Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    23. Ožujak 2018. 09:14

Jutro duplici! 
    franova 

Ena31 ma tko ne azurira popis? 
    Ispravite i dopunite ak sta ne valja ili fali pa jos malo krecemo sa pravim dejtovima! 
    (a jesam puna smajlica!)

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

23. Ožujak 2018. 09:17

baarbaraa29

Jutro duplici!franovaEna31 ma tko ne azurira popis?
    Ispravite i dopunite ak sta ne valja ili fali pa jos malo krecemo sa pravim dejtovima!
    (a jesam puna smajlica!)

😘😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

23. Ožujak 2018. 09:21

1.9. Kako se sada čini..mali princ 🤗🤗

Rubia
    23. Ožujak 2018. 10:03

Bravo 💙❤️💙

mamica1985
    23. Ožujak 2018. 10:04

Hej mamice i bebice! Ja od 6h u pogonu, isla sam u labos na KKS i OGTT pretrage, pikali me tri puta u istu venu pa me sad desna ruka rastura, drzim hladni oblog. Jedva sam izdrzala 3h bez kave i hrane i jos cijelu noc trpila da ne idem na wc, a inace se dizem 2 puta. Bebolina nakon one doze secerne vode zakljucila da je na rave lartyu i rasturila mi trbuh sat vremena 😂 Danas 23 tjedna tocno, castim se kavom i keksima s cokoladom za nagradu 😀
    Busice su vam prekrasne, budem i ja jednu svoju danasnju stavila. 😀
    Franova 😘😘😘

23. Ožujak 2018. 10:12

mamica1985

Hej mamice i bebice! Ja od 6h u pogonu, isla sam u labos na KKS i OGTT pretrage, pikali me tri puta u istu venu pa me sad desna ruka rastura, drzim hladni oblog. Jedva sam izdrzala 3h bez kave i hrane i jos cijelu noc trpila da ne idem na wc, a inace se dizem 2 puta. Bebolina nakon one doze secerne vode zakljucila da je na rave lartyu i rasturila mi trbuh sat vremena 😂 Danas 23 tjedna tocno, castim se kavom i keksima s cokoladom za nagradu 😀
    Busice su vam prekrasne, budem i ja jednu svoju danasnju stavila. 😀
    Franova 😘😘😘

Bravo, super si ti to izdržala, samo se počasti, tak i treba😀😘

mamica1985
    23. Ožujak 2018. 10:13
    23+0 tt
    23+0 tt

Marijaa30
    23. Ožujak 2018. 10:25

Evo, došla ja s pregleda.... sad natrag odgovara datumu mjesečnice, 18+5tt sam sad.... dečko je i dalje :) sad službeno zapisano, tak da možete staviti na popis. u redu je, zatvorena sam, one kontrakcije su normalne, al ajde nije bilo poslije subote, znači tjedan dana. pokazala mi je mokraćni mjehur, kralježnicu, bubreg, ručice, nožice, glavicu, guzu i visuljka :)
    mislim da piše u knjižici da je 260g i 18 cm, ak ja to dobro razumijem!
    rekla mi je da sam jako uska dole da ćemo vidjeti za porod. a najbitnije je da je sve u redu! :) na +3kg sam, tlak je bio 110/70.
    baš sam sretna :)

26.8. Ivan 💙💙

23. Ožujak 2018. 10:30

Mamica1985 lijepo se zaokružujete 😍😍, slatka bušica😍😍

23. Ožujak 2018. 10:32

macica2

Evo, došla ja s pregleda…. sad natrag odgovara datumu mjesečnice, 18+5tt sam sad…. dečko je i dalje :) sad službeno zapisano, tak da možete staviti na popis. u redu je, zatvorena sam, one kontrakcije su normalne, al ajde nije bilo poslije subote, znači tjedan dana. pokazala mi je mokraćni mjehur, kralježnicu, bubreg, ručice, nožice, glavicu, guzu i visuljka :)
    mislim da piše u knjižici da je 260g i 18 cm, ak ja to dobro razumijem!
    rekla mi je da sam jako uska dole da ćemo vidjeti za porod. a najbitnije je da je sve u redu! :) na +3kg sam, tlak je, bio 110/70.
    baš sam sretna :)

Super za pišonju, neka samo napreduje 😍😍😘, tlak je ok, i moj je takav uvjek. Samo uživaj i budi sretna , nek je sve ok😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.