Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Travanj 2018. 22:17

ivymicek

Nove trudničice dobro došle…
    Curke sretno na pregledima ovaj tjedan, cerviksi bili nepromijenjeni.
    Laku noć ❤️.
    Eh da mislim da imam još jedan privatni pregled u 33tt i onda pravac Sv. Duh sa 37 tt 😱😱😱 bliži se 😂😂😂.

Hvala draga😘🤗..je je, blizu je😀. Laku i mirnu prospavanu noć vam svima želim😍😘

losah
    03. Travanj 2018. 07:50

Dobro jutro cure 🤗🤗 napokon lijepi dani, pa možemo sve koje nr moramo strogo ležati malo i šetati 😍. Nadam se da ste fino papale ovih dana. Baš ste mi sve zgodne trudnice 🤗. Veselim se treutku kad će moj trbuh narast dovoljni da me neće pitati dali sam se udebljala ili sam trudnica 🙈🙈. Vjerujem da će i taj dan doći brzo 😉. 
    Sretno na pregledima danas 😁

ivymicek
    03. Travanj 2018. 08:16

losah

Dobro jutro cure 🤗🤗 napokon lijepi dani, pa možemo sve koje nr moramo strogo ležati malo i šetati 😍. Nadam se da ste fino papale ovih dana. Baš ste mi sve zgodne trudnice 🤗. Veselim se treutku kad će moj trbuh narast dovoljni da me neće pitati dali sam se udebljala ili sam trudnica 🙈🙈. Vjerujem da će i taj dan doći brzo 😉.
    Sretno na pregledima danas 😁

Dobro jutro... Ne da će brzo doći nego će govoriti ajme ti si svakim putom sve veća i veća 😱. To je mojima trenutno glavna fora... Nekad si mislim kakvu trudnicu očekuju, bez bushe i koje kilice 😂.
    Tko ima danas pregled, sretno 💕...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Travanj 2018. 08:58

32 tjedna😂😊

Mya
    03. Travanj 2018. 09:00

Enaaaa vauuu,lijepi i veliki,jos jednom sretno danas i očekujemo lijepe vijesti😁

03. Travanj 2018. 09:01

Dobro jutro ljepotice😀. Ivy 😘, istina..Losah još malo pa ćeš slušati kolka sii...kolka budeš tek do kraja..pa udebljala si see..i takve pametne izjave😂..ugodan dan vam želim😘

03. Travanj 2018. 09:02

J@m@

Enaaaa vauuu,lijepi i veliki,jos jednom sretno danas i očekujemo lijepe vijesti😁

Hvala draga😘🤗🤗

losah
    03. Travanj 2018. 09:14

a što se tiče tog da sam se udebljala to mi svi govore. Samo mi se kao trbuh ne vidi..
    Ena baš si 😍😍 trudnica..sretno danas 😍😍

mamica1985
    03. Travanj 2018. 09:54

Hej curke, super ste mi sve! Ja jos 15 dana cekam da vidim curku. :) Opustila sam se sub-pon s hranom, jela sam kaj mi se jelo, jedino sam se obuzdala da ne jedem iza 19h. Od danas opet dijetni rezim bez slatkisa i kruha i smanjeni ugkljikohidrati. Molit cu dr 18.4. da me ne salje odmah na GUK profil, nego da prvo ponovimo ogtt pa onda ako opet nalazi ne budu dobri da idem na GUK - ne da mi se pikati samu sebe cijeli dan ako ne treba.

• NellaM
    03. Travanj 2018. 09:57

Jutro drage klokanice! 😊🌞
    Popratim vas često, ali ne pišem jer se osjećam kao neki padobranac kad pomislim nes napisat 😆
    Al uvijek rado svratim da vidim kako ste ❤️ Želim vam svima sretno na pregledima, sa mirovanjima i nek sto prije prođu sve ozljede, tegobe i manje lijepe stvari.. još malo pa ćemo u sigurnije tjedne, šetanje i kretanje, i stižu mali paketići i veselje 😍❤️
    Mi smo inače dobro, hvala Bogu sve kako treba 💙
    Al zapravo sam pomislila da podijelim s vama i svoje na temu debela, imali smo video poziv sa svekrom i pitam ja za jednu trudnicu koju poznamo, a termin joj dva tjedna poslije nas kako je, a on meni kao, pa dobro je, tako, debela ko ti😂😂
    Eto toliko od nas, šaljemo vam velike sunčane puse i želim vam svima lijep dan 😊🌞😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.