Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Ožujak 2018. 10:44

Jutro cure!
    Ja se maloprije probudila,  bas me iscrpio dan jucer.
    Franova grlim 😘😘😘 drzi se,  isplaci se. Fino paoaj,  spavaj,  da sto prije vrijeme prodje!
    Macica bas dobro da je sve u redu i da su se kontrakcije smirile.
    Ena 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

losah
    23. Ožujak 2018. 11:02

macica samo +3. divim se svima koji su sa možemo reći 19 tjedana na +3. 🙈🙈 
    meni je prvih tri mjeseca bilo koma, stalno sam nešto jela da nemam mucnine i tu se previše udebljala. sad sam između predmeta dobila +1kg. sva sam bila sretna. 😄😄

23. Ožujak 2018. 12:03

Kako mr sekira ova zena na porodiljnim naknadama,  majke ti pokusavas pomoci a ona po svom. Tak mi i treba kad svakom hocu pomoc,  pa sam joj jos i ja kriva.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

23. Ožujak 2018. 12:07

ProudMomy

Kako mr sekira ova zena na porodiljnim naknadama, majke ti pokusavas pomoci a ona po svom. Tak mi i treba kad svakom hocu pomoc, pa sam joj jos i ja kriva.

Nedaj se sikirat, pusti si mira, hoćeš joj pomoć a ona je trenutno ljuta na sebe, tebe i cijeli sustav jer ju vjerojatno muž gnjavi zašto nisu dobili naknadu...nek se ispuše na onima koji su ju zeznuli😘

Mladamamica1911
    23. Ožujak 2018. 12:18

Dan curke 💙
    Franova isplaci se bit ce ti lakse mozes ti to 😙😙😙
    Nekome znam da je pregled prosao pa etoo ne sjecam se ko al supeeeer 😍
    Sta cete danas po ovom bljakavom danu ja sam pocistila po kuci ali usisavanje ostavljam mm jer mi od toga trbuh bude tvrd ko kamen pa izbjegavam 🤔

23. Ožujak 2018. 12:37

Ja sam sj isto morala malo pospremiti jer bi mi danas trebao doci lik pogledat hoverboard koji prodajem,  pa da mi bas nije oci kaos,  ako dodje.
    Da mi se tog govna rijesiti,  samo mi smeta ta kutijetina.
    Mladamamica,  ja isto ne usisavama,  nema sanse,  samo malo povrsinski pocistim ovo kaj bas be mogu gledat i bok.
    Ena,  da stvar bude bolja uopce ne znam jel ju zeznuo netko drugi ili ona sama,  jer pise mutavo i ne daje konkretne infitmacije. A ja se fakag trudim i zbilja ne pricam na pamet,  jer sam taj segment doktorirala i gotovo sve znam. Ne znam zasto trazi pomoc,  ako se misli izdrkavat na nekog tko joj hoce pomoc. What ever! 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    23. Ožujak 2018. 13:20

Ja sad jos nesto mogu al od iduceg petka mi dolazi jedna teta svaki drugi petak generalku napravit jer ja stvarno vise nemogu ribat kadu i podove i prozore i takve stvari ...ali malo moram promrdat jee stvarno cu otupit skroz kako cu rodit sa takvom kondicijom tj. Ne kondicijom 😂

mina04
    23. Ožujak 2018. 13:25

ProudMomy

Ja sam sj isto morala malo pospremiti jer bi mi danas trebao doci lik pogledat hoverboard koji prodajem, pa da mi bas nije oci kaos, ako dodje.
    Da mi se tog govna rijesiti, samo mi smeta ta kutijetina.
    Mladamamica, ja isto ne usisavama, nema sanse, samo malo povrsinski pocistim ovo kaj bas be mogu gledat i bok.
    Ena, da stvar bude bolja uopce ne znam jel ju zeznuo netko drugi ili ona sama, jer pise mutavo i ne daje konkretne infitmacije. A ja se fakag trudim i zbilja ne pricam na pamet, jer sam taj segment doktorirala i gotovo sve znam. Ne znam zasto trazi pomoc, ako se misli izdrkavat na nekog tko joj hoce pomoc. What ever!

Di ides, u Sesvete, Marion Pavlovic il kak vec?

All of God’s grace in one tiny face 💟

23. Ožujak 2018. 13:32

mina04

ProudMomy

Ja sam sj isto morala malo pospremiti jer bi mi danas trebao doci lik pogledat hoverboard koji prodajem, pa da mi bas nije oci kaos, ako dodje.
    Da mi se tog govna rijesiti, samo mi smeta ta kutijetina.
    Mladamamica, ja isto ne usisavama, nema sanse, samo malo povrsinski pocistim ovo kaj bas be mogu gledat i bok.
    Ena, da stvar bude bolja uopce ne znam jel ju zeznuo netko drugi ili ona sama, jer pise mutavo i ne daje konkretne infitmacije. A ja se fakag trudim i zbilja ne pricam na pamet, jer sam taj segment doktorirala i gotovo sve znam. Ne znam zasto trazi pomoc, ako se misli izdrkavat na nekog tko joj hoce pomoc. What ever!

Di ides, u Sesvete, Marion Pavlovic il kak vec?

Aha 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    23. Ožujak 2018. 13:46

Brabara bravo za popis... Ajme koliko bebica. Kad to tako staviš zaoravo se vidi koliko nas ima. Vidim da vas više ima termin na moju godišnjicu braka 06.07. to vam je inače i međunarodni dan poljubaca 💕.
    Mamica odlično za OGTT bravo što si uspjela i moram priznati imaš nedan jako sladak trudnički trbuščić 💕.
    Macica super za bebacha, tak je i moj malo kasnio a na kraju je ulovio tjedne po M negdje između 15 i 20 tt.
    Ja sam cijeli dan u pogonu. Našla sam se sa mužičem pa smo išli izabrati lančić i privjesak za naše krsno kumče. Onda me odveo na ručak i još večeras vodimo kumove na večeru 😂.
    Onda sam tražila što ću obuć na krstitke (nešto sam uspjela iskombinirati). Čistila stan i sad imam 10 min mira i moram po kikache u vutić.
    Vidim da ste mi vi isto tako vrijedne.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.