Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    02. Travanj 2018. 21:47

Franova lijepa sličica 😍

Ja danas našla vremena da sredim trudnički dnevnik, pa printam slike sa mobitela i skužim kak sam se udebljala i kak sam sa 7tj mislila kak mi je trbuh veliki 😂😂😂

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    02. Travanj 2018. 21:59

Nove trudničice dobro došle...
    Curke sretno na pregledima ovaj tjedan, cerviksi bili nepromijenjeni.
    Laku noć ❤️.
    Eh da mislim da imam još jedan privatni pregled u 33tt i onda pravac Sv. Duh sa 37 tt 😱😱😱 bliži se 😂😂😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

02. Travanj 2018. 22:17

ivymicek

Nove trudničice dobro došle…
    Curke sretno na pregledima ovaj tjedan, cerviksi bili nepromijenjeni.
    Laku noć ❤️.
    Eh da mislim da imam još jedan privatni pregled u 33tt i onda pravac Sv. Duh sa 37 tt 😱😱😱 bliži se 😂😂😂.

Hvala draga😘🤗..je je, blizu je😀. Laku i mirnu prospavanu noć vam svima želim😍😘

losah
    03. Travanj 2018. 07:50

Dobro jutro cure 🤗🤗 napokon lijepi dani, pa možemo sve koje nr moramo strogo ležati malo i šetati 😍. Nadam se da ste fino papale ovih dana. Baš ste mi sve zgodne trudnice 🤗. Veselim se treutku kad će moj trbuh narast dovoljni da me neće pitati dali sam se udebljala ili sam trudnica 🙈🙈. Vjerujem da će i taj dan doći brzo 😉. 
    Sretno na pregledima danas 😁

ivymicek
    03. Travanj 2018. 08:16

losah

Dobro jutro cure 🤗🤗 napokon lijepi dani, pa možemo sve koje nr moramo strogo ležati malo i šetati 😍. Nadam se da ste fino papale ovih dana. Baš ste mi sve zgodne trudnice 🤗. Veselim se treutku kad će moj trbuh narast dovoljni da me neće pitati dali sam se udebljala ili sam trudnica 🙈🙈. Vjerujem da će i taj dan doći brzo 😉.
    Sretno na pregledima danas 😁

Dobro jutro... Ne da će brzo doći nego će govoriti ajme ti si svakim putom sve veća i veća 😱. To je mojima trenutno glavna fora... Nekad si mislim kakvu trudnicu očekuju, bez bushe i koje kilice 😂.
    Tko ima danas pregled, sretno 💕...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Travanj 2018. 08:58

32 tjedna😂😊

Mya
    03. Travanj 2018. 09:00

Enaaaa vauuu,lijepi i veliki,jos jednom sretno danas i očekujemo lijepe vijesti😁

03. Travanj 2018. 09:01

Dobro jutro ljepotice😀. Ivy 😘, istina..Losah još malo pa ćeš slušati kolka sii...kolka budeš tek do kraja..pa udebljala si see..i takve pametne izjave😂..ugodan dan vam želim😘

03. Travanj 2018. 09:02

J@m@

Enaaaa vauuu,lijepi i veliki,jos jednom sretno danas i očekujemo lijepe vijesti😁

Hvala draga😘🤗🤗

losah
    03. Travanj 2018. 09:14

a što se tiče tog da sam se udebljala to mi svi govore. Samo mi se kao trbuh ne vidi..
    Ena baš si 😍😍 trudnica..sretno danas 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI