Dojelu = dijelu
😂😂😂😂
Ili krivo dohvati slova koja su blizu na tipkovnici, kao ste se vidi iz prilozenog
Ali rasporediti po licu je bio vrh 😂😂😂😂😂
A ti mi čitaš misli, pišeš u isto vrijeme kaj i ja, vrh😂😂🤣
Zakon 😂😂😂😂
Veliki umovi, jednako misle 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
dan cure
lijepo ste me nssmijale s velikim i malima ali bitno da su cvrsti i ds stoje 😂😂😂😂😂
drago mi je da ste vi i bebice dobro i sve ste mi bas lijepe 😍😍😍
i mi smo danas obavili pregled..sve je ok hvala Bogu,zatvorena sam ima dovoljno vode i misek je tezsk 525g 😊 a ja dobila bome 4kg u mj dana i sad smo na +8kg...puno jbt al ja sam stalno gladna...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
evo ga koliko ga je uspijela uloviti jer je stslno u pokretu 😁😁
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
dan cure
lijepo ste me nssmijale s velikim i malima ali bitno da su cvrsti i ds stoje😂😂😂😂😂
i mi smo danas obavili pregled..sve je ok hvala Bogu,zatvorena sam ima dovoljno vode i misek je tezsk 525g 😊 a ja dobila bome 4kg u mj dana i sad smo na +8kg…puno jbt al ja sam stalno gladna…
Ajde super, hvala Bogu da je sve dobro, i beba i mama. A kile ko kile, gore dole😂😂
Awww, smješka se 😍😍😍
dan cure
lijepo ste me nssmijale s velikim i malima ali bitno da su cvrsti i ds stoje😂😂😂😂😂
i mi smo danas obavili pregled..sve je ok hvala Bogu,zatvorena sam ima dovoljno vode i misek je tezsk 525g 😊 a ja dobila bome 4kg u mj dana i sad smo na +8kg…puno jbt al ja sam stalno gladna…
Nama koje imamo zabranu dabe i stoje 😂😂
Hvala vam cure a valjda su u trbuhu neznam 😁
Tea idem na oggt sad dobila sam uputnicu pa se moram narucit 😓
Proudy ne selimo skroz jos bar 2 tjedna a sto se tice kave i kad odselim dogegam se ja do sesveta bez beda 😊😊
Franova 😍😍😍😍
Nek ste vi dobro, kile budu otisle 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajmeee slatkisic 😍😍😍
dan cure
Nama koje imamo zabranu dabe i stoje 😂😂
Hvala vam cure a valjda su u trbuhu neznam 😁
Tea idem na oggt sad dobila sam uputnicu pa se moram narucit 😓
Proudy ne selimo skroz jos bar 2 tjedna a sto se tice kave i kad odselim dogegam se ja do sesveta bez beda 😊😊
Bas to, uzalud mi i to kaj stoji 😂😂😂😂
Aha, onda dobro, nemres mi otic da nismo kavu popile 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej,dosla sam s posla.... Ubijaju me stepenice 😋 rekla sam dragom da samo prizemnica dolazi u obzir, necu stepenice!
Cure, ja opce ne vidim te kile na vama, sve je u busiki! Lijepe ste 😃
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji