😂😂, muke s čučicama...ja sam svoju ogulila prije 3 tjedna, htjela sam i danas i shvatila da nemogu... I nisam 😂😂, budem uz pomoć m za 2 tjedna kad idem opet...kak ću kad se ni obuti nemogu sama😣
Nella lijepa ti je i slatka busa ❤️..
Ena super za bebacha i bebo kile, samo neka on raste. Držimo fige da izdrži što dulje unutra 😊.
Ja isto ne znam kak bum slj put sredila chuchu jer sam se zadnji put baš namučila 😂
Ma more nećemo jer cemo imati već tada bebicu. Ali u prošle 2 trudnoće sam uredno išla na more jedno 2.5 mj prije poroda naravno uz doktorovo odobrenje.
Franova javi se sutra nakon pregleda.
Proud ni ja ne znam gdje su nam curke. Znam da nam je Happy bila bubana i nakon tog se nije javljala...
Mame duplići? Jel mi se čini i njih dugo nema ili ne znam više pročitat ticker (zadnjih dan izrazito mutava pa si više niš ne vjerujem)
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro 😘 evo mene na poslu,a tak mi se spavaaa..bio je party na maminom mjehuru ovu noć 😂😂
Jutro 😘 evo mene na poslu,a tak mi se spavaaa..bio je party na maminom mjehuru ovu noć 😂😂
Dobro jutro... I meni već tako par noći.. moram priznati da sam umorna 😂😂😂.
Navikavaju nas naši malci na buđenja 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro drage moje. Buša party je zakon, ima ga i moje maleno od kad mu je tata otišao radit😂.
Ni mi na more ove godine, bebo bude maleni, pa krštenje, uređenje stana..al već iduće bude zanimljivo s njim😎👶👣🕶👙🐟🐠🐠🦀🐚🐙🦐🏖
Ugodan vam dan bez boljki želim, idem jesti i piti vitamine i normabelček. 😍😘🤗svima, uživajte u danu😊
Jutro cure :)
problemi s uređivanjem :D ja još kolko tolko mogu, ipak sam ja manje trudna, al nebum dugo mogla. već sam rekla dečku da će on to morati, rekel je da nema problema :P
Nella, lijepa bušica :)
mateya, onda ćeš napisati kako je bilo u suncu. ja još razmišljam, ako bi išla, dal u sunce ili adartu.
26.8. Ivan 💙💙
E mozgu moj... Drage trudnice koje imate preglede sretno vam svima, javite se s lijepim vijestima čim prije😍😘🤗
Jutro curke!
Sretno svima danas na pregledima.
Moj veliki decko danas ide prvi puta kod zubara, bas me zanima kako ce to proci. Ide s tatom, pa ce valjda bit ok, s njim je obicno hrabriji nego sa mnom.
Oprana i susi se i druga tura malene robice 😍
Mi jos ne znamo hocemo li na more ove godine, mozda tamo kraj 8 ili pocetak 9.mj kad prodje sezona. Veceg bi svakako poslala s bakom i dedom da ide bar on ako mi odlucimo da ipak necemo ici.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro curke!
Sretno svima danas na pregledima.
Moj veliki decko danas ide prvi puta kod zubara, bas me zanima kako ce to proci. Ide s tatom, pa ce valjda bit ok, s njim je obicno hrabriji nego sa mnom.
Oprana i susi se i druga tura malene robice 😍
Mi jos ne znamo hocemo li na more ove godine, mozda tamo kraj 8 ili pocetak 9.mj kad prodje sezona. Veceg bi svakako poslala s bakom i dedom da ide bar on ako mi odlucimo da ipak necemo ici.
Sretno malenom kod zubara😘..a velik je on već, s tatom ide frajer, bit će hrabar😀😘
Sortiraj odgovore
Najstariji