bebica sama krenuti i da se nećete napatiti ni ti ni beba. 

• Minnie_mi
    16. Srpanj 2019. 13:47

Cestitke na bebici 
    Srecica je sutra na redu znaci. 
    Ja sam danas bila u bolnici na pregledu zbog nekih kardioloskih problemcica pa cu vjerovatno morati na carski rez. Laknulo mi je jako bas sam nekako mirna sad jer mi je prosli porod bio dosta dug i naporan i na kraju sam carskim rodila tako da znam sta je jedno i drugo.

Minnie

16. Srpanj 2019. 14:11

Minnie_mi

Cestitke na bebici
    Srecica je sutra na redu znaci.
    Ja sam danas bila u bolnici na pregledu zbog nekih kardioloskih problemcica pa cu vjerovatno morati na carski rez. Laknulo mi je jako bas sam nekako mirna sad jer mi je prosli porod bio dosta dug i naporan i na kraju sam carskim rodila tako da znam sta je jedno i drugo.

Mislim da bi i meni laknulo kada bi mi rekli da cu na carski, znam da je oporavak duzi i sve al bila bi opustenija 

CiniMINIS
    16. Srpanj 2019. 14:14

Sad ce se dakle ubrzo skupiti nase ljetne bebice. Ja sam jucer bila na pregledu i ctg, kaze doktor prohodna do usca, al mi sad lagano izlazi sluzni cep jer je ceprkao tamo (nije ni cudo..). Otkucaji savrseni, trudovi samo laznjaci i samo dva u tih 20min i to jedan malo jaci jedan slabiji. Nisam ni ja jos pocela s cajem lista maline, bila u najblizoj ljekarni i tamo nema pa sad moram do sljedece prosetat. 
    Srecica drzim ti fige da prode najbolje moguce. 
    Minnie_mi jesu ti dali termin kad onda ides na carski ili jos cekaju?

• Alexandra
    16. Srpanj 2019. 14:16

Danci22

Rodio se Leo jučer u 15:55 težak 4200 i 52 dugačak. Prirodnim putem bilo je bolno al nakon 12 sati trudova zaboravila sam na svu bol ❤️

Cestitam na bebici,uzivajte u mazenju 🥰,zelim ti brz oporavak ❤

CiniMINIS
    16. Srpanj 2019. 14:22

Zaboravih pitat, kad se tocno radi pregled plodne vode? Kad krene porod ili ako ne krene do termina ili kako? Dobila uputnicu za to i za porod, s time da je reko dr da je to za svaki slucaj ako krene prije nego se vidimo slj put.

• Minnie_mi
    16. Srpanj 2019. 17:14

CiniMINIS

Sad ce se dakle ubrzo skupiti nase ljetne bebice. Ja sam jucer bila na pregledu i ctg, kaze doktor prohodna do usca, al mi sad lagano izlazi sluzni cep jer je ceprkao tamo (nije ni cudo..). Otkucaji savrseni, trudovi samo laznjaci i samo dva u tih 20min i to jedan malo jaci jedan slabiji. Nisam ni ja jos pocela s cajem lista maline, bila u najblizoj ljekarni i tamo nema pa sad moram do sljedece prosetat.
    Srecica drzim ti fige da prode najbolje moguce.
    Minnie_mi jesu ti dali termin kad onda ides na carski ili jos cekaju?

Meni je termin tek za mjesec dana. Upisana sam za carski kaze doktor da ce gledati da dodjem sto blize terminu. Proslu sam trudnoću imala školsku i prenijela dva tjedna a i s ovom ide sve kako treba sto se tice bebe tako da cu znati sve za dva tri tjedna

Minnie

Nikolina95
    16. Srpanj 2019. 17:19

Ja sam danas bila na kontroli, nema pomaka.. Otvorena za pola prsta. 😅 Pregledala mi je plodnu vodu, voda je mlijecna. 
    CiniMINIS voda se pregledava kad se prode termin. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

CiniMINIS
    16. Srpanj 2019. 17:28

Minnie_mi drzim fige da sve ok prode, bitno da znas na cemu si i da te ne mrcvare ako imas vec tu dijagnozu.
    Nikolina95 hvala na info  mislila sam da je tako, al nisam bila sigurna jer mi je tu uputnicu dao tolko rano, al ocito htio kad vec printa jednu isprintat i drugu da ju kasnije ne zaboravi.

16. Srpanj 2019. 17:29

Nikolina95

Ja sam danas bila na kontroli, nema pomaka.. Otvorena za pola prsta. 😅 Pregledala mi je plodnu vodu, voda je mlijecna.
    CiniMINIS voda se pregledava kad se prode termin.

Onda sad hodas svaka dva dana na kontrolu? Ctg, pregled i pregled vode ili jos nesto dodatno gledaju? Do kad ce cekati ako ne krene samo od sebe, jesu ti rekli sto? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.