Tako da nikome ne bih ovo poželjela. Hvala vam svima na podršci. Ljubim vas sve 😘😘😘
Sad sam tek pročitala tvoje iskustvo. Samo dragi Bog vas je spasio. Želim vam brz oporavak,
Tinanema bas grozno ali hvala Bogu da je na kraju sve dobro zavrsilo! Zelim ti brz oporavak i sad uzivaj u svojoj maloj curici ❤ 6xmama znaci slicno iskustvo? Strasno ali hvala Bogu da je dobro zavrsilo..svaka cast cure! Rossa dobro došla! Kako se osjecas? Jel te strah poroda?
12.08.2018. ❤
Pozdrav!
Cestitam na curici!
Inace sam mama 4-ero djece, sada cekam 5. porod..
Klinci su 8, 6, 3.5, 1.5god..3 curke i 1 decko, a sad stize jos jedan decko.☺
AnaMaria hvala na pitanju; osjecam se kao i vecina vas pred kraj; nesanica, umor, geganje i sve ostalo..iscekivanje je tu, lazni trudovi konstantno, pregledi sad svaki tjedan..jos dva tj do termina.
Malo se bojim poroda jer znam sto me ceka..ali vec jedva cekam roditi.😁
Inace imam 'sindrom nemirnih nogu' zbog cega 'moram' hodati po noci, pa sam tako budna do 3-4 ujutro, a vec oko 7h dizanje, jer ostatak ekipe ustaje i pocinje dan..nema spavanja.
Ima li jos koja taj problem s nemirnim nogama.?
Thanks for the good ideas to bring it. I have a lot more:k<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->ดูบอลสด
Jutro cure, tinanema ne znam meni jednostavno nije jasno sto je tim doktorima😭😭zar oni ne poslusaju pacijenta ako kaze da mu nije dobro?? Uzasss, nadam se da ste dobro sad i da ce oporavak brzo proc i da cete bar malo zaboravit na to.
Photoart evo mi jucer bili u kupnji i meni se toliko zavrtilo i mislila sam da cu pastbu nesvjest trebalo mi je 10 min da dođem k sebi a nikad mi se to ne desava inace bas sam se uplasila, brzo smo otisli doma ja pod klimu lec na kauc. Navecer je bilo toliko sparno da sam jedva zaspala i probudila se oko 3 i zujala i onda opet ujutro malo sam odspavala do sad al eto nema druge. Kaze muz to se tijelo uci za bebu 😂mozda ima pravo pa tko ce znat.
💙Bartol💙
PhotoArtGirl i meni je sinoc bilo uzasno vruce, ma vrijeme je teško i jos kad pocnes razmisljati kad ce i kako ce sve to biti...ufff...samo pozitivno misli..jos malo i imat ces svoju bebicu u narucju 😍
12.08.2018. ❤
Jako lijepo je čuti za mnogobrojne obitelji...6x mama , Rossa..bravo curke 🤗 Rossa ponekad imam "nemirne" noge al to me drzi kratko
12.08.2018. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji