Ja idem danas privatno na pregled jer ne mogu vise docekati… Bas me strah, ali nadam se da ce dobro proci 😐
bit će sve ok!!! čekamo izvještaj !!!!
Sta se tice tih nalaza sve sam obavila samo otkucaje cekam da mirnije počne trudnoća
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Ja cu se malo i kod vas prebaciti, tamo sam na proljetnim, iako spadam mozda vise na ljetne pa vas citam i pratim. Sad sam cc 7 tjedan.
Jessy javi kako proslo 😊💪🏼
Ja imam u srijedu pregled 😁 bas se veselim
I ja sam i na jednim i drugim bebama pa pišem i tu i tamo.
Evo i vama izvjestaj: bilo je ok na pregledu, srce kucaaaa 😊😊😊
Jedino imam mali hematom pa sam dobila duphastone i preporuku da se ne naprezem.
Ajme super,drago mi je za vas dvoje
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Hej curke..evo da se i ja pridruzim! Jedinu koju ovdje poznam je Jessy pa mi je bas drago cuti da si cula svoje malo srceko, a nadam se da cemo se sve zajedno nastavit druzit sljedecih mjeseci!
Ja sam u nekom cudnom raspolozenju.. Proslu sub.smo saznali i danima sam bila sva neka tupa! Kao da ga nismo cekali mjesecima!! I sad kad mi lagano sve dolazi u glavu i kad se pocinjem veseliti paralelno osjecam i strah! Ono sto se sada moze vidjeti se vidi i sve je ok, u sri.idemo opet doktoru, a onda se nadam da cemo vec na onom sljedecem pregledu i mi cuti srce!
Mislila sam da kad napokon docekamo T da cu bit luda od srece, a ja samo luda!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Haha barbara, ista stvar kod mene!! Mislila sam da kad jednom vidim plus da ce to biti ludilo od srece, a ono doslovno ludilo 😁😁😁😁
Super Jessy 😍 Bit ce i dalje sve ok samo uspori.
Kakva sreca, samo je briga dosla!!!! Stalno nesto! Zelim nam sto urednije trudnoce. Evo ja na drugoj kutiji antibiotika, nekako se nosim s tim, samo se nadam da nece biti posljedica za bebu.🙏
Honey sta te uhvatilo pa si na antibioticima?
Ja imam slicnu brigu! U prvim danima sam par puta popila brufen jer me glava ubijala! Inace imam ceste glavobolje i toliko puta sam ih znala izbjegavat i trpit jer je bilo "sta ako se primilo", a ovaj put sam bila bas obratnog razmisljanja "e mos mislit bas je sada" i evo!
Sto moja mama kaze "najlakse napravit djete, poslje su brige" Iako ovaj prvi dio kod nas bas ne drzi vodu, al ovaj drugi je poceo puno ranije nego sam mislila da bude!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji