Pozdrav svima 😘 da vas usput popratim uz gablec ☺️
Sretno s pregledima danas i ovih dana..i ja iščekujem svoj idući srijedu ☺️☺️ Jedva čekam da opet vidimo princezicu 💕 jel idu muževi/zaručnici/dečki s vama na uzv?
Ena bušica je divna,bas je lijepo narasla ❤️❤️
Proud super za nalaz 😁
O imamo ovaj tjedan pregleda! Super!
Do mog je jos 10 dana, izgleda mi ko 10 godina.
Moram se pohvaliti, da mi je rano jutros oprana prva tura baby stvari, posteljina, tetre, krpice i muzek stavio susiti. Dosta je zezancije, vrijeme je da se krene s pripremama. 😉
Bravo za mužeka😀🤝, ja zasad razmišljam o tome samo, moram kupiti prvo neki blagi detrđent u dm-u pa podijeliti zadatke da se to opere i posuši, a peglat ću ak stignem početkom 5og mjeseca, ak ne onda će sveki pripremit prije nego dođemo doma😀
Ja ti perem normalnim deterdzentom, tak sam i prvi put. Kontala sam si tak i tak ce bit u kontaktu s mojom odjecom, posteljinom itd. pa da mi je tak svejednl s cim perem njegovo.
Al stavljam manje deterdzenta i dva puta ispirem.
Mi eto peremo i susimo, kad se sve posusi, doci ce mama speglat i to je to.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam i s prvom i sad cu s drugom malenok sve prati zajedno i s istim Arielom - nikad nisam nesto posebno razdvajala i tretirala.
Meni muz ne ide na preglede, a ne bude ni na porod, tak nije ni s prvom.
Ivymicek, Pharmama hvala 😍😘🤗, ha ha Pharmama, kak si ti to lijepo stručno nježno rekla😘, narasli😀😘...
Proudy kad ni sama neznam više, neko veli blagi detrđent, neko pere normalno, neko bez omekšivaća pa s malo sode ili octa..nemam pojma😊..al dobro veliš, operem s manje pa stavim jos na ispiranje..
Mužić je bio prošli put na uzv pa ga danas neću zvati unutra osim ako izrazi želju😀, ali lijepo je to i vjerujem da bi svaki od njih trebao barem jednom vidjeti bebicu na tom monitoru, nekako se ljepše osjećaju, više povezano i da sudjeluju, moj nije skidao osmjeh s lica cijelo vrijeme😄, a doktorica mu je dala da bude unutra cijelo vrijeme dok je sve mjerila, dobrih 20min sigurno😀
Meni je muz s prvim bio 2 puta na uzv-u.
Sad je bio jednom, kad smo saznali spol. Buduci da sam ja sad vec na kontrolama u bolnici, ne znam kako ce me sad oni slat na uzv uopce i ne znam hoce li vise ici.
Na porodu je bio i prvi put i sada ce ici.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dan drage trudnice 😘😘😘😘
Dobrodoslicu svima novima zelim uz sto bezbriznije iscekivanje...
Sto se tice muza i pregleda..to nikako ne ide skupa..😂😂
Moja je pratnja moja najveca podrska u malom koja ima sest i pol godina❤❤
Prvi porod smo tako nas dvije cure odradile same, muz je izvrsio uslugu prijevoza do bolnice i od tamo samo ga poslala doma...rekla sam mu da cu ga zvati kad sve bude gotovo..tako je i bilo..izgubljen slucaj..pogotovo kad je trebao stvari donesti..i tako kad sam dosla u predradjaonu pita me sestra za pratnju...kazem ja njoj ako vi mislite da ce on to bolje odraditi od mene-slobodno ga pozovite..vise me nista nije pitala..I tako ce biti i ovaj put..
Evo curke informacija sa pregleda...
3/4 zatvorena utrogestani smanjen na 2x1 i dozvoljeno mi je kretanje 😊
Malac je veliki 1680 grama ali po ZM je 2 tjedna stariji nego dosadašnjim ultrazvucima al eto sad je stigao svoju tjednažu organi i mozak se razvijaju u skladu sa težinom i dužinom 😁 vode ima dovoljno i okrenuo nam se glavom na dole pa držimo fige da tako i ostane. 😊😊
Evo curke informacija sa pregleda…
3/4 zatvorena utrogestani smanjen na 2x1 i dozvoljeno mi je kretanje 😊
Malac je veliki 1680 grama ali po ZM je 2 tjedna stariji nego dosadašnjim ultrazvucima al eto sad je stigao svoju tjednažu organi i mozak se razvijaju u skladu sa težinom i dužinom 😁 vode ima dovoljno i okrenuo nam se glavom na dole pa držimo fige da tako i ostane. 😊😊
Super vijesti draga😍😍😘😘🤗🤗, sad možeš odahnuti malo i laganini uživati😀
Ja sam robicu prala normalno, bez omekšivaća sa malo icta jer omekšava a ne osjeti se.
Muž ide svaki put na uzv, voli to a volim i ja.
Moj je bio na oba poroda a bit će i na trećem. On kaže da voli dočekati svoje dijete. Naravno da nije tako i da mu je to stvaralo stres nikada ga nebih tjerala. Meni je lijepo što on to proživljava samnom.
Iako se na drugom porodu malo "naljutio" jer me je mazio usred truda a ja njemu već divlja velim "sjedi tamo i ne dragaj me" a kad je trud prošao "ma mici nisam tako mislila" 😂😂😂
Mij oregled je tek za 2 tjedna i onda pregledi u bolnici
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji