Ja imam malo vise al nemam bas hlacica broja 50 ..svi mi kazu rodit ces u vrucini al sta ja znam mozda zatreba 😏
Ja imam malo vise al nemam bas hlacica broja 50 ..svi mi kazu rodit ces u vrucini al sta ja znam mozda zatreba 😏
bez obzira ma vrucine tek rodenoj bebi u prvim danima trebaju hlacice i carapice ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
bez obzira ma vrucine tek rodenoj bebi u prvim danima trebaju hlacice i carapice ☺
Ma znam kazem imam ih par al ne znam dali vi dokupila jos 🙂
Hvala cure, tak sam si i mislila, negdje oko 50 :D
jedva čekam :)
26.8. Ivan 💙💙
Zna li neko kakva su Kunert kolica... iskustva... nama se svidjela ova Rotax 3u1 i nisu skupa.. lako se sklapaju, samo su za 2kg teza od Bebetto
Meni je u planu početi sve pripremati za mjesec dana kad mi krene godišnji..dio ormara za bebine stvari sam ispraznila,preostaje mi shopping robice,odabrati kolica i autosjedalicu,a kindač i sve ostalo samo uzmemo kod seke i složimo..kozmetiku,dudice,bočice-to ću riješiti dok sam još u ljekarni da ne gnjavim kasnije svoje cure kaj da mi sve naruče 😁
I onda je Bog došao do mog sela i rekao LAKU NOĆ 😂😂,...jbm ti selo i zaselak, nema strujeee😯😯😯😯😯
Zna li neko kakva su Kunert kolica… iskustva… nama se svidjela ova Rotax 3u1 i nisu skupa.. lako se sklapaju, samo su za 2kg teza od Bebetto
Ako ti je kilaza vazna, onda su ova definitivno preteska, jer i Bebeto su bome vec fino teska.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage mamice, javljam se sa pregleda.. Danas nam je 18+4, imam +3kg, nadam se da to nije previse 😁
Ja sam u sebi prizeljkivala curicu, a tata decka, a danas smo vidjeli testise, barem je tako rekao dr., to jest da je najvjerojatnije decko! Tati nemozes do nosa, a ja sam isto sretna jer je sve u redu sa deckicem 😍
I da, poceo je ritati mamu prekjucer, i tata ga je osjetio odmah jucer, a i danas nam se javio mali nogometas😎
Sortiraj odgovore
Najstariji