Hvala vam curke ☺☺ jos malo pa sam i ja na 3ojci sto se tjedana tice 😋
A busa bas je velika ali dobro 🙂
mladamamice ma preslatki i ti i busica 😍😍😍😍
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hej curke.
Proud divna ti i bušo! Fakat se kod usporedbe jako vidi razlika 😊. Nek si ti sve obavila i zubek i transfuziju.
Mladamamica 😍😍😍. Wau divan bušo i mamica.
Macica češnjaka jedi ak misliš da buš se razbolila.
Pharmama nadam se da je glava stala.
Ja bila na pregledu. Sve je uredno. Bebo se još nije okrenuo glavics je gore. Imamo 1200 g. Cerviks mi je 3.5 T oblik i dr kaže da je to za ove tjedne super.
Mora ležat na lijevom boku da se okrene. I mama je na +7.
I to je to.. umoran sam i mozak mi ne dela.
Ah da sjećam se eninih noktiju i slatkača i Proudinih noktiju 😂.
Ljubim idem klince uspavat i spat
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Danas se skrivao iza ručice a i dok nije bio raspoložen pa je ovo najbolje što imamo 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej curke.
Proud divna ti i bušo! Fakat se kod usporedbe jako vidi razlika 😊. Nek si ti sve obavila i zubek i transfuziju.
Mladamamica 😍😍😍. Wau divan bušo i mamica.
Macica češnjaka jedi ak misliš da buš se razbolila.
Pharmama nadam se da je glava stala.
Ja bila na pregledu. Sve je uredno. Bebo se još nije okrenuo glavics je gore. Imamo 1200 g. Cerviks mi je 3.5 T oblik i dr kaže da je to za ove tjedne super.
Mora ležat na lijevom boku da se okrene. I mama je na +7.
I to je to.. umoran sam i mozak mi ne dela.
Ah da sjećam se eninih noktiju i slatkača i Proudinih noktiju 😂.
Ljubim idem klince uspavat i spat
Super za pregled i bebicu💙💙, ma ljepo se vidi čelo, ličeko, nosić, usta😍😍😍😍😘😘😘.
😂😂 ajde da je netko primjetio i moje noktiće😂
Iviymicek,drago mi je da je sve dobro, nek bude i dalje! Lijepa slicica, vidi se liceko 😃
Ja jedva čekam sutro ujutro da vidim svoju bebicu! Pregled u pola 8! Isto se nadam da će sve biti u redu.
26.8. Ivan 💙💙
Iviymicek,drago mi je da je sve dobro, nek bude i dalje! Lijepa slicica, vidi se liceko 😃
Ja jedva čekam sutro ujutro da vidim svoju bebicu! Pregled u pola 8! Isto se nadam da će sve biti u redu.
Sretno na pregledu😀
Ja se isto svaki put sekiram ali uvijek sve bude dobro. Samo hrabro i još malo do pregleda 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ivy super za bebicu i tebe 😙😙😙😙😙
ja se odo srediti pa spakirati dragog do kraja sutra ujutro putuje uh 😐
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji