Franova lijepa sličica 😍
Ja danas našla vremena da sredim trudnički dnevnik, pa printam slike sa mobitela i skužim kak sam se udebljala i kak sam sa 7tj mislila kak mi je trbuh veliki 😂😂😂

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Nove trudničice dobro došle...
Curke sretno na pregledima ovaj tjedan, cerviksi bili nepromijenjeni.
Laku noć ❤️.
Eh da mislim da imam još jedan privatni pregled u 33tt i onda pravac Sv. Duh sa 37 tt 😱😱😱 bliži se 😂😂😂.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nove trudničice dobro došle…
Curke sretno na pregledima ovaj tjedan, cerviksi bili nepromijenjeni.
Laku noć ❤️.
Eh da mislim da imam još jedan privatni pregled u 33tt i onda pravac Sv. Duh sa 37 tt 😱😱😱 bliži se 😂😂😂.
Hvala draga😘🤗..je je, blizu je😀. Laku i mirnu prospavanu noć vam svima želim😍😘
Dobro jutro cure 🤗🤗 napokon lijepi dani, pa možemo sve koje nr moramo strogo ležati malo i šetati 😍. Nadam se da ste fino papale ovih dana. Baš ste mi sve zgodne trudnice 🤗. Veselim se treutku kad će moj trbuh narast dovoljni da me neće pitati dali sam se udebljala ili sam trudnica 🙈🙈. Vjerujem da će i taj dan doći brzo 😉.
Sretno na pregledima danas 😁

Dobro jutro cure 🤗🤗 napokon lijepi dani, pa možemo sve koje nr moramo strogo ležati malo i šetati 😍. Nadam se da ste fino papale ovih dana. Baš ste mi sve zgodne trudnice 🤗. Veselim se treutku kad će moj trbuh narast dovoljni da me neće pitati dali sam se udebljala ili sam trudnica 🙈🙈. Vjerujem da će i taj dan doći brzo 😉.
Sretno na pregledima danas 😁
Dobro jutro... Ne da će brzo doći nego će govoriti ajme ti si svakim putom sve veća i veća 😱. To je mojima trenutno glavna fora... Nekad si mislim kakvu trudnicu očekuju, bez bushe i koje kilice 😂.
Tko ima danas pregled, sretno 💕...

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Enaaaa vauuu,lijepi i veliki,jos jednom sretno danas i očekujemo lijepe vijesti😁
Dobro jutro ljepotice😀. Ivy 😘, istina..Losah još malo pa ćeš slušati kolka sii...kolka budeš tek do kraja..pa udebljala si see..i takve pametne izjave😂..ugodan dan vam želim😘
Enaaaa vauuu,lijepi i veliki,jos jednom sretno danas i očekujemo lijepe vijesti😁
Hvala draga😘🤗🤗
a što se tiče tog da sam se udebljala to mi svi govore. Samo mi se kao trbuh ne vidi..
Ena baš si 😍😍 trudnica..sretno danas 😍😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji