Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    20. Prosinac 2017. 19:56

Marta dobrodosla i cestitam! 
    Ja sam protiv cijepljenja za gripu, a za sva ostala cjepiva sam za. Ovo mi je glupo jer se treba svake godine, pa kakvo ti je to onda cjepivo?? I bas svoli koje znam su imali losa iskustva. Mene gripa jos izbjegava, a i ja trudna sad izbjegavam guzve, perem cesto ruke i sl. Treba se cuvati a muza izbacit iz kreveta ako pokupi. 😉

Tinchyca
    20. Prosinac 2017. 20:09

Marta dobrodošla! Želim ti urednu trudnoću! 
    Ja sam isto protiv cjepiva. Ne pamtim da sam ikad imala gripu, uglavnom prehlade. A s obzirom da sam sad doma na storgom mirovanju teško da se imam gdje i zaraziti.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Romana33
    20. Prosinac 2017. 20:21

Blackíe

Marta dobrodosla! 😊
    My lifemeni tako zna biti od zeljeza koje pijem nataste. Skroz isto, tezina u zelucu a i crijeva kurblaju. Moguce da je tebi tako od vitamina, probaj promijeniti. Jel ti traje cijeli dan ili prode nakon nekog vremena?
    Nisam se dosad nikad cijepila, nije mi sad ni palo na pamet iskreno, a gin nije spomenuo. Muz se pak cijepi svake godine, nije nijednog ulovila gripa vec godinama.

Do podne me drzi i onda par sati mir, i navecer opet. Velim jucer nisam popila jer sam cijelo popodne provela kod doktora, muslim u cekaonici. Jela sam tek putem do doktorice a kad sam navecer dosla doma vise nisam se sjetila da popijem. I danas mi bilo bas ok. Probudila sam se bez te mucnine i nije mi tako lose bilo. Evo sad mi opet mucno, oko 3 sam popila Novalac. Sad cu jos dva dana to piti da vidim , a onda za Bozicne dane cu preskociti da mogu normalno jesti ako mi one smetaju i dr.tj si kupiti druge.. Znam curu koja je od svih povracala dok nije se prebacila na neke biljne , nemam pojma kakve i sad joj ok. Pa sam pitala i vas da cujem , mozda koja od vas isto tako imala problema s nekom vrstom vitamina. 

HappySeal
    20. Prosinac 2017. 20:33

Baarbaara
    Pitala sam svog ginica. Preporucio je Novalac ako mi se bas nesto pije. Nije bio previse ni za ni protiv. Kaze da folnu mogu prestati.

Bila sam i na uzv. Osjecaj me nije prevario - decko je! Malo se pomucio, al kad se mali naguzio nije bilo dileme. 

27.6. 💙

Blackíe
    20. Prosinac 2017. 20:37

Cestitam na decku Happy!! 😍😍
    3 decka sad vec imamo na temi? 😍

17.7. 💝💝

Honey
    20. Prosinac 2017. 20:38

Jupiiii Happy jos jedan pinček! 😂 Čestitam 💙💙💙 
    Ma to je, sve kako se beba okrene. Ja imam osjecaj da je curka pa cemo vidjeti hoce li mene prevariti 😀
    Al nek je sve dobro, to je najvaznije ❤

ivymicek
    20. Prosinac 2017. 20:43

Čestitke Honey na pimpilimpiću!!! Neka je sve dobro!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

20. Prosinac 2017. 20:44

HappySeal

Baarbaara
    Pitala sam svog ginica. Preporucio je Novalac ako mi se bas nesto pije. Nije bio previse ni za ni protiv. Kaze da folnu mogu prestati.

Bila sam i na uzv. Osjecaj me nije prevario - decko je! Malo se pomucio, al kad se mali naguzio nije bilo dileme.

Jeeyyy, čestitam draga💙💙💙💙na dečkiću😆.. Zasad sami muškići😁

Mya
    20. Prosinac 2017. 20:46

HappySeal

Baarbaara

Jupiiiii,zbilja te nije osjećaj prevario

20. Prosinac 2017. 20:48

Ena31

HappySeal

Baarbaara

Jeeyyy, čestitam draga💙💙💙💙na dečkiću😆.. Zasad sami muškići😁

Jesam rekla da osjećaj mame ne vara 😁😍😍😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.