Busice su vam prekrasne 😍😍😍😍 Moja se jos uvijek javi smo u vecernjim satima 😂
S obzirom da mi jos nista nije iskocilo nisam si ni trazila trudnicku odjecu. ☺
💗Baby E💗
Ja sam kupila dvoje trudnicke tajice u H&M,trudnicki hulahop u Lidla i dobila nesto trudnickih traperica,hlaca,haljinu,majicu,kosulju-sve H&M :)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
isti slucaj i kod mene
Dobro jutro cure!!!!!evo nije me bilo nekoliko dana,pa vas ne mogu sve pohvatat…10.01 sam bila na prvom pregledu.ajme uzbuđenja.točkica i srce titra u točkici ka zvjezdica…trudna sam mjesec dana.vadila sam jučer krvnu sliku,urin i tsh..sve je odlično jedino sam malo anemična i dala mi je željezo(heferol),i folnu kiselinu(folacin).radit ću do kraja prvog i onda idem na bolovanje….eto….mučnine su povremene,ali sam totalno iscrpljena,usporena i spava mi se za poludit
Heej pa ti si sa trudilica, nez jel me se sjecas. Cestitam ti 😍
dada sječam te se hvala na čestitkama..evo nakon godine dana uspilo i nama!!!!!kako si ti???
Honey za sad heferol dobro podnosim,ali mi je čudno da mi nije dala i vitamin C uz njega!!!vidim da mnoge stavljate slike pupica...ma super su vam,ja još moram čekat na moju
isti slucaj i kod mene
Kad ti je termin? :)
💗Baby E💗
Woooow koje bušice!! Moje nema jos pa jos uvijek nosim hlace koje sam i inace nosila. Kako je krenulo, sumnjam da cu kupovati nesto "trudnicko". Ako bas zagusti, nosit cu haljine.
TeaC, samo sam zapamtila kako imas mladu mamu!! 😱😱
Moja je vise od 20 godina starija od tvoje!
Ne treba ni meni jos nista trudnicko pa ne kupujem. Trebat ce mi hlace vjerojatno, za ljeto ce bit super haljine.
Puno nas je u 7. mj, bit ce napeto 😁
17.7. 💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji