Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Veljača 2018. 10:03

Jutro drage moje. Ajme Mono..nadam se da su dobro ona i bebica🙏🙏. Cure s nesanicom, nemam savjet...Ivymicek čuvaj čučicu, moraš ju izliječiti. J@m@ bolje da ti hrčeš nego on 😂😂, moj i dalje hrče ko slon a sad nemrem otići u ljekarnu po sprej...

baarbaraa29
    21. Veljača 2018. 10:04

Mozda i meni podeblja pa zbilja budem ko Pez bomboni! 😆
    Pozdravi ih sve od Ljetnica! Da vam se sad ne ubacujemo!! 😚😚😚😚😚😚........

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    21. Veljača 2018. 10:12

ProudMomy

Ne znam Ivy, bas su se zaredali, ovo je 5 prijevremeni porod na proljetnicama. I bas me streslo ovo!
    Jucer je slabo osjecala bebu, na baby w.slabi otkucaji, otisla u petrovu. Ctg los, otkucaji padali!
    Bebica ima 1800g i vjerujem da je lavica kao i nasa Mono!

Nije idealn težina ali je to dobra težina. Držim fige da bebo prođe bez puno inkubatora i da beba i mama budu supach. Ja kad sam 2 put rodila curka je rodila bebača 1700 g u 35 tjednu, bio je malo u inkubatoru, bili su malo duže na odjelu i sad je veseli kikach os 3 g. Tako da vjerujem da će sve biti ok. 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    21. Veljača 2018. 10:15

baarbaraa29

Pozdravi ih sve od Ljetnica! Da vam se sad ne ubacujemo!! 😚😚😚😚😚😚…….

😂😂😂 Pez bombon 😂😂😂. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

21. Veljača 2018. 10:15

Mono je evo bila 33+1. Ja duboko vjerujem da ce svr biti ok i da je mala lavica na mamu! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

21. Veljača 2018. 10:16

ivymicek

baarbaraa29

Pozdravi ih sve od Ljetnica! Da vam se sad ne ubacujemo!! 😚😚😚😚😚😚…….

😂😂😂 Pez bombon 😂😂😂.

Tocno Pezici hahahha 
    Ja kad cujem da cura stavlja 3x3 ja se majke mi mislim,  pa kud??? Hahahahaha

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    21. Veljača 2018. 10:24

A zivote, meni ovaj jedan od nocas nacurio van, a sta da idu 3. To dupe u zrak cijeli dan! 😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

21. Veljača 2018. 10:26

baarbaraa29

A zivote, meni ovaj jedan od nocas nacurio van, a sta da idu 3. To dupe u zrak cijeli dan! 😆

Ma meni to stalno curi 😂😂😂😂
    Jer jos mi se ni ovi jutarnji ne otope,  a vec guram nove,  stalno sam mokrih gaca 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mamica1985
    21. Veljača 2018. 10:31

hej curke, puno vas sve pozdravljam I pratim, ali nikako da se malo javim. baš me iznenađuje ovaj trend prijevremenih na Proljetnicama, nadam se I vjerujem da će I mame I bebe biti super. :)

moja bebica je jako aktivna postala, osjetimo je I s "vanjske" strane, tatina ruka je umiruje, a moja i sekina razbuđuje :) u petak pregled, jedva čekam :)

puse I pozdravi svima!

franovamamita
    21. Veljača 2018. 10:38

dan 
    ajme stvarno su uranile proljetnice,al drzim fige da bude sve ok😙
    ja se probudila s vrtoglavicom jedva sam otisla do pekare uzas kako me ljulja kao da sam pijana uzas 😝

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.