Evo u 4 manje 15 idem kod ginekologice,javim,nadam se da ce sve bit u redu
šaljem pozitivne misli :)
Ja isto znam da se lupocet smije. Imaju sad i sumece lupocet pa me bas zanima jel se te smiju 🤔
U svakom slucaju, citala sam da je dosta opasno imati temperaturu u trudnoci, posebno u 1. tromjesecju pa da se obavezno mora spustati.
Oko mene su svi bolesni 😓😓
Joj hvala vam puno što bih ja bez vas :) .. sad ću ja neku kombinaciju meda , češnjaka i limuna kako ste rekle.. evo baš pijem kamilicu to mi je jedino što imam na poslu.. a lupocet ću preventivno da ne dobijem preveliku temperaturu
Simpaticna drago mi je da je sve ok prošlo u prvoj T i nadam se da će tako i u ovoj samo još lakše i bez komplikacija!
O tome sam i mislila ali nisam htjela pisati, na žalost ne mora biti svježa krv da bi se radilo o prijetećem spontanom. Dakle može i smeđi iscjedak biti znak prijetećeg pobačaja. U takvim situacijama se samo može propisati progesteron za čuvanje trudnoće i strogo mirovanje, što opet nije garancija da će se trudnoća uredno razvijati. Na razvoj trudnoće na žalost ne može nitko utjecati. To znači da ako je prije 5 dana na uzv bilo sve ok, ne znači da je danas. To je jednostavna istina. Ne treba zato živjeti u strahu i paničariti, ali ja nebi ignorirala iscjedak bilokakav.
Confused sretno i nadam se da će doktorica reći da se radilo o puknuću kapilara i ničem više!
HappySeal ginekologu reci da između ostalog imaš i mučnine i povraćanje pa ti je i zbog toga još stresnije na poslu, te da si i razgovarala sa šeficom, dat će ti bolovanje sigurno!
Jessy taj pritisak može biti normalan i ne mora. Problem u trudnoći je što se mokraća teže izlučuje van i teže se prazni mjehur, zato dolazi do upala itd. Svakako nemoj trpit, i ako si bila sklona upalama mokraćnih kanala ili mjehura, savjetuj se u ljekarni za nešto za lakše izbacivanje. Ja danas idem po novi nalaz urina, baš me zanima jel šta bolji.
Lunaa ja bi na tvom mjestu otišla na bolovanje zbog te prehlade. Teško da ćeš se moći izliječiti radeći. Kao trudnici ti treba puno odmora da bi se tijelo sada obranilo i oporavilo. Moj ti je savjet da se javiš svojoj obiteljskoj doktorici i da ovaj tjedan preležiš pod dekicom! To je jedini lijek za prehladu, jer nedaj bože da se razvije dalje u neku upalu! Čuvaj se!
Evo, samo da prijavim prvo trudničko bljuvanje nakon poslovnog ručka.
Sezam napreduje u zadavanju problema.
Za vikend sam spavala ko nespašena po 15 sati u komadu, ali sva sreća hormoni štitnjače su ok (jutros vadila i već dobila nalaz). Tog me nekako prpa jer se već godinama tučem sa svojom hipotireozom i taman sam je prošle godine uspjela dovesti u red. Hipo i plodnost i općenito trudnoća nisu baš najbolje prijateljice, pa sam na svoju ruku privatno izvadila hormone samo da vidim jesu u ok intervalu za trudnice ili trebam hitno zvati liječnika (kod kojeg se čak 30 dana, privatnik, ubijte me odmah).
27.6. 💙
Pa čestitam HappySeal, sad ne moraš ni lagati, sad stvarno i bljuješ
Drago mi je da su hormoni dobri
Donijet ću i uzorak ako treba
Ionako samo hodam s nekim uzorcima zadnja dva tjedna, a ruke su mi kao da se bodem u venu. I bodem, ali ne sa zabavnim stvarima
27.6. 💙
Cure kako su bubice? Mene je isto užasno bolilo i propadalo do 6 tjedna, sad je ok. Jedino sise ko da će mi eksplodirati, bole užas.. I jedva čekam drugi pregled. Malo sam se prepala jel sve ok s bebicom, jer nemam mučnine i sve mi je ok, ko da nisam trudna. Al ste me umirile malo.. :) neću više čitati gluposti i ružne stvari po forumima okolo
🖤 6.6.2018 🖤
Cure kako su bubice? Mene je isto užasno bolilo i propadalo do 6 tjedna, sad je ok. Jedino sise ko da će mi eksplodirati, bole užas.. I jedva čekam drugi pregled. Malo sam se prepala jel sve ok s bebicom, jer nemam mučnine i sve mi je ok, ko da nisam trudna. Al ste me umirile malo.. :) neću više čitati gluposti i ružne stvari po forumima okolo
Nemoj se brinuti, ja isto nemam mučnine, samo vrtoglavicu i promjene raspoloženja. Mene isto probada, pogotovo ako sjedim ili se krećem duže vrijeme. Meni je mama rekla da je svaka trudnica drugačija, ali da ona nije nijednom povratila u obje trudnoće koliko ih je imala.
Ja sam bila umorna jako i sise su me bolile, ali onda me to prošlo i sad stvarno nemam nikakvih simptoma tako da se stvarno brinem već!
Sortiraj odgovore
Najstariji