Mislim da ne bi ni mogla u njih,osobno,ne znam,mozda nakon toga bi drukcije razm.,ali opet ja tim zenama skidam kapu,koje se ne obaziru na to i s ponosom pokazuju
Ja sam godinu nakon prvog poroda nosila jednodjelni budala…a onda sam vidila da cure koje nikad nisu rodile setaju ponosno sa strijama i deblje od mene i onda sam si rekla glupaco cim se opterecujes?! Iduce ljeto sam bila u dvodjelnom naravno 😁
To je to,skidam kapu i svaka cast
Cure prekrasne ste 😍❤️
I ja jedva cekam lopticu 😍😍
Ja se mazem cime i inace, nista specijalno protiv strija nemam. Sad imam L'Occitane bademovo ulje i mlijeko za tijelo, obozavam miris bademastih mazalica 😀
Ne znam koliko je moguce da prodem bez strija, nemam ih iz puberteta a nije ih ni mama dobila ni u jednoj od 3 trudnoce. Kako bude bit ce, to je najmanji problem 😉
17.7. 💝💝
Ja se neki dan sjetila pocetka,testa pa ovog foruma,a gle nas sad,vecinom sve blizu polovice,kraj pa kad krenemo redat se..smijeh
aaaaaa lijepih li busica
jooooooooooj strije hm ja sam mislila da ih necu ni imati jer nisam imala ni jednu prije trudnoce i sve do 37tt onda doslovno preko noci pocela pucati prestrasno koliko sam ih dobila i mogu vam reci da sam cak 3 god nakon poroda izbjegavala da me bilo tko vidi bilo me sram mada sam imala 50kg visak koze na stomaku i strije me ubile onda sam prihvatila napokon da se tijelo promjenilo i to je to sad ih s ponosom pokazujem znam zasto su tu
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Daleko je jos od pravog trbuha ali malo se podebljao i pocinje se zaokruzivati
17.7. 💝💝
mi sa 18 tjedana 🤗
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jeste vi kupile što od trudničke odjeće. Ja sam išla u trudnički shopping i nisam ništa trudničko kupila. Trapke u H&M 350 kn (to im nedam za zadnjih 5 mj trudnoće). Na kraju kupila baggy hlače i trenirku te jedne tajice hlače visokog struka ali sve ne trudničko.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji