Jutro duplici!
franova
Ena31 ma tko ne azurira popis?
Ispravite i dopunite ak sta ne valja ili fali pa jos malo krecemo sa pravim dejtovima!
(a jesam puna smajlica!)
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro duplici!franova
Ena31 ma tko ne azurira popis?
Ispravite i dopunite ak sta ne valja ili fali pa jos malo krecemo sa pravim dejtovima!
(a jesam puna smajlica!)
😘😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Hej mamice i bebice! Ja od 6h u pogonu, isla sam u labos na KKS i OGTT pretrage, pikali me tri puta u istu venu pa me sad desna ruka rastura, drzim hladni oblog. Jedva sam izdrzala 3h bez kave i hrane i jos cijelu noc trpila da ne idem na wc, a inace se dizem 2 puta. Bebolina nakon one doze secerne vode zakljucila da je na rave lartyu i rasturila mi trbuh sat vremena 😂 Danas 23 tjedna tocno, castim se kavom i keksima s cokoladom za nagradu 😀
Busice su vam prekrasne, budem i ja jednu svoju danasnju stavila. 😀
Franova 😘😘😘
Hej mamice i bebice! Ja od 6h u pogonu, isla sam u labos na KKS i OGTT pretrage, pikali me tri puta u istu venu pa me sad desna ruka rastura, drzim hladni oblog. Jedva sam izdrzala 3h bez kave i hrane i jos cijelu noc trpila da ne idem na wc, a inace se dizem 2 puta. Bebolina nakon one doze secerne vode zakljucila da je na rave lartyu i rasturila mi trbuh sat vremena 😂 Danas 23 tjedna tocno, castim se kavom i keksima s cokoladom za nagradu 😀
Busice su vam prekrasne, budem i ja jednu svoju danasnju stavila. 😀
Franova 😘😘😘
Bravo, super si ti to izdržala, samo se počasti, tak i treba😀😘
Evo, došla ja s pregleda.... sad natrag odgovara datumu mjesečnice, 18+5tt sam sad.... dečko je i dalje :) sad službeno zapisano, tak da možete staviti na popis. u redu je, zatvorena sam, one kontrakcije su normalne, al ajde nije bilo poslije subote, znači tjedan dana. pokazala mi je mokraćni mjehur, kralježnicu, bubreg, ručice, nožice, glavicu, guzu i visuljka :)
mislim da piše u knjižici da je 260g i 18 cm, ak ja to dobro razumijem!
rekla mi je da sam jako uska dole da ćemo vidjeti za porod. a najbitnije je da je sve u redu! :) na +3kg sam, tlak je bio 110/70.
baš sam sretna :)
26.8. Ivan 💙💙
Evo, došla ja s pregleda…. sad natrag odgovara datumu mjesečnice, 18+5tt sam sad…. dečko je i dalje :) sad službeno zapisano, tak da možete staviti na popis. u redu je, zatvorena sam, one kontrakcije su normalne, al ajde nije bilo poslije subote, znači tjedan dana. pokazala mi je mokraćni mjehur, kralježnicu, bubreg, ručice, nožice, glavicu, guzu i visuljka :)
mislim da piše u knjižici da je 260g i 18 cm, ak ja to dobro razumijem!
rekla mi je da sam jako uska dole da ćemo vidjeti za porod. a najbitnije je da je sve u redu! :) na +3kg sam, tlak je, bio 110/70.
baš sam sretna :)
Super za pišonju, neka samo napreduje 😍😍😘, tlak je ok, i moj je takav uvjek. Samo uživaj i budi sretna , nek je sve ok😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji