Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    losah
    22. Ožujak 2018. 21:20

Proud tvoj uzrast je onakav kakvu ja imam frizuru poslije farbanje 🤗😂😂. Ove moderne metode farbanje tak izgledaju. baš si prekrasna 🤰🤰. 
    Sve ste divne i buse su 😍😍🤗. 
    Ja sam se slikar počela sa 7 tjedana, pa 14 i sad mi muž hoće to ubrzati ja bi sa 21 da vidimo stanje. ali sad već vidim promjenu 😁
    hvala na savjetima za ulja i kremice. Sve se tjesim da u životu nisam striju dobila i da imam dobru kožu ali mi se čini da je vrijeme da se počnem mazat. jako mi je suha koža....sutra pravac dm. Iako sam na mirovanju. ali ne strogo pa si dozvolim takve kratke izlaske ☺ nekako vjerujem da će biti ok 🤗. 
    netko je stavio slikicu sa uzv ajme divno 💗  
    Mi čekamo dečka 🤗

ivymicek
    22. Ožujak 2018. 22:44

franovamamita

ivy super za bebicu i tebe 😙😙😙😙😙
    ja se odo srediti pa spakirati dragog do kraja sutra ujutro putuje uh 😐

💕💕💕 Bit će to sve ok 💕💕💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    22. Ožujak 2018. 22:45

Da vam se "pohvalim"....
    Otusiram se kao i svako drugo vecer,izađem,izbrisem se,malo pogledam kolika sam ali sve je to nebitno ..odlucim se temeljitije namazati bademovim uljem posto vrijeme tjedni a i kile odmicu sve dalje i dalje ..tako se ja namazem JAKO temeljito izlazim iz kupaone masna kao uštipak i mm primjeti kako to ulje cudno mirisi vratim se da provjerim i vidim da sam se "okupala" u čičkovom ulju koji sluzi protiv opadanja dlaka tj kose...ne znam sta mi je gore to sto se poprilicno "čujem" po tom je*enom ulju  ili to što mi tek sad sve ove dlake koje nisam nikad imala (a u trudnoći su narasle svuda) nece nikad otpasti 😭😭😭

22. Ožujak 2018. 22:56

Mladamamica,  trudnicki mozak 😁!
    Operi to sa sebe! Otpast ce dlake 😉
    Franova,  znam da ti nije lako,  budi jaka! Zbog njega,  bebica i velikog frajera svog! Izdrzat cete vi to! 😘😘
    Losah,  pa i ja se jos izvlacim na to da mi kosa kao treba bas tako izgledati i da izrast mora bit takav! Nisam inace od tih modernih tehnika,  ja volim bit lijepi plava,  od korijena 😉.
    Sve drugo sto ste pisale sam zaboravila,  jako sam umorna,  sorry.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    22. Ožujak 2018. 23:01

ProudMomy

Mladamamica, trudnicki mozak 😁!
    Franova, znam da ti nije lako, budi jaka! Zbog njega, bebica i velikog frajera svog! Izdrzat cete vi to! 😘😘
    Losah, pa i ja se jos izvlacim na to da mi kosa kao treba bas tako izgledati i da izrast mora bit takav! Nisam inace od tih modernih tehnika, ja volim bit lijepi plava, od korijena 😉.
    Sve drugo sto ste pisale sam zaboravila, jako sam umorna, sorry.

Nije štetno? 😏

22. Ožujak 2018. 23:24

Mladamamica1911

ProudMomy

Mladamamica, trudnicki mozak 😁!
    Franova, znam da ti nije lako, budi jaka! Zbog njega, bebica i velikog frajera svog! Izdrzat cete vi to! 😘😘
    Losah, pa i ja se jos izvlacim na to da mi kosa kao treba bas tako izgledati i da izrast mora bit takav! Nisam inace od tih modernih tehnika, ja volim bit lijepi plava, od korijena 😉.
    Sve drugo sto ste pisale sam zaboravila, jako sam umorna, sorry.

Nije štetno? 😏

Ma od jednog trackanja ne bu nista kako god,  samo dobro operi i bok! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    23. Ožujak 2018. 07:35

jutro pa sta je ovo zar jos spavate 😄
    ja ispratila dragog isplakala se i sad sjela jesti...pecivo s kobasom i rotkvice mmmm ☺
    jos cu se malo naleci rano je da ista radim 😆

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    23. Ožujak 2018. 07:54

franovamamita

jutro pa sta je ovo zar jos spavate 😄
    ja ispratila dragog isplakala se i sad sjela jesti…pecivo s kobasom i rotkvice mmmm ☺
    jos cu se malo naleci rano je da ista radim 😆

Dobro jutro! Neka si se isplakala 😘😘. Neka si fino i jela.. hajde hajde nastavi dalje spavati.
    Mi se zbudili i pijemo kafu.. 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

23. Ožujak 2018. 08:47

Dobro jutro drage moje😀. 
    Lijep vam petak želim, uživajte.
    Franovamamita neznam kaj da ti velim pa eto 🤗🤗🤗🤗zagrljaj i 😘😘😘😘😘 na daljinski.
    Svima 😘.

Mya
    23. Ožujak 2018. 08:51

Jutro svima,coffee time..franova olaksaj dusu i sve ce to proci,jaci ste vise nego sta mislite😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.