Ja sam bas mislila sto cu ako mi kazu sad odmah da idem jer mi ubrzo istice ugovor pa bi ja isla kad mi daju novi... Makar moja socijalna gin je toliko bila skrta s uputnicama i svime da nemam osjecaj da bi s bolovanjem bilo drugacije 😐
Jel zna koja zašto mi se u potpisu ne prikazuje slika kako treba? Što sam napravila krivo ?
e a ovo drugo me zanima slijedeće :
Naknada plaće u iznosu 100% od osnovice za naknadu plaće
[ul]
[li]za vrijeme privremene nesposobnosti za rad zbog rane, ozljede ili bolesti koja je neposredna posljedica sudjelovanja u Domovinskom ratu,[/li]
[li]za vrijeme privremene nesposobnosti za rad zbog bolesti i komplikacija u svezi s trudnoćom i porođajem,[/li]
[li]za vrijeme korištenja rodiljnog dopusta i prava na rad s polovicom punog radnog vremena,[/li]
[li]za vrijeme korištenja dopusta za slučaj smrti djeteta, u slučaju mrtvorođenog djeteta ili smrti djeteta za vrijeme korištenja rodiljnog dopusta,[/li]
[li]za vrijeme njege oboljelog djeteta mlađeg od tri godine života,[/li]
[li]za vrijeme privremene nesposobnosti za rad zbog transplantacije živog tkiva i organa u korist druge osobe,[/li]
[li]za vrijeme dok je osiguranik izoliran kao kliconoša ili zbog pojave zaraze u njegovoj okolini,[/li]
[li]za vrijeme privremene nesposobnosti za rad zbog priznate ozljede na radu ili profesionalne bolesti.[/li]
[/ul]
Da li navedeno znači da za vrijeme komplikacija dobivamo 100 % iznos osnovice plaće? Ili je maksimalno onih 4.257,00 kn ?
Po ovom što sam našla na HZZO stranicama ispada da se ipak dobiva 100% plaće bez ograničenja, ili ?
"Najniži mjesečni iznos naknade plaće, za puno radno vrijeme, iznosi 25% od proračunske osnovice, odnosno 831,50 kuna (ukoliko trudnica nema prethodno osiguranje, 9 mjeseci neprekidno ili 12 mjeseci s prekidima u prethodne dvije godine).
Najviši mjesečni iznos naknade plaće, za puno radno vrijeme, kada se ona isplaćuje na teret sredstava HZZO-a, je proračunska osnovica uvećana za 28%, odnosno 4.257,28 kuna. "
http://www.racunovodja.hr/33/naknada-pla-e-zbog-bolovanja-radi-komplikacija-u-svezi-s-trudno-om-i-porodom-uniqueidRCViWTptZHJ3hZAWP4cu4l_BGQAyv6mg/
Nema više od toga.
27.6. 💙
Barbara meni ti je urinokultura pokazala beta hemoliticki streptokok. Pa sam dobila jedan antibiotik. U meduvremenu je dosao i bris cerviksa-aerobi i tamo imam taj streptokok i klebsiellu. Pa od jucer pijem novi antibiotik. Inace nisam imala nikakve simptome pa me to malo iznenadilo, a kasnije sam saznala da je to na zalost cesto u trudnoci. Koliko god se pazili ali nas je imunitet sad jako oslabljen i bit ce tako dok se beba malo ne razvije. Civajte se curke i puno ruke prati, izbjegavati guzve 😘
Lunaa trebas kopirati onaj link pod forumi koji je skroz desno, neki cudni naziv.
I ostale cure bi mogle stavit ticker, lakse vas je pratiti
Lunaa trebas kopirati onaj link pod forumi koji je skroz desno, neki cudni naziv.
I ostale cure bi mogle stavit ticker, lakse vas je pratiti
Ja sam taj ticker pokušavala staviti i u prvoj trudnoći pa nisam uspjela,tak da... tup
Ja sam bas mislila sto cu ako mi kazu sad odmah da idem jer mi ubrzo istice ugovor pa bi ja isla kad mi daju novi… Makar moja socijalna gin je toliko bila skrta s uputnicama i svime da nemam osjecaj da bi s bolovanjem bilo drugacije 😐
Jessy što više odmora , a što se tiće komplikacija neznam što reči ,ja sam htjela odmah jer puno na poslu stojim,puno putovanja autom doma dvogodišnjak,al...naravno da mi nije dala ,kao rekla je na idućem pregledu,tad ću biti 10tt ,a čula sam kao ako je sve kakt ok da prije 10tt nesmiju davati komplikacije,sad ga znaj
Hahaha mare, ajde probaj opet. Klikni na moj, izaberi sve sto zelis, i onda kad dodes do zadnjeg koraka izaberi forums i pod forums izaberi zadnji kod. Njega kopiras u svoj potpis kad odes na svoj profil klokanice, spremis i to je to! Ajmo svi tickere na sunce 😂
Ja sam na bolovanju od 6.tt,odnosno cim mi je gin.potvrdila trudnocu otvorila mi je bolovanje...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji