Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Travanj 2018. 14:10

Majda23

Rekle ste da magnezij pomaze i kod grceva u nogama? Vec par dana mi se grce listovi u snu i ne mogu opisati koliko boli, i po cijele dane sepam koliko me zatezu. Sad me zanima koji magnezij pijete. Vidjela sam u dm-u od Das gesunde plus sumece pa nez jel to pomaze. Znam da ste vec milijun puta pisali o magneziju i sve sam zaboravila 🙈

Kupi si neki u ljekarni,  u kapsulama ili granulama,  tipa Biolectra,  Twinlab.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    03. Travanj 2018. 14:26

aaaa dokopala se kauca...isla do kume dosla doma malo pospremala i onda sredila svij otmar maknula sve sto mi je malo i te uimske stvari i bas sam crknuta skroz trebala bih i od sina srediti al nemam anage tesko mi i necu se forsirsti svaki dan po malo😉
    mladamamica stvarno lijepe vijesti super 😙
    ena drzim fige javi nam se sto prije 😙
    sto se tice pranja robice to cu tek negdje pocetkom 6.mj a mislim da cu kupiti persil sensitive to sam i za prvog klinca koristila....
    e sad porod hm...moj je bio samnom na ultrazvuku zadnji puta da vidi bebicu i sin je isao...na porod cu sama jer on je u svedskoj i bit cu sretna ako si iskombinira da bude samnom doma te dane kad rodim a i tecsj nikako ne bih stigli odraditi...ma nema veze...samo neka s bebom bude sve ok ostalo mi nije toliko vise ni bitno...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    03. Travanj 2018. 14:44

Mladamamica1911

Evo curke informacija sa pregleda…
    3/4 zatvorena utrogestani smanjen na 2x1 i dozvoljeno mi je kretanje 😊
    Malac je veliki 1680 grama ali po ZM je 2 tjedna stariji nego dosadašnjim ultrazvucima al eto sad je stigao svoju tjednažu organi i mozak se razvijaju u skladu sa težinom i dužinom 😁 vode ima dovoljno i okrenuo nam se glavom na dole pa držimo fige da tako i ostane. 😊😊

Skoro sam propustils post.. super za bebolinca 😍😍😍..  neka on samo raste a i bitno da ti možeš malo u šetnju wooo hooo

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Travanj 2018. 15:55

Franova,  samo polako,  ima vremena,  kako kazes,  svaki dan po malo!
    Ena,  sretno!! Javi se kad si gotova!
    Mladamamica,  sve znas! Ljubim tebe i Noica 😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mateya1993
    03. Travanj 2018. 16:14

Bok cure  jučer smo bili malo u šetnji, danas smo doma jer je vjetrovito. Ispeglala sam veš i odmaram. Vidim da ste dobro i drago mi je zbog toga. Drago mi je da su pregledi dobro prošli. Ja idem sljedeći tjedan u petak na redovni pregled,a za 2 tjedna na 4D uzv. Moj dragi samnom ide kao pratnja na preglede ali nije bio nijednom unutra samnom. Ići će samnom na 4D pa da onda zajedno gledamo bebicu 
    Što se tiće pranja dječje odječe ne planiram kupovati posebno deterdžente, eventualno samo sensitive omekšivač.
    Sljedeći tjedan bi mi morao doći paket iz Njemačke.  Sestrična mi je spakirala odjeću za trudnice i neke bodiče. Jedva čekam da mi dođe. 😍
    Sljedeći mjesec idemo na svadbu i firmana kuma sam. To se poklopilo 2 vikenda za redom. Ono kaj mene malo muči je to što neznam koliko prije da si kupim haljinu. Krajem ovog mjeseca bi morala obići dućane da vidim šta se nudi i da li uopće stanem u kakvu haljinu. Jel bi bilo prerano kupiti 2 tjedna prije a da mi nebude na knap?hehe  

💖 Nikol -12.08.2018💖

03. Travanj 2018. 17:11

Evo curke, gotova sam, cerviks isti hvala Bogu, zatvorena, dobila normabele, kontrola za 2 tjedna, mali svim silama hoće van, veli dokica s pola glavice je izašao🤔😱(vjerojatno nije al je još niže nego je bio), termin nebumo dočekali, bebač ima 2230dag😍😘🤗.

franovamamita
    03. Travanj 2018. 17:41

ena ajme veliki bebac ma bitno da je on dobro,a jos koji tjedan izdrzite i to je to...❤❤❤ mi sad dosli s igralista uh odo zaleci...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    03. Travanj 2018. 17:46

Bitno je stanje,da ste isti,a bebi se zuri van vama☺

Marijaa30
    03. Travanj 2018. 18:04

Ena, najbinije da je sve u redu! A bebica kad ce htjeti van, nema vise... Idemo 😃
    Mateya pa mislim da bi 2 tjedna prije mogla kupiti haljinu, nebi ti smjela biti premala.
    Tak si ja planiram pod kraj 5.mjeseca 😋 kam budes isla na 3d? CK il VZ? Ja jos ne znam dal da idem il ne. Strah me da nebi to stetilo.

26.8. Ivan 💙💙

• ivanolora
    03. Travanj 2018. 18:13

Bok  dal planirate ove godine na odmor-more? Oko 32 i 35 tjedna dal je preporučeno putovati 400 km ili ne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.