Ja dobila ljubičaste strije na donjem dijelu trbuha. Ne vidim ih ovako, ali kada sam se pogledala na ogledalo ostala sam zatečena 😂😂
Da upravo tako je i meni zato me i zna boliti donji dio trbuha jer pucam
Svakako cu uzet te ih ljekarne kad budem isla po octanisept i prasak za pupak to cu si priredit prije bolnice da imam svakako. Nego sta ste uzimali za pupak ? Ja sam uzela onaj set hoce u njemu te gaze bit dovoljene za pocetak i sta uopce u njemu sve ima ? Ja pojma nemam .
Ayla ja se mazem samo navecer jer mi se neda i to stomak uvijek a bedra kako kad jer mi se nefa i vruce mi je.
Meni je bas patronazna ovako rekla:
Tyrosur prasak, Octenisept, sterilne gaze i mrezice broj 6!
To sam onda tako i uzela 🤗
Sto se strija tice cure, ja se malo mazem, malo ne mazem, ali evo do sada nisam ispucala nigdje niti mi je pupak ispao... nadam se da ce tako i ostati 😂😂😂
Za pupak ti preporučaju samo Octenisept. Pošpricaš i posušiš... ali nama se uopće nije dobro sušio! Na kraju smo par dana kapali sa 3% vodikovim peroksidom (po preporuci patronažne) iako je to zastarjeli sistem, dva dana nakon toga je otpao... 15 dana sveukupno. Prašak nikako ne preporučaju, jer sadrži antibiotik, koji nije potreban ako sve ide svojim tokom i nema upale. Nama Octenisept nije funkcionirao
Ja sam cula da svaka patronazna tupi po svome al vecinom samo sterilne gaze,ja sam uzela i octenisept jer kazu da bude dobar i za nas dole kad rodimo,a za pupak kako kazu pa se lako ode kupit
Meni je od sestricne kcer rekla da kod njih u njemackoj ne preporucavaju nista za pupak neg da prirodno otpadne, a nisam ju pitala koliko je trebalo da otpane
Ni meni pupak nije ispao, ne znam o čemu to ovisi 🤷 a strije se nekim danima vide više, nekim manje, baš čudno
Ni meni pupak nije ispao, ne znam o čemu to ovisi 🤷 a strije se nekim danima vide više, nekim manje, baš čudno
Ja se negledam cesto, to muz pogleda i ja onda kad vidim kazem mu da sta mi ne govori 😂😂..
Jel curica il deckic?
Meni patronažna rekla Octenisept, Tirosur prašak i gazice. I komentirala sam kako to negdje više ne prakticiraju pa je rekla da zna ali da onda to jako dugo traje dok ne otpadne i stalno je onako vlažnjikavo pa bolje da se što prije riješi. A realno kakve su vrućine sigurnija sam nekako da se to tako riješi nego da se nešto zakomplicira bezveze. Mislim sad ću zvučati ko neka baba ali do nedavno su svima tako radili i nikom ništa nije bilo. Nevidim razlog da se to oteže, mislim da je bebi lakše da se to što prije riješi.
Prijateljica rodila prije 7 mj i pod obavezno dobila da kupi prasak za pupak , ocito ovisi od mjesta do mjesta. Ne vidim sta prave problem s tim vecinom se upali i otegne ako se ne koristi prasak
Sortiraj odgovore
Najstariji