Nemas sta razmisljati nego otvoriti bolovanje
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Ma znam da nemam što razmišljati. Samo se nadam da će priča o stresu biti dovoljna za mog ginekologa.
27.6. 💙
Joj cure, kod mene je slična situacija, ali ja sam sama kriva za to. :( Naime, nisam upisala novu godinu na faksu prošle godine jer sam radila i nisam si više mogla financirati cijelu priču oko faksa. A nisam znala za onih 30 dana za HZZO i sad sam bez osiguranja. :( radim na ugovor o djelu i pojma nemam što će biti kad im kažem da sam trudna iako mi je šef super čovjek, ali nisam sigurna mogu li me zaposliti.
Nadam se da ce nam svima na kraju sve ispasti dobro,da nema toga stresa i brige oko poslova
28.06.2018.
Nadam se da ce nam svima na kraju sve ispasti dobro,da nema toga stresa i brige oko poslova
Držimo figee bitno da su bebe dobro, a ostalo će doći na svoje.
Joj cure, kod mene je slična situacija, ali ja sam sama kriva za to. :( Naime, nisam upisala novu godinu na faksu prošle godine jer sam radila i nisam si više mogla financirati cijelu priču oko faksa. A nisam znala za onih 30 dana za HZZO i sad sam bez osiguranja. :( radim na ugovor o djelu i pojma nemam što će biti kad im kažem da sam trudna iako mi je šef super čovjek, ali nisam sigurna mogu li me zaposliti.
Imaš li nekoga u blizini sa svojim obrtom/firmom, pa da te prijavi kod sebe na minimalac barem, a ti daješ lovu koju ti uplaćuje za doprinose? To je radila masa cura u mojoj bivšoj firmi da puni staž, a vjerojatno možete sklopiti i neki deal da te zaposli, a ti odeš na bolovanje skoro pa odmah pa da si samo teret države. Čisto radi tih silnih osiguranja.
27.6. 💙
Ma da,ako prije nismo,sad je doslo vrijeme da same sebi postanemo najbitnije,nismo same
28.06.2018.
frendica je imala slicnu situaciju, ostala je bez zdravstvenog, pa su joj rejkli da potpise s deckom koji je zaposlen da zive uizvanbracnoj zajednici pa ima zdravstveno preko njega.
frendica je imala slicnu situaciju, ostala je bez zdravstvenog, pa su joj rejkli da potpise s deckom koji je zaposlen da zive uizvanbracnoj zajednici pa ima zdravstveno preko njega.
Za dobivanje zdravstvenog preko vanbračnog partnera morate biti prijavljeni na istoj adresi ako se ne varam. Znam da oni kompliciraju više od ostalih.
27.6. 💙
Cure,zene sve cestitke i zelim vam uredne i duvne trudnoce, a i porode u da su vam bebaci uvijek zdravi i sretni.
Pisem vam jer sam zelim reci Kolacicu, u trudnoci iako nemas zdravstveno, pokrivena si za sve trudnicke preglede i sve potrebno zbog trudnoce,kao da ga imas. ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji