Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    03. Travanj 2018. 20:56

Mateya mislim da neće biti problem ako kupis 2 tjedna prije,pogotovo ako je materijal rastezljiviji
    Ena super sa je cerviks isti i da je bebo super...sad samo mirovati dalje i držimo fige da ipak izdržite čim dulje ovak 😉
    A za more,možda odemo na produženi vikend u 5.mj-31.-32.tj, ako će sve biti ok..

• NellaM
    03. Travanj 2018. 21:02

Cure hvala vam, ovdje se i kao padobranac osjetim dobrodošlo 😃❤️
    Drago mi je da su pregledi prošli dobro i da se cerviks drži 🤗
    Ivy ja i slike nismo na ti, Al puni tjedan rado s vama podijelim jednu trudničku 😄
    Slijedi u nastavku ako uspijem to ubacit.. i svima želim mirnu, prospavanu noć ☺️😴

losah
    03. Travanj 2018. 21:02

Ajme baš lijepe vijesti danas 😍😍. Drago mi je da je na pregledima sve dobro. Ma ena izdržati ćete vi još koji tjedan sigurno. i dobio je 800gr ajme baš puno 🤗. 
    Inače ja sam već dva puta vidjela 3d bebicu. Ne vjerujem da to ista steti. Moj ginekolog to samo prebaci sliku. bili smo na normalnom uzv i onda mi prebaci na 3d. Još nije nijednom na 4d. Zadnji pregled sam dobila i slikicu sa 3d. Inače idem kod ginekologa preko zdravstvenog. nisam išla nigdje privatno. Imam povjerenja u svog doktra. 
     a što se tiče 4d to isto ima kod njega. a pošto nema ni jedan drugi uzv onda znači da i tu samo prebaci na 4d. to ću doplatiti u nekom od sljedećih pregleda. 
    Moj muž još nije vidio bebicu. On samo sjedi ispred vrata. Nikako da pitam doktora jel može unutra. Ali mislim da sljedeći put bude. Pošto želi biti i na porodu onda ćemo ispuniti i tu želju 🤗😍😍

• NellaM
    03. Travanj 2018. 21:04

Evo nas 💙

pharmamma
    03. Travanj 2018. 21:09

NellaM

Evo nas 💙

❤️❤️

03. Travanj 2018. 21:10

Nellem jako ste lijepi 😍
    E cure a gdje nam je Baarbaraa? Nema ni nje vec dugo jel da? I Happy me vec brine.. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

03. Travanj 2018. 21:15

NellaM

Evo nas 💙

😍😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗Divni ste, super linija i lijepa bušica😍.

franovamamita
    03. Travanj 2018. 21:19

nella lijepa busica... 😍😍
    na more ne idemo ne idem ni ovak inace ja vam ne volim ljeto nikako 😂😂😂klinca mozda otpremim sa sestrom na tj dana...
    ja osisala klinca i okupala pa sebe sredila kupala se nokte lakirala i čuču obrijala i mogu vam reci ds kontam da je ovo zadnji puta ds sam uspjela sama pa horor nista ne vidim ne mogu se namjestiti sagnuti dici nogu maaaa uzas al nisam mogla odustati na pola jer sutra imam pregled u 9

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

03. Travanj 2018. 21:24

franovamamita

nella lijepa busica… 😍😍
    na more ne idemo ne idem ni ovak inace ja vam ne volim ljeto nikako 😂😂😂klinca mozda otpremim sa sestrom na tj dana…
    ja osisala klinca i okupala pa sebe sredila kupala se nokte lakirala i čuču obrijala i mogu vam reci ds kontam da je ovo zadnji puta ds sam uspjela sama pa horor nista ne vidim ne mogu se namjestiti sagnuti dici nogu maaaa uzas al nisam mogla odustati na pola jer sutra imam pregled u 9

Franova skroz te razumijem glede sredjivanja cuce 😂😂😂😂
    Ja vec neko vrijeme to sve nesto napamet radim,  pa zovem muza u inspekciju,  pa on laze da je dobro,  pa ja prodjem rukom i skuzim da nije,  pa se ljutim i vicem kam gleda 😂😂😂😂😂
    Ne znam kak cu za next petak,  a kaj je najgore nemr ni otic nekam da me netko pocupa,  uzas!
    Ne znam kak sam prvi put to sama bez bada hendlala do poroda.
    I ja bi danas mogla nokte lakirati,  nisam 2 tj,  to mi se dugo nije desilo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    03. Travanj 2018. 21:33

proud i ja proslu trudnocu brijala se do kraja i sve ok ne kuzim koji mi sadhaahahahah a ja nemam sad koga pitati jel ok hahaha nego pipkam i pazo pod rukom mi se cak cinilo ok uzmem malo ogledalce a ono kao da me netko ocerupao ahahahahahahahahahahah

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.