Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2018. 16:47

ProudMomy

Mladamamica lijepo se zaokruzila busica vec 😍
    Hvala ti draga 😘
    A sto te muci?

Ja sam sad popodne s malim zaspala i takav sam odvratan san sanjala da sam se probudila jecajuci, evo jos ne mogu doc so sebe.

Ajoij maco....ne se sikirati, to je samo glupi san, zaboravi ga, ne misli više na to😘😘😍😍🤗🤗🤗🤗evo grlim da prođe🤗🤗

Mladamamica1911
    01. Ožujak 2018. 16:48

ProudMomy

Mladamamica lijepo se zaokruzila busica vec 😍
    Hvala ti draga 😘
    A sto te muci?

Ja sam sad popodne s malim zaspala i takav sam odvratan san sanjala da sam se probudila jecajuci, evo jos ne mogu doc so sebe.

Ma nista me bas ne muci nego sam nekako izmorena ne znam kako bi objasnila to uopce ko hrpa 💩 ..
    Nekako nit mirisem nit smrdim ali nista me direktno ne muci ili boli 🤔

01. Ožujak 2018. 16:54

Ma uzas! Moram si nest pojest,  da se popravim 😁 hvala ti Ena 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

01. Ožujak 2018. 17:50

ProudMomy

Ma uzas! Moram si nest pojest, da se popravim 😁 hvala ti Ena 😘

Ja sam papala pohane pileće šnicle i zelenu salatu malo prije, ko da sam iza sebe bacila😱...otišao m po doznake, usput u lidl 😀😀😂😂

01. Ožujak 2018. 18:02

Ena31

ProudMomy

Ja sam papala pohane pileće šnicle i zelenu salatu malo prije, ko da sam iza sebe bacila😱…otišao m po doznake, usput u lidl 😀😀😂😂

Joooj Lidl 😍 ja tak volim sve te pizdarije iz lidla,  grickalice koje kakve,  njihove mi najdraze. 
    Ja sam danas imala varivo od jucer. Bude mi super kad imam tak nest za dva dana,  al nekak mi se uvijek ne jede to drugi dan. 😁 al ne bacam hranu,  pa jbg.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

01. Ožujak 2018. 18:09

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ja sam papala pohane pileće šnicle i zelenu salatu malo prije, ko da sam iza sebe bacila😱…otišao m po doznake, usput u lidl 😀😀😂😂

Joooj Lidl 😍 ja tak volim sve te pizdarije iz lidla, grickalice koje kakve, njihove mi najdraze.
    Ja sam danas imala varivo od jucer. Bude mi super kad imam tak nest za dva dana, al nekak mi se uvijek ne jede to drugi dan. 😁 al ne bacam hranu, pa jbg.

I ja obožavam lidl😍...meni je varivo bolje drugi, čak treći dan kad odstoji i sastoji se fino sjedine, tak ti i ja kuham da bude i za sutradan pa prigovaraju da skuham za vojsku kineza😂😂 jer sveki kuha kolko misli da je dosta za taj obrok, ja to nevolim tak, možda bi neko i repete😂😂

01. Ožujak 2018. 18:19

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Joooj Lidl 😍 ja tak volim sve te pizdarije iz lidla, grickalice koje kakve, njihove mi najdraze.
    Ja sam danas imala varivo od jucer. Bude mi super kad imam tak nest za dva dana, al nekak mi se uvijek ne jede to drugi dan. 😁 al ne bacam hranu, pa jbg.

I ja obožavam lidl😍…meni je varivo bolje drugi, čak treći dan kad odstoji i sastoji se fino sjedine, tak ti i ja kuham da bude i za sutradan pa prigovaraju da skuham za vojsku kineza😂😂 jer sveki kuha kolko misli da je dosta za taj obrok, ja to nevolim tak, možda bi neko i repete😂😂

Pa i ja uvijek vise kuham,  a pogotovo ta variva,  to uvijek gledam da mi bude  za 2 dana. Pogotovo kad radim,  to mi je super,  da ne moram nist na brzinu kuhat kad dodjem doma. 
    I meni je finije varivo drugi dan,  ali mi se rijetko jede drugi dan 🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    01. Ožujak 2018. 18:55

Ja sam odgulila 2 sata sna, baš sam se ubila od spavanja hahah 😌😌😌
    Inace ne volim slatko, ali ovako kad spavam popodne, dode mi da pojedem sve sto postoji cim otvorim oci...pogotovo slatko 🙄 
    Sad ne znam sto bi radila, previse vremena imam, 3,2,1 kuhaj nije ni blizu

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Marijaa30
    01. Ožujak 2018. 19:20

Ja sam Imala instrukcije s curom koja mi redovito dolazi i nakon jednog sata mi je baš tesko bilo sjediti, desna strana mi je koma... Uvijek muci!

Ni ja ne volim drugi dan jesti varivo, al kad nema drugog, sto cu 😋 
    Proud, to je bio samo ruzan san.. ne brini,mozda si nesto ruzno citala il gledala na tv pa iz podsvjesti doslo.
    Sutra idem na pregled u pola 8, nadam se samo dobrim rijecima!

26.8. Ivan 💙💙

01. Ožujak 2018. 19:45

Baš super Tea da si odspavala, ja volim preko dana malo odspavat ali rijetko kad mogu, prije kad sam radila sam morala spavat popodne, nisam mogla izdržati a sad nema šanse, preodmorna sam😂😂.
    Macica sretno sutra 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.