Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    12. Siječanj 2018. 18:36

Covjece, kad ce moja busa bit takva okrugla? 😂😂
    Confused jesu li to strije iz ove trudnoce? Ja imam od puberteta dosta po guzici i par po sisama iako nemam velike sise kad nisam trudna, tako da ne kuzim kako ali dobro hahha

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    12. Siječanj 2018. 18:38

Genetski bi mogla bit mama tigrica 💪😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Confused
    12. Siječanj 2018. 18:38

TeaC

Covjece, kad ce moja busa bit takva okrugla? 😂😂
    Confused jesu li to strije iz ove trudnoce? Ja imam od puberteta dosta po guzici i par po sisama iako nemam velike sise kad nisam trudna, tako da ne kuzim kako ali dobro hahha

Ne,strije su iz prve trudnoce.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Confused
    12. Siječanj 2018. 18:39

TeaC

E a vidis,moja mama rodila nas 5 i nijedne strije.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

Tea👶
    12. Siječanj 2018. 18:44

Eto...moja mama je bas jako popucala po trbuhu u drugoj trudnoci...meni osobno to ne predstavlja nesto cime bi se opterecivala, voljela bi da ne dobijem, ali Boze moj...nikad se nisam sramila ni ovih na guzi, nekako sam imala osjecaj kao da moraju bit tu hahahhaha 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Mya
    12. Siječanj 2018. 18:45

Confused

TeaC

A daj,sad si mi ubila nadu,gledam po mami,sa nijednom od nas dvije nije dobila ni popucala,i genetika pala u vodu 😁

12. Siječanj 2018. 18:46

Woowww curke, e to su sad već ljepe velke bušice😍😍🤗

Mya
    12. Siječanj 2018. 18:47

Jos mi svekrva ostaje haha

Tea👶
    12. Siječanj 2018. 18:48

J@m@

Confused

TeaC

A daj,sad si mi ubila nadu,gledam po mami,sa nijednom od nas dvije nije dobila ni popucala,i genetika pala u vodu 😁

😂😂😂😂 naucis ih nosit i bude dobro...samo se nemoj zabit u jednodjelni kupaci ako ih dobijes, mi smo mamu vazda tjerali da baci te jednodjelne...inace danas ima 43 godine i tek ih je bacila prije 2,3 godine, a valjda 10 godina joj govorimo da nije to bas tako strasno hahah 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Confused
    12. Siječanj 2018. 18:53

Ja sam godinu nakon prvog poroda nosila jednodjelni budala...a onda sam vidila da cure koje nikad nisu rodile setaju ponosno sa strijama i deblje od mene i onda sam si rekla glupaco cim se opterecujes?! Iduce ljeto sam bila u dvodjelnom naravno 😁

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.