Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    14. Ožujak 2018. 14:54

Ja imam malo vise al nemam bas hlacica broja 50 ..svi mi kazu rodit ces u vrucini al sta ja znam mozda zatreba 😏

franovamamita
    14. Ožujak 2018. 14:56

Mladamamica1911

Ja imam malo vise al nemam bas hlacica broja 50 ..svi mi kazu rodit ces u vrucini al sta ja znam mozda zatreba 😏

bez obzira ma vrucine tek rodenoj bebi u prvim danima trebaju hlacice i carapice ☺ 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mladamamica1911
    14. Ožujak 2018. 15:22

franovamamita

Mladamamica1911

bez obzira ma vrucine tek rodenoj bebi u prvim danima trebaju hlacice i carapice ☺

Ma znam kazem imam ih par al ne znam dali vi dokupila jos 🙂

Marijaa30
    14. Ožujak 2018. 15:25

Hvala cure, tak sam si i mislila, negdje oko 50 :D 
    jedva čekam :)

26.8. Ivan 💙💙

Rubia
    14. Ožujak 2018. 15:28

Zna li neko kakva su Kunert kolica... iskustva... nama se svidjela ova Rotax 3u1 i nisu skupa.. lako se sklapaju, samo su za 2kg teza od Bebetto

pharmamma
    14. Ožujak 2018. 16:06

Meni je u planu početi sve pripremati za mjesec dana kad mi krene godišnji..dio ormara za bebine stvari sam ispraznila,preostaje mi shopping robice,odabrati kolica i autosjedalicu,a kindač i sve ostalo samo uzmemo kod seke i složimo..kozmetiku,dudice,bočice-to ću riješiti dok sam još u ljekarni da ne gnjavim kasnije svoje cure kaj da mi sve naruče 😁 

14. Ožujak 2018. 16:49

I onda je Bog došao do mog sela i rekao LAKU NOĆ 😂😂,...jbm ti selo i zaselak, nema strujeee😯😯😯😯😯

14. Ožujak 2018. 17:02

Rubia

Zna li neko kakva su Kunert kolica… iskustva… nama se svidjela ova Rotax 3u1 i nisu skupa.. lako se sklapaju, samo su za 2kg teza od Bebetto

Ako ti je kilaza vazna,  onda su ova definitivno preteska,  jer i Bebeto su bome vec fino teska.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    14. Ožujak 2018. 19:44

Moram u dnevnu radit guk profil 🤮

Teic
    14. Ožujak 2018. 19:56

Drage mamice, javljam se sa pregleda.. Danas nam je 18+4, imam +3kg, nadam se da to nije previse 😁
    Ja sam u sebi prizeljkivala curicu, a tata decka, a danas smo vidjeli testise, barem je tako rekao dr., to jest da je najvjerojatnije decko! Tati nemozes do nosa, a ja sam isto sretna jer je sve u redu sa deckicem 😍
    I da, poceo je ritati mamu prekjucer, i tata ga je osjetio odmah jucer, a i danas nam se javio mali nogometas😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.