Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Listopad 2017. 10:31

Nemas sta razmisljati nego otvoriti bolovanje

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

HappySeal
    30. Listopad 2017. 10:32

Ma znam da nemam što razmišljati. Samo se nadam da će priča o stresu biti dovoljna za mog ginekologa. 

27.6. 💙

• Kolačić
    30. Listopad 2017. 10:33

Joj cure, kod mene je slična situacija, ali ja sam sama kriva za to. :( Naime, nisam upisala novu godinu na faksu prošle godine jer sam radila i nisam si više mogla financirati cijelu priču oko faksa. A nisam znala za onih 30 dana za HZZO i sad sam bez osiguranja. :( radim na ugovor o djelu i pojma nemam što će biti kad im kažem da sam trudna iako mi je šef super čovjek, ali nisam sigurna mogu li me zaposliti. 

30. Listopad 2017. 10:36

Nadam se da ce nam svima na kraju sve ispasti dobro,da nema toga stresa i brige oko poslova 

28.06.2018.

• Kolačić
    30. Listopad 2017. 10:37

Jama

Nadam se da ce nam svima na kraju sve ispasti dobro,da nema toga stresa i brige oko poslova

Držimo figee  bitno da su bebe dobro, a ostalo će doći na svoje. 

HappySeal
    30. Listopad 2017. 10:40

Kolačić

Joj cure, kod mene je slična situacija, ali ja sam sama kriva za to. :( Naime, nisam upisala novu godinu na faksu prošle godine jer sam radila i nisam si više mogla financirati cijelu priču oko faksa. A nisam znala za onih 30 dana za HZZO i sad sam bez osiguranja. :( radim na ugovor o djelu i pojma nemam što će biti kad im kažem da sam trudna iako mi je šef super čovjek, ali nisam sigurna mogu li me zaposliti.

Imaš li nekoga u blizini sa svojim obrtom/firmom, pa da te prijavi kod sebe na minimalac barem, a ti daješ lovu koju ti uplaćuje za doprinose? To je radila masa cura u mojoj bivšoj firmi da puni staž, a vjerojatno možete sklopiti i neki deal da te zaposli, a ti odeš na bolovanje skoro pa odmah pa da si samo teret države. Čisto radi tih silnih osiguranja. 

27.6. 💙

30. Listopad 2017. 10:42

Ma da,ako prije nismo,sad je doslo vrijeme da same sebi postanemo najbitnije,nismo same

28.06.2018.

• simpaticna
    30. Listopad 2017. 10:45

Kolačić

frendica je imala slicnu situaciju, ostala je bez zdravstvenog, pa su joj rejkli da potpise s deckom koji je zaposlen da zive uizvanbracnoj zajednici pa ima zdravstveno preko njega. 

HappySeal
    30. Listopad 2017. 10:47

simpaticna

Kolačić

frendica je imala slicnu situaciju, ostala je bez zdravstvenog, pa su joj rejkli da potpise s deckom koji je zaposlen da zive uizvanbracnoj zajednici pa ima zdravstveno preko njega.

Za dobivanje zdravstvenog preko vanbračnog partnera morate biti prijavljeni na istoj adresi ako se ne varam. Znam da oni kompliciraju više od ostalih. 

27.6. 💙

30. Listopad 2017. 10:55

Cure,zene sve cestitke i zelim vam uredne i duvne trudnoce, a i porode u da su vam bebaci uvijek zdravi i sretni. 
    Pisem vam jer sam zelim reci Kolacicu, u trudnoci iako nemas zdravstveno, pokrivena si za sve trudnicke preglede i sve potrebno zbog trudnoce,kao da ga imas. ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.